Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

İlaç ve iğne kullandığımız için belirti mi bilemeyiz ama benim ilk aşılamam da akıntı falan yoktu öyle benim sadece bel ağrım olmuştu bide kasıklarim agriyodu ilk aşılamam tutmuştu ama bence gerçekten belirti diyebileceğimiz şeyler miydi bilmiyorum iğne etkisi de aynı regl belirtileri de aynı çünkü
En çok korkum bu zaten adet belirtisi mi diye adetime dokuz gün var daha mide bulantısı hobi şeylerde var ilaçların ve iğnenin yan etkisi ni acaba diyorum

Kızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
Merhabalar benim ilk denemem Mayısin sekizinde oldum dün acayip bir şişkinlik ve gaz sorunu yaşadım bugün de akıntım var kasık ağrılarım da var

Aşılama gibi tedavilerde devlet mi iyi özel mi herkes farklı tedavi uygular uygulanan tedavilerde uygulanan ilaçların dozu bile çok farklı

En çok korkum bu zaten adet belirtisi mi diye adetime dokuz gün var daha mide bulantısı hobi şeylerde var ilaçların ve iğnenin yan etkisi ni acaba diyorum
Olabilir çünkü gebelik olsada mide bulantısı bu kadar erken olmaz sanmıyorum benim ilk aşılamam da hiç olmamıştı bulantı ama kişiden kişiye değişiyor tabi

3 gün var aramızda bende 20 Mayıs'ta kan vereceğim regl olmazsam eğer 🤔
Bel ağrım normalde de vardı ama daha fazla oldu bu ara kasık ağrılarım fazla sadece akşamları da kendimi çok şiş hissediyorum karnım gaz doluyor resmen erken gebelik belirtilerinde var progesteron hamilelikte fazla salgıladığı zaman gaz ve şişkinlik yapıyormuş umutlanip üzülmek istemiyorum ama kötü düşünmüyorum yarın yedinci günüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum

Bel ağrım normalde de vardı ama daha fazla oldu bu ara kasık ağrılarım fazla sadece akşamları da kendimi çok şiş hissediyorum karnım gaz doluyor resmen erken gebelik belirtilerinde var progesteron hamilelikte fazla salgıladığı zaman gaz ve şişkinlik yapıyormuş umutlanip üzülmek istemiyorum ama kötü düşünmüyorum yarın yedinci günüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Bende umutlanmıyorum ikinci aşılamam da negatif gördüm çok üzülmüştüm o yüzden test gününe kadar bekleyeceğim 🙂

Benim akıntım da var göğüs ucum koyulaşmış gibi geliyorda ağrıları ayırt edemiyorum ama inanılmaz şişkinlik ve gaz var

Back
X