- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
En çok korkum bu zaten adet belirtisi mi diye adetime dokuz gün var daha mide bulantısı hobi şeylerde var ilaçların ve iğnenin yan etkisi ni acaba diyorumİlaç ve iğne kullandığımız için belirti mi bilemeyiz ama benim ilk aşılamam da akıntı falan yoktu öyle benim sadece bel ağrım olmuştu bide kasıklarim agriyodu ilk aşılamam tutmuştu ama bence gerçekten belirti diyebileceğimiz şeyler miydi bilmiyorum iğne etkisi de aynı regl belirtileri de aynı çünkü
Merhabalar benim ilk denemem Mayısin sekizinde oldum dün acayip bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım bugün de akıntım var kasık ağrılarım da varKızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
İnşallah hamilelik belirtisidir. Hepimiz için güzel haberler gelirSanırım normal baya araştırdım çünkü özellikle kasık ağrısı yapıyormuş ama tuttuğu için de olabilir biz ikinci seçenekten olduğunu düşünelim inşallah öyle olur
Olabilir çünkü gebelik olsada mide bulantısı bu kadar erken olmaz sanmıyorum benim ilk aşılamam da hiç olmamıştı bulantı ama kişiden kişiye değişiyor tabiEn çok korkum bu zaten adet belirtisi mi diye adetime dokuz gün var daha mide bulantısı hobi şeylerde var ilaçların ve iğnenin yan etkisi ni acaba diyorum
3 gün var aramızda bende 20 Mayıs'ta kan vereceğim regl olmazsam eğerMerhabalar benim ilk denemem Mayısin sekizinde oldum dün acayip bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım bugün de akıntım var kasık ağrılarım da var
Kişiye özel tedavi yapiyolar sanırım. Ben hiç özele gitmedim aşılama için bilmiyorum devlete gidiyorumAşılama gibi tedavilerde devlet mi iyi özel mi herkes farklı tedavi uygular uygulanan tedavilerde uygulanan ilaçların dozu bile çok farklı
Bende devlette yptm özelde yapanlar yuksek unitelerle yumurtayı büyütüp aşılama yapıyorlar iyi birşey mi bu acabaKişiye özel tedavi yapiyolar sanırım. Ben hiç özele gitmedim aşılama için bilmiyorum devlete gidiy
Yumurta büyüyüp olgunlastiktan sonra nasıl büyüdüğünün çok önemi var mı bilmiyorumBende devlette yptm özelde yapanlar yuksek unitelerle yumurtayı büyütüp aşılama yapıyorlar iyi birşey mi bu acaba
İnşallah güzel sonuçlar alırız3 gün var aramızda bende 20 Mayıs'ta kan vereceğim regl olmazsam eğer
Bel ağrım normalde de vardı ama daha fazla oldu bu ara kasık ağrılarım fazla sadece akşamları da kendimi çok şiş hissediyorum karnım gaz doluyor resmen erken gebelik belirtilerinde var progesteron hamilelikte fazla salgıladığı zaman gaz ve şişkinlik yapıyormuş umutlanip üzülmek istemiyorum ama kötü düşünmüyorum yarın yedinci günüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum3 gün var aramızda bende 20 Mayıs'ta kan vereceğim regl olmazsam eğer
Bende umutlanmıyorum ikinci aşılamam da negatif gördüm çok üzülmüştüm o yüzden test gününe kadar bekleyeceğimBel ağrım normalde de vardı ama daha fazla oldu bu ara kasık ağrılarım fazla sadece akşamları da kendimi çok şiş hissediyorum karnım gaz doluyor resmen erken gebelik belirtilerinde var progesteron hamilelikte fazla salgıladığı zaman gaz ve şişkinlik yapıyormuş umutlanip üzülmek istemiyorum ama kötü düşünmüyorum yarın yedinci günüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Bende beklemeyi düşünüyorum adete kadar sanki adet belirtisi gibi değil gibide ilk olunca bilemiyorumBende umutlanmıyorum ikinci aşılamam da negatif gördüm çok üzülmüştüm o yüzden test gününe kadar bekleyeceğim
Benim ilk asilamamda regl belirtileri ile aynıydı birebir diyebilirim. Sadece bel ağrım daha fazlaydı ve pozitif sonuçlanmıştı sonucumBende beklemeyi düşünüyorum adete kadar sanki adet belirtisi gibi değil gibide ilk olunca bilemiyorum
Benim ilk asilamamda regl belirtileri ile aynıydı birebir diyebilirim. Sadece bel ağrım daha fazlaydı ve pozitif sonuçlanmıştı sonucum
Beklenen regl ne zamanBenim akıntım da var göğüs ucum koyulaşmış gibi geliyorda ağrıları ayırt edemiyorum ama inanılmaz şişkinlik ve gaz var
23 MayısBeklenen regl ne zaman
Anladım inş pozitif haberi alırız bnmdr 4 günüm belirti yaşıyomusunHayır bugün 9.gün daha
İğneni kullandınBenim aşılamada sekizinci gün dün inanılmaz bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım ara ara çok az akıntı geliyor bunlar tutunma belirtileri olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?