İnşallah canım Insaşlah öyle olurBelki kanda çıkar başka bi arkadaşa öyle olmuş
İnşallahİnşallah canım Insaşlah öyle olur
Ben yarın sabah kan vereceğim. Dayanamıyorum yaMerhaba ben dayanamadım kan testi yaptım 12.günümde 38.51
5 üzeri hamilelik oluyor38 değer ne demek oluyor. Normalde kaç üzerinde olması gerekiyor
Kaçıncı gününüzBen yarın sabah kan vereceğim. Dayanamıyorum ya
Sıfır belirtim vardı fakat son 2 gündür regl olacak gibi ara ara sancım var canım inşallah olmam, test yapmamak için zor tutuyorum kendimiAmin inşallah canımbelirti olarak birşeyin var mı benim sadece beş ağrım var
Kızlar ben her gün test yapıyordum biliyorsunuz bugüne kadar erken gebelik testinde bile kuruma cızgozo çıkmadı ama bugün sabah test yaptım baktım negatif attım köşeye akşam baktım ıkıncı cızgı bar kuruma cızgısı mı ama erken gebrlıkte bile çıkmadı bunda çıktı aşılama 11günümİnşallah
Ben 30 nisanda aşılama oldum sizin gibiKaçıncı gününüz
Kan ver canım benimde 11 gün iki gün sonra test yapacağımKızlar ben her gün test yapıyordum biliyorsunuz bugüne kadar erken gebelik testinde bile kuruma cızgozo çıkmadı ama bugün sabah test yaptım baktım negatif attım köşeye akşam baktım ıkıncı cızgı bar kuruma cızgısı mı ama erken gebrlıkte bile çıkmadı bunda çıktı aşılama 11günüm
Ben 30 nisanda aşılama oldum sizin gibi
Bence verin pozitif olacak sizin de İnşallahBen 30 nisanda aşılama oldum sizin gibi
Bence Çar hayırlı olsunKızlar yarın kan vereceğim. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu şekilde. 30 Nisan aşılama günümdü. Sizce ümitlenmeli miyim ? Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan
Bencede var hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım ilk aşılama mıKızlar yarın kan vereceğim. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu şekilde. 30 Nisan aşılama günümdü. Sizce ümitlenmeli miyim ? Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan
yok canım bu 2. AşılamaBencede var hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım ilk aşılama mı
Yarın 12. Gün acaba bende test yapsam mı diyorum 8 gün yaptım negatifdiY
yok canım bu 2. Aşılama
Benim ikinci çizgim daha belirsizdi ama pozitifi gördüm canımKızlar yarın kan vereceğim. Ama az önce erken gebelik testi yaptım. Sonuç bu şekilde. 30 Nisan aşılama günümdü. Sizce ümitlenmeli miyim ? Çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan
Benım 12.gün ama idrar negatif sonradan sizce pozitif olur muYarın 12. Gün acaba bende test yapsam mı diyorum 8 gün yaptım negatifdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?