- Konu Sahibi denizzehra
-
Evet ilk inşallahİnşallah, siz de içinizi ferah tutun, sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınızİlk gebeliğiniz mi sizin?
Sağlıkla kucağınıza alırsanız inşallah
Evet ilk inşallah
Teşekkür ederim hep birlikte inşallahSağlıkla kucağınıza alırsanız inşallahDediğim gibi içinizi ferah tutun, her gebelik çok farklı çok güzel, kısacık bile olsa içinde can taşıdığını bilmek müthiş bir duygu, tadını çıkarmaya bakın
İnşallah teşekkür ederimMaşallah iyi sabrediyorsunuz, ben olsam çoktan perşembe kan vermeye gitmiştim yineSağlıkla yükselir değerleriniz inşallah
Birşey demediyse normal bir durumdur belki. Keseyi tam kaçınca haftada gördünüz?Kızlar benimde 7 haftalık keseyi de gördük kalbi de dinledik ancak kahverengi leke geliyor ben de de 1 haftadır doktora söyledim kasık ağrın varmı diye sordu yok dedim bir şey demedi ama devam ediyor 5 damla kadar salı günü kontrole gidecem devam ederse tekrar soracam
Merhaba, daha önce kan vermiş miydiniz? Son adet tarihiniz nedir ve pcos gibi bir durumunuz var mı? Yumurtlama bozukluğu bu konularda önemli çünkü, siz 5+1 sanırsınız ama yumurtlamanız geç olmuş olabilir. Haftalar uyuşmadığı için henüz keseyi göremiyor olabilirsinizMerhaba kızlar 5+1de kese görünmemesi normal mi acaba? Kan sonuçları pazartesi belli olacak
Merhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilirMerhaba, daha önce kan vermiş miydiniz? Son adet tarihiniz nedir ve pcos gibi bir durumunuz var mı? Yumurtlama bozukluğu bu konularda önemli çünkü, siz 5+1 sanırsınız ama yumurtlamanız geç olmuş olabilir. Haftalar uyuşmadığı için henüz keseyi göremiyor olabilirsiniz
Anca görünecektir belki. Beta takibi yaptınız mı peki? İki günde bir artış önemli malum… Düzensiz yükseliş dış gebelik emaresi olabilir. Sizi korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın, geç kalındığı zaman sizin açınızdan ciddi problemler yaratabilecek bir durum. Başımdan geçti tecrübe ettim ondan dolayı söylüyorumMerhaba, Hiç bir sorunum yok yumurtlama takibi yaptığım için geç yumurtlama gibi bir durumda yok, neden görünmemiş olabilir
Ben yurt dışındayım dün ilk doktor randevum vardı ve ilk defa kan aldılar sonuçlar pazartesi çıkacak bir sonraki randevuyu iki hafta sonraya verdi doktor burada işler biraz yavaş ilerliyor maalesef..Anca görünecektir belki. Beta takibi yaptınız mı peki? İki günde bir artış önemli malum… Düzensiz yükseliş dış gebelik emaresi olabilir. Sizi korkutmak için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın, geç kalındığı zaman sizin açınızdan ciddi problemler yaratabilecek bir durum. Başımdan geçti tecrübe ettim ondan dolayı söylüyorum
Ben bugün kan vermeye gittim doktor dedi ki genelde 2000 olunca keseyi 7000 olunca kalp atışını duyarız. Daha betanız 2000 olmadıysa ondan gözükmemiştir. Bir de karından mı baktı yoksa vajinal mi ? Çünkü karından çok daha geç gözüküyor kese.Ben yurt dışındayım dün ilk doktor randevum vardı ve ilk defa kan aldılar sonuçlar pazartesi çıkacak bir sonraki randevuyu iki hafta sonraya verdi doktor burada işler biraz yavaş ilerliyor maalesef..
Anlıyorum… Canınızı sıkmayın, her şey olacağına varırBen yurt dışındayım dün ilk doktor randevum vardı ve ilk defa kan aldılar sonuçlar pazartesi çıkacak bir sonraki randevuyu iki hafta sonraya verdi doktor burada işler biraz yavaş ilerliyor maalesef..
Yorumunuz için teşekkür ederim vajinal baktı, evet doktorumda böyle söyledi 2000 değilse görünmezmiş, bir kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum yineBen bugün kan vermeye gittim doktor dedi ki genelde 2000 olunca keseyi 7000 olunca kalp atışını duyarız. Daha betanız 2000 olmadıysa ondan gözükmemiştir. Bir de karından mı baktı yoksa vajinal mi ? Çünkü karından çok daha geç gözüküyor kese.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahAnlıyorum… Canınızı sıkmayın, her şey olacağına varırİnşallah keseyi de görürsünüz sağlıkla kucağınıza da alırsınız
Ayy gittin mi doktoraa durumlar nasılAyy ben de heyecanlıyımçok hızlı Bi artış var çümkü. Cuma günü bi gitcem bakalım. B12 düşük çıktı onun için takviye istemem lazım zaten.
Geldim bakalım bekliyorum randevumuAyy gittin mi doktoraa durumlar nasılgüzel haberlerini bekliyoruuumm
Ayyy ben buradan çoook heyecanlandım varyaa inşAllah gönlünce olur ben cok severim ikiz bebek yaaa dünyalar güzeliGeldim bakalım bekliyorum randevumubiraz erken gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?