Mayıs ayı aşılama olanlar

Kızlar ben her gün test yapıyordum biliyorsunuz bugüne kadar erken gebelik testinde bile kuruma cızgozo çıkmadı ama bugün sabah test yaptım baktım negatif attım köşeye akşam baktım ıkıncı cızgı bar kuruma cızgısı mı ama erken gebrlıkte bile çıkmadı bunda çıktı aşılama 11günüm

Kan ver canım benimde 11 gün iki gün sonra test yapacağım

Kızlar yarın kan vereceğim. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu şekilde. 30 Nisan aşılama günümdü. Sizce ümitlenmeli miyim ? Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan

Eklentiler

• image.webp
    103,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar yarın kan vereceğim. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu şekilde. 30 Nisan aşılama günümdü. Sizce ümitlenmeli miyim ? Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan
Bencede var hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım ilk aşılama mı

Bence bundan sonra her gün yap. Yapma diyemeyeceğim çünkü hiçbir şey yapmayıp beklemek daha stresli

Benim ikinci çizgim daha belirsizdi ama pozitifi gördüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…