bugun gidicem ins sen gittin miYok cnm aynen keşke hep uyusam.Bide adet olacak gibi oluyorum 7. haftaya kadar devam edermiş adet sancısıi.Doktor ultrasonla baktı mi sana.
Gittim cnm nokta kadardi :) Tam goremedik küçük olduğu için.Pazartesi tekrar gitcem.bugun gidicem ins sen gittin mi
biz gorduk kuyrugu bile var ama cok kucuk bir suru kan tahlili verdi her ihtimale karsi. 10 gun sonra ultrasyondan da gorunur dediGittim cnm nokta kadardi :) Tam goremedik küçük olduğu için.Pazartesi tekrar gitcem.
İyi bakalım gözümüz aydın cnm :)biz gorduk kuyrugu bile var ama cok kucuk bir suru kan tahlili verdi her ihtimale karsi. 10 gun sonra ultrasyondan da gorunur dedi
Bekle cnm geç döllenme varsa cikmayablr boşuna uzulursun.kızlar bugün kan testi yaptırsam mı ? 13.gün
Nasip canım artık cuma gunu tam belli olur o zamana kadar en azindan kafaya takmam
yapmadim cikmazdi heralde
Ilzan bence hemen moral bozma. Bu zamana kadar birçok topic okudum ve idrarda pozitifi gören yok denecek kadar az. Hatta yok:) idrarda görebilmen için çok erken. Ne zaman idrar testi alsam eczacı her zaman adetinizi en az 5 gün geçmesi lazım doğru sonuç için, der. En kesin sonuç kan testi. Bu mübarek aylarda Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
yaptir beence asilama degilmi tuttuysa tuttu zaten belli olur benim 12 gunde bhcg 123 cikmistikızlar bugün kan testi yaptırsam mı ? 13.gün
yaptir beence asilama degilmi tuttuysa tuttu zaten belli olur benim 12 gunde bhcg 123 cikmisti
tabiki kanda ciktiSen 10.gun kandami baktirdin peki
hayrlisi cnm uzuldum ya... ikincide sans daha yuksek diyolar ins tutar bidahakineEvet kızlar kan testi sonucum 1.20 negatif
pco esimdede hareket sorunu vardi azda olsa gonal f le asilama oldum ben.Canim senin asilama sebebin pkomuydu?
pco esimdede hareket sorunu vardi azda olsa gonal f le asilama oldum ben.
Evet kızlar kan testi sonucum 1.20 negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?