- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
Çok şükür benim asilamam tuttu.Bende hepiniz için dua ediyorum.Allah yardimciniz olsun yüzünüzü guldursun inşallah.Bende anneler gününde adet olmuştum çok uzulmustum eşime inşallah ben senin babalar gününü kutlarim demiştim.Bana nasip oldu.İnşallah sanada nasip eder.Mrb. Bende uzun zamandr takip ediyorum bu konuyu. Kaçtane açıldıysa okumuşmdr sanrm :) 30 mayısta aşılamam oldu. İlkinde klomen+çatlatma iğnesi ile nisan ayında negatif sonuç aldım. Bu kez gonal f300 ile 37.5 doz + çatlatma iğnesi vuruldum. Bu kez hiç bi his yok içimde. Hatta 14.gün tahlil için çağırdı doktor ona bile gitmek istemiyorum. Çnkü negatif sonuçlardan sıkıldım. Adetim gecikirse bakıcam. Keşke babalar gününe yetişseydi de diyorum bi yandan :) hakkımızda hayırlısı.. Sorunumuz sebepsiz infertilite. Şuan hiçbir belirti hissetmiyorum. Bi öncekinde hepsibi hissettimde ne oldu diyorum:) ayrıca aşılamaları tutanları tebrik ediyor, sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsn diye dua ediyorm. Çnkü insan olumlu sonuçları gördükçe umutlanıyor. Şu mübarek ayda hepinizden dua bekliyorum.
kan tahlili yaparsan cikar cnmbugün benim 10. gün beklemedeyim dün 9. günden idrar tahlili yaptım çıkmadı
cnm o herkeste farkli olur onlara sakin takilmayin benim adetime bir hafta kala uyku halinden baska belirtim yoktu halende oylePeki bu saydiklarin asilamanin kacinci gunu olmaya basladi cnm?
Amin canım inş. Sizlerin duası daha çok kabul olurmuşÇok şükür benim asilamam tuttu.Bende hepiniz için dua ediyorum.Allah yardimciniz olsun yüzünüzü guldursun inşallah.Bende anneler gününde adet olmuştum çok uzulmustum eşime inşallah ben senin babalar gününü kutlarim demiştim.Bana nasip oldu.İnşallah sanada nasip eder.
Ben crinone JEL kullanıyordum.Kaşıntı ve alerji yaptı.Progestan kullanmaya başladım.Ama ağızdan aliyorum.Yumurtalar yeterince gelismiyodu cnm.
cnm o herkeste farkli olur onlara sakin takilmayin benim adetime bir hafta kala uyku halinden baska belirtim yoktu halende oyle
Yok cnm.Doğrudur herkes öyle diyor ama doktor bana günde 3 defa ağızdan al dedi.Jel alerji yaptığı için vajinadan kullan demedi galiba.Pkomu wardi sende de cnm?progestan vajinadan daha etkiliymis doktorum ole dedi bana
Yok cnm.Doğrudur herkes öyle diyor ama doktor bana günde 3 defa ağızdan al dedi.Jel alerji yaptığı için vajinadan kullan demedi galiba.
Sen kaçıncı gün test yaptın canımcnm o herkeste farkli olur onlara sakin takilmayin benim adetime bir hafta kala uyku halinden baska belirtim yoktu halende oyle
Bende kusma olmuyorda cnm tansiyonumu düşürüyor galiba halsizlik ve bas dönmesi oluyor calismadigim için sknti olmuyor idare ediyorum
Yoktu cnm ilk asilamamdi yumurta gelişimi zayıftı.Sende polikistik overmi wardi cnm.?ilk asilamanmiydi bu?
kasik agrisi ilk gun ikinci gun gecti yavas yavas gogus hassasiyetide ovitrellenin etkisiyle sonucta bhcg bir hafta sonra gectiKasik agrin falan hic olmadimi peki cnim.?yada goguste hassaslasma olmadimi????
10 gun kanda bhcg 23 cikti benimSen kaçıncı gün test yaptın canım
kasik agrisi ilk gun ikinci gun gecti yavas yavas gogus hassasiyetide ovitrellenin etkisiyle sonucta bhcg bir hafta sonra gecti
cuma günü belli olucak bakalım nasibimizde ne varAz kalmis Allah yardimcin olsun.Hepinize dua ediyorum.İnşallah iyi haberlerini alırız.
Benimde sanki gecti gbi kasik agrilarim.goguslerim hassas ama cokta diil.ya belirti azaldikca korkar oldum ben(((
başlarda benim kasık ağrılarım vardı şimdi yok şuanda sadece göğüslerimde hafif sızlama var ve ara ara adet olucakmışım gibi oluyorum sonra geçiyor düşünmemeye bak ben öyle yapmaya çalışıyorum cuma günü de belli olucak aşılama günü ile tam15 gün oluyor cuma günü güzel haberler veririm inş
kendine uğraş bul ne kadar oldu senin valla ben sırf haftasonu düşünmeyeyim diye izmire gittim :) okadar yaniIns canim guzel haberler alalim hepimiz ins.etiketle beni ok.dusunmeden yapamiyoki insan cnm
kendine uğraş bul ne kadar oldu senin valla ben sırf haftasonu düşünmeyeyim diye izmire gittim :) okadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?