Demekki kaçıncı günün nasıl etkiler sende varHer doktor vermiyor sanırım
8.günüm bugün aşılamanın. Kasık ve bel ağrım var sadece bakalım. Sizin kacinci günDemekki kaçıncı günün nasıl etkiler sende var
Bügün 3 günüm benimde lavaboya çok çıkıyorum8.günüm bugün aşılamanın. Kasık ve bel ağrım var sadece bakalım. Sizin kacinci gün
5 Mayıs'ta olmuştum ben. İlk denemeniz mi?Bügün 3 günüm benimde lavaboya çok çıkıyorum
Bu 2 ci olucak 1 defa öZelde yaptım bu defa devlette5 Mayıs'ta olmuştum ben. İlk denemeniz mi?
Hadi hayırlısı inşallahBu 2 ci olucak 1 defa öZelde yaptım bu defa devlette
Teşekkür ederim inşallahMerhaha adetken başlanıyorinşallah pozitif görüruz
Merhaba bende aşılama tedavisine başladım haftaya aşılama yapılacak.Şuan letu 2.5 mg ve gonal iğne kullanıyorum.Bu arada hiç bir sıkıntım yok sebepsiz infertilite iki tane de kimyasal gebelik geçirdimKızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
Sanırım normal baya araştırdım çünkü özellikle kasık ağrısı yapıyormuş ama tuttuğu için de olabilir biz ikinci seçenekten olduğunu düşünelim inşallah öyle olur20 Mayıs'ta kan vericem ilk aşılama bakalım sonuç ne olucak. Mide bulantılarım var. Kasık agrilarim var normal mi acaba ilaçlardan mı
Ben femera kullandım salı günü kan vereceğim bakalımSizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve dozu kaç?
Hayırlısıyla pozitif görürsünüz inşallah. Benimde bir düşüğüm var oda aşılamaydıMerhaba bende aşılama tedavisine başladım haftaya aşılama yapılacak.Şuan letu 2.5 mg ve gonal iğne kullanıyorum.Bu arada hiç bir sıkıntım yok sebepsiz infertilite iki tane de kimyasal gebelik geçirdim
Teşekkür ederim.Dualarım sizinle inşallah sizinde bu defa tutarHayırlısıyla pozitif görürsünüz inşallah. Benimde bir düşüğüm var oda aşılamaydı
Aynen sonucun belli oldumuHadi hayırlısı inşallah
Benimde sorunum yok pos bar yumurta tembelligi çok şükür eşimde sıkıntı yok olmayacak manimiz yok ama yine olmuyor bir düştüğüm var sadece 3 cü yılımızı oldu yok şuanMerhaba bende aşılama tedavisine başladım haftaya aşılama yapılacak.Şuan letu 2.5 mg ve gonal iğne kullanıyorum.Bu arada hiç bir sıkıntım yok sebepsiz infertilite iki tane de kimyasal gebelik geçirdim
İnşallah teşekkür ederimTeşekkür ederim.Dualarım sizinle inşallah sizinde bu defa tutar
Hayır bugün 9.gün dahaAynen sonucun belli oldumu
İlaç ve iğne kullandığımız için belirti mi bilemeyiz ama benim ilk aşılamam da akıntı falan yoktu öyle benim sadece bel ağrım olmuştu bide kasıklarim agriyodu ilk aşılamam tutmuştu ama bence gerçekten belirti diyebileceğimiz şeyler miydi bilmiyorum iğne etkisi de aynı regl belirtileri de aynı çünküBenim aşılamada sekizinci gün dün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım ara ara çok az akıntı geliyor bunlar tutunma belirtileri olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?