Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktora gittiniz mi :)

Bence kese 5. Haftada kalp atışı da 6 7 gibi. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu. Keseyi gördüğümüzde değerim 1800dü ve Regl gecikmemin 5. Günüydü

Yarın ilk ultrasonuma gireceğim.5+1 oluyoruz.alttan mı bakıyordu karından mı nu haftada ya? Benim 4. Hamileliğim ama resmen hafızam siliniyor herşeyi unutuyorum

Herkese merhaba
Ben de 5+4 hamileyim
Sat 28 Temmuz
Bende pcos var o yüzden mart ayından beri Klomen, Femara ve Ovitrelle ile denemeler yapıyordum
4.denemem olan ağustos ayında çok şükür hamile kaldım
25 Ağustos’ta öncesinde hiç idrar testi yapmadan direkt kan verdim, beta 877 çıktı
27 Ağustos’ta 2144 çıktı
29 Ağustos’ta 5929 çıktı
1 Eylül’de 14994 çıktı ve karından ultrasonda keseyi gördük
3 Eylül’de kesenin içinde minik beyaz nokta şeklinde bebişi gördük çok şükür
Bugün de beta 37502 çıktı
17 Eylül’de 7+2 olacağım inşallah ve kalp atışı için doktora gideceğim
Allah hepimize sağlıklı, kolay hamilelik nasip etsin

Ben tam 5 haftalıkken keseyi gördüm canım
5+2 de ise kesenin içinde beyaz nokta şeklinde bebişi gördüm
Doktorum karından kalp atışı 7 haftalıkken duyuluyor dediği için 7+2 de doktora gideceğim inşallah

Kızlar gittim doktora karından baktı. Keseyi gördük daha çok küçük.

Seninle Minik Tekmeler 2025 grubunda da beraberdik canım
Geçen ay kendimi bebek konusundan olabildiğince uzak tutmaya çalıştım o yüzden grupta pek aktif olmadım
Çok tebrik ederim
Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Bebişlerimiz arasında 3 gün var

Yaa 5+1 de keseyi gördünüz demek. Çok çok mutlu oldum nasıl heyecanlanmışsınızdır inşallah bende yarın hayırlısıyla görürüm
İnşallah görürsün çok heyecanlı ve stresliydim doktor merak etme keseyi görüyorum deyince rahatladım ama görünmezse problem etme bikaç gün sonra görünür. Yumurtlama tarihine göre değişiyor genelde. Bazıları erken yumurtladığı için keseyi de bebeği de daha erken görebiliyorlar. Benim 15 i yumurtlama 16 sı çatlama olmuştu mesela.

Teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim
Aynen Allah sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebişler nasip etsin.

Oh süper bugün üstüste güzel haberler geliyor çok sevindim adınıza

Doğru insan sabırsızlanıyor bir an önce görmek için ailelerimize bile söyleyemedik emin olmadan. Hayırlı haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…