12.gunumdeym idrarda ckarmiki blemedm erken gebelik teati faln alsmIkimizde ayniyiz ozaman desene cnm.bugun yapicakmisin test canim???
12.gunumdeym idrarda ckarmiki blemedm erken gebelik teati faln alsm
12.gunumdeym idrarda ckarmiki blemedm erken gebelik teati faln alsm
Ama erkn olmz mi ya.. Dha. 12deym.Cnim smdiye nasil durdun ki sen.zaten 12.gun cikiyo net.hemen yap banada yaz bekliom))))
Ay yok ya cık cık cık. Adetm gecmedn test yoooook.sen de yapma bence.Sen yap cnim cikarmi cikmazmi gorursun.bnde 12.gun yapicam testi
Ay yok ya cık cık cık. Adetm gecmedn test yoooook.sen de yapma bence.
ya kizmiyorum kizmiyorumda kactir ayni seyleri yazdim tekrar sorunca... neyse33Bunda kizicak bisey yok.evet sormus olabilirim ne war bunda.daha kibar olabilirdin.insan ayni seyleri tekrar tekrar duymak ister bazi zamanlarda cok umutsuzken.(((((
ya kizmiyorum kizmiyorumda kactir ayni seyleri yazdim tekrar sorunca... neyse33
bu forumda bende cok cvp aradim sorularima bazilari hic yazmadi bazilari yardimci olmak icin yazdi bende isterim yardimci oliyim ama ayni ayni seyler olunca uyarmak istedim sonucta yazmisim o sorulara cvp. anladin mi cnm sadece uyardim bunda kizacak darilacak bisey yokTmm kusura kalma yazmam bidaha arkadasim ok
bu forumda bende cok cvp aradim sorularima bazilari hic yazmadi bazilari yardimci olmak icin yazdi bende isterim yardimci oliyim ama ayni ayni seyler olunca uyarmak istedim sonucta yazmisim o sorulara cvp. anladin mi cnm sadece uyardim bunda kizacak darilacak bisey yok
keyfin bilir!Herneyse...hoscakal
keyfin bilir!
burasi tartisma forumu degil insanlar burda dertlerini sevinclerini paylasiyor birbirine destek oluyor. uzatmayalimHoscakal diyorum hala kabaca konusuyorsunuz
burasi tartisma forumu degil insanlar burda dertlerini sevinclerini paylasiyor birbirine destek oluyor. uzatmayalim
size ilimli yaklasiyorum haklisiniz dikkat etmemisim yazacagina herneyse merneyse yazarsan boyle cevap alirsin neyse insanlari daha fazla mesgul etmek istemiyorum konuyu takip edenler bu msjlari okumak zorunda degil. Allah gonlune gore versin...Evet oyle ama sanirim siz farkinda diilsiniz..hoscakalin diyorum keyfin bilir yaziyorsunuz uzatan kim acaba burada
size ilimli yaklasiyorum haklisiniz dikkat etmemisim yazacagina herneyse merneyse yazarsan boyle cevap alirsin neyse insanlari daha fazla mesgul etmek istemiyorum konuyu takip edenler bu msjlari okumak zorunda degil. Allah gonlune gore versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?