Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Kızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
Merhaba bende aşılama tedavisine başladım haftaya aşılama yapılacak.Şuan letu 2.5 mg ve gonal iğne kullanıyorum.Bu arada hiç bir sıkıntım yok sebepsiz infertilite iki tane de kimyasal gebelik geçirdim

Hepiniz benden önce aşılama oldunuz inşallah alacağınız güzel haberlerle bana da umut olursunuz?

20 Mayıs'ta kan vericem ilk aşılama bakalım sonuç ne olucak. Mide bulantılarım var. Kasık agrilarim var normal mi acaba ilaçlardan mı
Sanırım normal baya araştırdım çünkü özellikle kasık ağrısı yapıyormuş ama tuttuğu için de olabilir biz ikinci seçenekten olduğunu düşünelim inşallah öyle olur

Merhaba bende aşılama tedavisine başladım haftaya aşılama yapılacak.Şuan letu 2.5 mg ve gonal iğne kullanıyorum.Bu arada hiç bir sıkıntım yok sebepsiz infertilite iki tane de kimyasal gebelik geçirdim
Hayırlısıyla pozitif görürsünüz inşallah. Benimde bir düşüğüm var oda aşılamaydı

Benimde sorunum yok pos bar yumurta tembelligi çok şükür eşimde sıkıntı yok olmayacak manimiz yok ama yine olmuyor bir düştüğüm var sadece 3 cü yılımızı oldu yok şuan

Benim aşılamada sekizinci gün dün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım ara ara çok az akıntı geliyor bunlar tutunma belirtileri olabilir mi

Benim aşılamada sekizinci gün dün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım ara ara çok az akıntı geliyor bunlar tutunma belirtileri olabilir mi
İlaç ve iğne kullandığımız için belirti mi bilemeyiz ama benim ilk aşılamam da akıntı falan yoktu öyle benim sadece bel ağrım olmuştu bide kasıklarim agriyodu ilk aşılamam tutmuştu ama bence gerçekten belirti diyebileceğimiz şeyler miydi bilmiyorum iğne etkisi de aynı regl belirtileri de aynı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…