Bugün sabahtan yaptırdım asilamayi istememe rağmen bakmadı doktor çatlayıp catlamadigiba başıma şöyle de bir talihsizlik geldi yıkama işleminden geçen spermler zaten az bişey kalıyor yardımcı kız onu doktora uzatırken döktü doktor da ordan siringaya çekip yaptı ama hiç içime sinmiyor yarın da ikinci asilamam var ama yumurtalar dün çatladı sanki yine de nasip bu süreçte stres çok önemli ve inanılmaz gerilfim asabim bozuldu
Burda,okumuştum sanırım bazı doktorlar üstüste iki gun aşılama yapıyormuş doktoruma sordum yaparız dedi yarın yine yapacak ama ışte yumurta kalirmi yarına bilmiyorum çok zor sanki bakmak artık o kadar git gel ben kendim bile aleti sokup bakacak hale geldim yani beraber bekleyecez o zaman seninle desene test yapmaya başlayınca paylaşalım
Kizlar tekrar kan tahlili yaptırdım bugün hcg artmış 312 cikti.Doktorum sorun yok değer güzel çıkmış dedi.Pazar günü acilde bidaha yaptircam doktora haber vercem.İnşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz.Dört gözle bekliyorum :)
Kızlar sonuc ogrenenler yok mu?Merak ediyorum.Ard arda güzel haberler bekliyorum.
Evet cnm ilk asilamamdi.Adet olacak gibi agrim oluyordu arada.Goguslerim çok sismisti.Dişimi fircalayamiyordm mide bulantisindan.Hala da fircalayamiyorum.Canim senin ilk asilaman miydi?sende ne gbi belirtiler oldu peki ?
Çıkmaz daha cnm çok erken.15. gününü bekle.bugün benim 10. gün beklemedeyim dün 9. günden idrar tahlili yaptım çıkmadı
Evet cnm ilk asilamamdi.Adet olacak gibi agrim oluyordu arada.Goguslerim çok sismisti.Dişimi fircalayamiyordm mide bulantisindan.Hala da fircalayamiyorum.
Çıkmaz daha cnm çok erken.15. gününü bekle.
7. Günden sonra başladı cnmPeki bu saydiklarin asilamanin kacinci gunu olmaya basladi cnm?
Ben hic idrar testi yapmadım.15. gün hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım cnm.Sen kacinci gun yaptin idrar testini cnim?
7. Günden sonra başladı cnm
Ben crinone JEL kullanıyordum.Kaşıntı ve alerji yaptı.Progestan kullanmaya başladım.Ama ağızdan aliyorum.Yumurtalar yeterince gelismiyodu cnm.Progestan fitil kullandinmi peki cnim?senin asilama olma nedenin neydi ozel diilse?
figen peki progestana devam ediyormusun bende fitil olara kullanıyorum onu aşılama dahil 11.günüm az kaldı :)Ben crinone JEL kullanıyordum.Kaşıntı ve alerji yaptı.Progestan kullanmaya başladım.Ama ağızdan aliyorum.Yumurtalar yeterince gelismiyodu cnm.
Evet devam ediyorum.Doktor ben bırak diyene kadar devam edeceksin dedi.figen peki progestana devam ediyormusun bende fitil olara kullanıyorum onu aşılama dahil 11.günüm az kaldı :)
Az kalmis Allah yardimcin olsun.Hepinize dua ediyorum.İnşallah iyi haberlerini alırız.Evet devam ediyorum.Doktor ben bırak diyene kadar devam edeceksin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?