MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Çok şükür benim asilamam tuttu.Bende hepiniz için dua ediyorum.Allah yardimciniz olsun yüzünüzü guldursun inşallah.Bende anneler gününde adet olmuştum çok uzulmustum eşime inşallah ben senin babalar gününü kutlarim demiştim.Bana nasip oldu.İnşallah sanada nasip eder.

Amin canım inş. Sizlerin duası daha çok kabul olurmuş. Okumştum evet bhcg değerini filan inş bizde sizin gibi yüksek bhcg lerimizi paylaşırız bi sonraki aşılamaya gerek kalmadan, hayırlısıyla.

Yok cnm.Doğrudur herkes öyle diyor ama doktor bana günde 3 defa ağızdan al dedi.Jel alerji yaptığı için vajinadan kullan demedi galiba.

Anladim cnm.dogru oda alerji yapardi jel yaptiysa.agizdan alinca cok bulanti kusma falan oluyomus.ole dedi bana doktor vajinal al dedi

Bende kusma olmuyorda cnm tansiyonumu düşürüyor galiba halsizlik ve bas dönmesi oluyor calismadigim için sknti olmuyor idare ediyorum

Benimde sanki gecti gbi kasik agrilarim.goguslerim hassas ama cokta diil.ya belirti azaldikca korkar oldum ben (((

başlarda benim kasık ağrılarım vardı şimdi yok şuanda sadece göğüslerimde hafif sızlama var ve ara ara adet olucakmışım gibi oluyorum sonra geçiyor düşünmemeye bak ben öyle yapmaya çalışıyorum cuma günü de belli olucak aşılama günü ile tam15 gün oluyor cuma günü güzel haberler veririm inş

Ins canim guzel haberler alalim hepimiz ins.etiketle beni ok.dusunmeden yapamiyoki insan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…