Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Bende 1 mayıs'ta aşılama oldum 10 mayıs'ta kan verdim 4 çıktı beta 12 çı gün yeniden verdim 16.7 çıktı ama doktor şüpheli kimyasal olabilir dedi şuan morelim çok bozuk kızlar saha önce 3 düşük yaptim

Yani 2 gündür ara ara geliyor peçeteye sildikçe fitille kan görene kadar ümidimi kesmiyorum rabbim büyük

Bende 1 mayıs'ta aşılama oldum 10 mayıs'ta kan verdim 4 çıktı beta 12 çı gün yeniden verdim 16.7 çıktı ama doktor şüpheli kimyasal olabilir dedi şuan morelim çok bozuk kızlar saha önce 3 düşük yaptim
İnşallah değildir kimyasal

Kanı erken verdiğiniz için öyle olmuştur bence beta takibi yapın

Tekrar kan verdinizmi peki bozmayın moralinizi yüksek tutun değildir kimyasal inşallah

Yerleşme kanaması olabilir mi
Bugün aşılamada 10. Günüm oluyor ama dünden beri azar azar Sanki akıntım varmış gibi oluyor ama çamaşırım temiz şeklinde ve Sadece peçete kan oluyor oda az şekilde. Bildiğiniz akıntı şeklinde değil sadece peçete kullandıkça oluyor rengide kırmızı yani. Bu şekilde olunca eski ağrılarım kalmadı sadece belim ve kasıklarım ağrıyor. Ben anlamadım adet mi görüyorum yoksa yerleşme kanaması mı desem ama kırmızı rengi. Ne olabilir sizce kızlar😔

Bugün aşılamada 10. Günüm oluyor ama dünden beri azar azar Sanki akıntım varmış gibi oluyor ama çamaşırım temiz şeklinde ve Sadece peçete kan oluyor oda az şekilde. Bildiğiniz akıntı şeklinde değil sadece peçete kullandıkça oluyor rengide kırmızı yani. Bu şekilde olunca eski ağrılarım kalmadı sadece belim ve kasıklarım ağrıyor. Ben anlamadım adet mi görüyorum yoksa yerleşme kanaması mı desem ama kırmızı rengi. Ne olabilir sizce kızlar😔
Yerleşme kanaması kırmızı olur mu bilmiyorum regl gününüz geldi mi?

İnş yerleşme kanamasıdır ya bir test verseydin keşke

Yerleşme kanaması kırmızı olur mu bilmiyorum regl gününüz geldi mi?
Kırmızı olmaz diye biliyorum bende. Ama ben nisan ayında 5inde adet gördüm ve tedavi olurken o ay içinde 2. Adetimi görmüştüm. Hesaplamama göre adetime daha olması lazım

Back
X