- Konu Sahibi denizzehra
-
Doktora gittiniz mi :)Ben de yarın gideceğim inşallah keseyi görürüzYalnız bu akşam ağrım sancım olmasa bile çok fazla leke geldi üstelik bu sefer ki kırmızıya yakındı… Korkuyorum yalan yok ama kendimi teslim ettim, gelene de gidene de razıyım…
5.haftadayım bende de oluyor regl olacakmışım gibi bel ağrısıMerhabalar sizde de kasık ve bel ağrısı oluyor mu hala. Bazı günler olmuyor bazı günler mesela bugün oluyor. Şiddetli değil ama hissettiriyor kendini
Herhalde normal bir durum. Rahim buyumesinden kaynaklı yazıyor her yerde. Pazartesi doktora gideceğim sorayım bunu.5.haftadayım bende de oluyor regl olacakmışım gibi bel ağrısı
Bende yarın gideceğim :) normal bir durum diye biliyorum ben deHerhalde normal bir durum. Rahim buyumesinden kaynaklı yazıyor her yerde. Pazartesi doktora gideceğim sorayım bunu.
Bence kese 5. Haftada kalp atışı da 6 7 gibi. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Keseyi gördüğümüzde değerim 1800dü ve Regl gecikmemin 5. GünüydüKızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür
Yaa 5+1 de keseyi gördünüz demek. Çok çok mutlu oldum nasıl heyecanlanmışsınızdırKızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük.
Kızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür
Kızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük.
Yarın ilk ultrasonuma gireceğim.5+1 oluyoruz.alttan mı bakıyordu karından mı nu haftada ya? Benim 4. Hamileliğim ama resmen hafızam siliniyor herşeyi unutuyorum
Merhabalar, çok şükürler olsun ki keseyi gördük minicikDoktora gittiniz mi :)
İnşallah görürsün çok heyecanlı ve stresliydim doktor merak etme keseyi görüyorum deyince rahatladımYaa 5+1 de keseyi gördünüz demek. Çok çok mutlu oldum nasıl heyecanlanmışsınızdırinşallah bende yarın hayırlısıyla görürüm
Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederimSeninle Minik Tekmeler 2025 grubunda da beraberdik canım
Geçen ay kendimi bebek konusundan olabildiğince uzak tutmaya çalıştım o yüzden grupta pek aktif olmadım
Çok tebrik ederim
Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Bebişlerimiz arasında 3 gün var
Oh süper bugün üstüste güzel haberler geliyorMerhabalar, çok şükürler olsun ki keseyi gördük minicikDoktorum lekelenmenin 10 gebenin 6’sında görüyoruz dedi, ağrılar batmalar için de gayet normal olduğunu söyledi. Duphaston reçete etti onu kullanacağım. İyi gelir inşallah
Doğru insan sabırsızlanıyor bir an önce görmek içinİnşallah görürsün çok heyecanlı ve stresliydim doktor merak etme keseyi görüyorum deyince rahatladımama görünmezse problem etme bikaç gün sonra görünür. Yumurtlama tarihine göre değişiyor genelde. Bazıları erken yumurtladığı için keseyi de bebeği de daha erken görebiliyorlar. Benim 15 i yumurtlama 16 sı çatlama olmuştu mesela.
Çok teşekkür ederim, hepimize güzel haberler gelsin inşallah sağlıkla hayırlarla alalım bebeklerimizi kucağımıza çok aminnnOh süper bugün üstüste güzel haberler geliyorçok sevindim adınıza
Ben beklemediğim gebelikti mide bulantısı olunca cuma öğleden sonra gebe olduğumu öğrendim pztesi kadın doğuma gittim 7 haftalık sın dedi ve keseyi de gördükBirşey demediyse normal bir durumdur belki. Keseyi tam kaçınca haftada gördünüz?
Merhabalar sizde de kasık ve bel ağrısı oluyor mu hala. Bazı günler olmuyor bazı günler mesela bugün oluyor. Şiddetli değil ama hissettiriyor kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?