Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimi doktor beta hcg değeri çok yüksek ise ikiz olabilir diyor ama genelde 6.7. Haftada keseler tam net gözüktüğü için ozaman belli olur
5+3 de gideceğim hastaneye cumartesi günü yani.kese görünür mü acaba çok üşeniyorum tekrar tekrar gitmek istemiyorum hiç yaa

Kızlar merhabalar. Öncelikle herkese hayırlı olsun inşallah. Pcos var, eskiden bakar dururdum böyle başlıklara, şükürler olsun ki nasip oldu bana da. Letu kullandim ve 2. Denemede oldu.
Sat 29 temmuz.
29 Ağustosta 75 olan beta değerim, 1 Eylül'de 380 çıktı. Biraz endişelendim hemen tabii ki. Geçen sene kimyasal gebelik olduğu için şimdi yine korku var içimde sıkıntılı mı acaba diye... Cumartesi kese için doktora gideceğiz, inşallah görünür. Dua edelim birbirimizi bol bol.
Belirti olarak ne yaşıyorsunuz? Benim belimin sol tarafı ve kalçaya doğru ağrı var. Çok pimpirikli birine dönüştüm acaba neden tek tarafı ağrıyor diye stres yapıyorum, gerçekten çok sinir bozucu biri oldum ama ilk gebeliğim. Ondan böyleyim sanırım.

Kızlar selamm ben de katılayım aranıza bu başlığa çok sevindim nasip olursa sağlıklı ilerlerse benim de mayısta gözüküyor sat 6 ağustos
Seni diğer gruptan hatırlıyorum en son 4.70 ti değerin çok merak ediyordum çok sevindim değerinin artmasına sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Kızlar benim benim ilk değerim 32 çıkmıştı. 2 gün sonra 89 çıktı. 4 gün sonra da >1000 çıkmış. Yani 1000'in üzerinde. Çok yüksek değil mi. İkiz gebelik falan olabilir mi acaba

Seni diğer gruptan hatırlıyorum en son 4.70 ti değerin çok merak ediyordum çok sevindim değerinin artmasına sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ayy evet çok teşekkür ederim elhamdülillah yükseldi değerim pazartesi 179 du bakalım inşAllah böyle güzel artmaya devam eder

Kızlar benim benim ilk değerim 32 çıkmıştı. 2 gün sonra 89 çıktı. 4 gün sonra da >1000 çıkmış. Yani 1000'in üzerinde. Çok yüksek değil mi. İkiz gebelik falan olabilir mi acaba
Eveet çok yüksek maşallah doktora ne zaman gideceksiin bence ikiz olabiliir doktor daha net söyler heyecanlandım simdidenn

Merhaba benimde sat 1 Ağustos. Dün kan tahlili verdim beta 70 çıktı. Cumartesi doktora gideceğim Hepinize şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…