Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2026 Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 5+1de kese görünmemesi normal mi acaba? Kan sonuçları pazartesi belli olacak

Maşallah iyi sabrediyorsunuz, ben olsam çoktan perşembe kan vermeye gitmiştim yine Sağlıkla yükselir değerleriniz inşallah
İnşallah teşekkür ederim Aslında sabretmek değilde kafama çok takmamaya çalışıyorum. Bir de çalıştığım için izin ayarlayamadım kısmet bakalım

Birşey demediyse normal bir durumdur belki. Keseyi tam kaçınca haftada gördünüz?

Merhaba kızlar 5+1de kese görünmemesi normal mi acaba? Kan sonuçları pazartesi belli olacak
Merhaba, daha önce kan vermiş miydiniz? Son adet tarihiniz nedir ve pcos gibi bir durumunuz var mı? Yumurtlama bozukluğu bu konularda önemli çünkü, siz 5+1 sanırsınız ama yumurtlamanız geç olmuş olabilir. Haftalar uyuşmadığı için henüz keseyi göremiyor olabilirsiniz

Merhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilir

Merhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilir
Anca görünecektir belki. Beta takibi yaptınız mı peki? İki günde bir artış önemli malum… Düzensiz yükseliş dış gebelik emaresi olabilir. Sizi korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın, geç kalındığı zaman sizin açınızdan ciddi problemler yaratabilecek bir durum. Başımdan geçti tecrübe ettim ondan dolayı söylüyorum

Ben yurt dışındayım dün ilk doktor randevum vardı ve ilk defa kan aldılar sonuçlar pazartesi çıkacak bir sonraki randevuyu iki hafta sonraya verdi doktor burada işler biraz yavaş ilerliyor maalesef..

Ben yurt dışındayım dün ilk doktor randevum vardı ve ilk defa kan aldılar sonuçlar pazartesi çıkacak bir sonraki randevuyu iki hafta sonraya verdi doktor burada işler biraz yavaş ilerliyor maalesef..
Ben bugün kan vermeye gittim doktor dedi ki genelde 2000 olunca keseyi 7000 olunca kalp atışını duyarız. Daha betanız 2000 olmadıysa ondan gözükmemiştir. Bir de karından mı baktı yoksa vajinal mi ? Çünkü karından çok daha geç gözüküyor kese.

Anlıyorum… Canınızı sıkmayın, her şey olacağına varır İnşallah keseyi de görürsünüz sağlıkla kucağınıza da alırsınız

Yorumunuz için teşekkür ederim vajinal baktı, evet doktorumda böyle söyledi 2000 değilse görünmezmiş, bir kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum yine

Merhabalar sizde de kasık ve bel ağrısı oluyor mu hala. Bazı günler olmuyor bazı günler mesela bugün oluyor. Şiddetli değil ama hissettiriyor kendini

Kızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…