- Konu Sahibi denizzehra
-
Ya bir haftadır şu topiğin açılmasını bekliyordumhayırlı olsun hepimize
Bat ne zamandıÇok sevindim inşallah sağlıklı hamilelik geçiririz
Bat nedir bilmiyorum bu konulara çok uzağım ancak sayenizde yavaş yavaş öğreneceğim burdaBat ne zamandı
Araştırdım beklenen adet tarihiymiş benim bat 15 ağustosduBat ne zamandı
Kimi doktor beta hcg değeri çok yüksek ise ikiz olabilir diyor ama genelde 6.7. Haftada keseler tam net gözüktüğü için ozaman belli olurKızlar ikiz gebelik kaçıncı haftada belli olur? Ben femara kullandımbu ay yani ikiz olma ihtimali çok yüksek
5+3 de gideceğim hastaneye cumartesi günü yani.kese görünür mü acaba çok üşeniyorum tekrar tekrar gitmek istemiyorum hiç yaaKimi doktor beta hcg değeri çok yüksek ise ikiz olabilir diyor ama genelde 6.7. Haftada keseler tam net gözüktüğü için ozaman belli olur
Bence gözükür5+3 de gideceğim hastaneye cumartesi günü yani.kese görünür mü acaba çok üşeniyorum tekrar tekrar gitmek istemiyorum hiç yaa
İnşallah görünür sağlıcakla.ikiz mi değil mi çok merak ediyorumBence gözükür6.haftaya girmek üzeresin hemen hemen bizide bilgilendirirsin
İnşallah görünür inşallah ikizdir bakması zor kuzenimden biliyorum ama çok sevimli oluyorlarİnşallah görünür sağlıcakla.ikiz mi değil mi çok merak ediyorum
Günümüz aynı 2 Ağustos son adet tarihi benim ben henüz kan vermedim3 gün kala böyle çıkmıştı.4. Bebişim olacak kızım 14 aylık çok üşeniyorum yaa
Seni diğer gruptan hatırlıyorum en son 4.70 ti değerin çok merak ediyordum çok sevindim değerinin artmasına sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar selamm ben de katılayım aranızabu başlığa çok sevindim nasip olursa sağlıklı ilerlerse benim de mayısta gözüküyor sat 6 ağustos
Ayy evet çok teşekkür ederim elhamdülillah yükseldi değerim pazartesi 179 du bakalım inşAllah böyle güzel artmaya devam ederSeni diğer gruptan hatırlıyorum en son 4.70 ti değerin çok merak ediyordum çok sevindim değerinin artmasına sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Eveet çok yüksek maşallah doktora ne zaman gideceksiinKızlar benim benim ilk değerim 32 çıkmıştı. 2 gün sonra 89 çıktı. 4 gün sonra da >1000 çıkmış. Yani 1000'in üzerinde. Çok yüksek değil mi. İkiz gebelik falan olabilir mi acaba
Ayy ben de heyecanlıyımEveet çok yüksek maşallah doktora ne zaman gideceksiinbence ikiz olabiliir doktor daha net söyler heyecanlandım simdidenn
Ben de 4 gün önce verdim sanırım ama bidaha gitmedimGünümüz aynı 2 Ağustos son adet tarihi benim ben henüz kan vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?