- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ins yarın zaten üniversiteye gidicem orda da yapılcak test bakalım nasil olucakÇok üzüldüm cnm.Allah bundan sonraki süreçte yardim eder inşallah.
1 asilama 75 den baslayip 112.5 ta biraktm yum. buyuklugune gore son gunler arttrdi doktor. sekerim yok kilolu degilim cok. catlatma ignemde ovitrelleydiIkinci asilamanmi peki bu?kac doz vuruldun gonalf ?catlatma ignen neydi?sekerbhapi flan kullaniyomusun
benimde arada oluyodu ayni gaz sancisi gibi bi zaman sonra gitti ama benimki daha erken donemlerdeydiKizlar 11.gunum bugn...dun sol kasgmda bugun sag kasgmda bick saplanir gibi 3-4 saniyelk agrm oldu . ama mesela ayaga kalkrken mesela back back ustne atrken ani harktlermde oluyor. Acaba gazdn midr bu kramplar?? Gaz skşmasi faln olablr mi. Yoksa belrti mdr . bnu dusnyorm. Ne diosnz ?kasikta gaz agrsi olr mu ki bole. Bagrsk gazi faln midr..yoksa belrti midr. Blemedm
1 asilama 75 den baslayip 112.5 ta biraktm yum. buyuklugune gore son gunler arttrdi doktor. sekerim yok kilolu degilim cok. catlatma ignemde ovitrelleydi
Peki adetlerin nasildi kacgune bi olurdun cnim?yada illa gelmesi icin tarlusalmi alirsin?benim oylede[/QUOaynen canm gaz sancisi gbi bugn 11.gnumn iste dsunmeym dyorm ama sanclar durtuyo :) ptesiye kadr beklcm p tesi vercm kan.
benimde arada oluyodu ayni gaz sancisi gibi bi zaman sonra gitti ama benimki daha erken donemlerdeydi
yok cnm 35 gun surerdi adetim gelirdiPeki adetlerin nasildi kacgune bi olurdun cnim?yada illa gelmesi icin tarlusalmi alirsin?benim oylede
yok cnm 35 gun surerdi adetim gelirdi
gonal f kullandim iki yum. olusu biri tuttu 18 mm de catlatma ignesi oldumSenin gene iyiymis cnm.peki sen ne marka igneler kullandin?kac yunurta oldu ve kac cmlerdi?
gonal f kullandim iki yum. olusu biri tuttu 18 mm de catlatma ignesi oldum
bir yum vardi arada olur agri sanki gaz sancisi gibi normal benceBenimde 18mmde atildi catlatma ignem cnm.bugun 7.gunu asilamamin.sol kasigimda biseyler oluyo sanki anliyamiyorum.
bir yum vardi arada olur agri sanki gaz sancisi gibi normal bence
bir yum vardi arada olur agri sanki gaz sancisi gibi normal bence
benim okonularda hiiic belirtim olmadi sadece ilk gun ve ikinci gun kasik agrim oldu sonrada bi kac sancim oldu okadar ayrintili bisey olmadi bana hatta gebe oldugumu hiiicde anlamamistim yani
bak cnm anliyorum heycanlisin cok ama sordugun sorulara cvp verdigim halde yine aynisini soruyosun onceki msjlara bakarsan bunlarin cevabini yazmisim zatenSendede pko wardi dimi cnm?ikinci asilamanmiydi bu?birde asilamadan sora progestan kullandinmi vajinal?nasil dinlendin asilama sonrasi hep yattinmi?
bak cnm anliyorum heycanlisin cok ama sordugun sorulara cvp verdigim halde yine aynisini soruyosun onceki msjlara bakarsan bunlarin cevabini yazmisim zaten
Aynn canm hep tarlusalla olrm ben. Tarlusalsz olamyormSenindemi tarlusalla gelirdi adetin mistanbul???
Aynn canm hep tarlusalla olrm ben. Tarlusalsz olamyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?