Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Kasık ağrılarım geçti gögüslerm çok hassas ağrıyor arada bel ağrısı onun dışında bişey yok evet akıntıda çok tuhaf böyle su gibi bi anda geliyor sanki günde 1-2 kere galan oda fitille çok açık lahve şekilde çözemedim gidiyorum adet oldum sanıyorum bakıyorum kanama yok
Yerleşme kanaması olabilir mi

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Adetime dört gün kaldı kasık ağrım çok değişik bir şekilde adetten önce hiç böyle olmadım gaz ve şişkinlik var normalde adetten önce çok fazla göğüsüm ağırir ama şuanda çok az bişey oda ağrı gibi değil akıntım azaldı ama diğer günlere göre ama az da olsa var bel ağrım çök olurdu adetten önce oda yok ama kasık ağrım değişik gaz ve şişkinlikte var

Sizin ne gibi belirtileriniz var. Kaçıncı aşılamanız
İlk aşılamam Adetime dört gün kaldı kasık ağrım çok değişik bir şekilde adetten önce hiç böyle olmadım gaz ve şişkinlik var normalde adetten önce çok fazla göğüsüm ağırir ama şuanda çok az bişey oda ağrı gibi değil akıntım azaldı ama diğer günlere göre ama az da olsa var bel ağrım çök olurdu adetten önce oda yok ama kasık ağrım değişik gaz ve şişkinlikte var

Adetime dört gün kaldı kasık ağrım çok değişik bir şekilde adetten önce hiç böyle olmadım gaz ve şişkinlik var normalde adetten önce çok fazla göğüsüm ağırir ama şuanda çok az bişey oda ağrı gibi değil akıntım azaldı ama diğer günlere göre ama az da olsa var bel ağrım çök olurdu adetten önce oda yok ama kasık ağrım değişik gaz ve şişkinlikte var
Benimde çok kasıklarım ağrıyor yarın regl günüm salı günü de kan vericem bakalım sonuç ne testte yapmadım hiç yapmakta istemiyorum

İnşallah güzel sonuç alırsın bende test yapmadım hiç yapmayida düşünmüyorum ama çok stresliyim ne yapsam bilmiyorum
Benimde çok kasıklarım ağrıyor yarın regl günüm salı günü de kan vericem bakalım sonuç ne testte yapmadım hiç yapmakta istemiyor

İnşallah güzel sonuç alırsın bende test yapmadım hiç yapmayida düşünmüyorum ama çok stresliyim ne yapsam bilmiyorum
Ben stres yapmıyorum artık çünkü yapsamda sonuç değişmiyor 1 pozitf 1 negatif aşılamam var buda 3.sonuc ne olur bilemiyorum hayırlısını istiyorum test günümü bekliyorum bakalım regl olacak miyim yarın merak ediyorum sadece

Ben stres yapmıyorum artık çünkü yapsamda sonuç değişmiyor 1 pozitf 1 negatif aşılamam var buda 3.sonuc ne olur bilemiyorum hayırlısını istiyorum test günümü bekliyorum bakalım regl olacak miyim yarın merak ediyorum sadece
İnşallah pozitif olur sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıklı bir Bebek kucağınıza alırsınız benim ilk aşılamam onun verdiği bir stres var

İnşallah pozitif olur sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağlıklı bir Bebek kucağınıza alırsınız benim ilk aşılamam onun verdiği bir stres var
İlk aşılamam da tutmaz diye hiç dikkat etmemiştim regl olmayip kan verince çok şaşırmıştım gene öyle bir mutluluk yaşamayı isterim sonuda güzel olur inşallah sizinde pozitif görmenizi çok isterim bu yoldaki her insan çok emek veriyor her ay yeni bir umut bizler için

İlk aşılamam da tutmaz diye hiç dikkat etmemiştim regl olmayip kan verince çok şaşırmıştım gene öyle bir mutluluk yaşamayı isterim sonuda güzel olur inşallah sizinde pozitif görmenizi çok isterim bu yoldaki her insan çok emek veriyor her ay yeni bir umut bizler için
Zaman geçmiyor bana adet belirttilerimi net iyi bilirim sanki bunlar farklı ama psikolojik mi diyorum kasık ağrım çok değişik net hissediyorum inanılmaz şişkinlik ve gaz sorunu var bilemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz herşey emek en önemlisi maveni çaba

Zaman geçmiyor bana adet belirttilerimi net iyi bilirim sanki bunlar farklı ama psikolojik mi diyorum kasık ağrım çok değişik net hissediyorum inanılmaz şişkinlik ve gaz sorunu var bilemiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz herşey emek en önemlisi maveni çaba
Evet tabi ki öyle piskolojik olarak çok zor yaşamayan bilemez bunu. Sizinde test gününüz salı miydi

Evet tabi ki öyle piskolojik olarak çok zor yaşamayan bilemez bunu. Sizinde test gününüz salı miydi
Test günü vermedi doktor bana adetin gecikir gecikmez gel geldi adet olursanda iki.yada üçüncü gün gel tekrar tedaviye başlayacağız dedi adetime dört gün kaldı

Bende yorgunluk hiç yok aksine daha enerjik hissediyorum sürekli bir işle ugrasasim var ama kasıklarım çok ağrıyor
İş yapıyorum o enerji farklı ama çabuk yoruluyorum ertelediğim dolap içlerini ütüleri falan hep yaptım ama hareket halinde yoruluyorum

Back
X