MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Hayirli olsun cnm.adet gunun gectimi peki?
Cnm normalde adetim günü gününedir ama çatlatma iğnelerinin tarihine göre değişiyor. Bu 2. Aşılamam. Bir de aşılamasız bir denemem oldu çatlatma iğnesiyle. 2 sinde de iğneden 18 gün snra adet oldm. Ve bugün 18. Günüm. Ama sorarsan 20 mayısta adet olmştm geçen ay.

Benimde ikinci asilamam cnm.bugun 13.gun.ama belirtim felan yok;(((

merhaba..bende 30 mayısta aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı..pazartesi hamile olduğumu öğrendim fakat iğnelerden dolayı rahmim su topladı ıkı haftadır zor durumdayım sürekli ağrım var bulantım var başına böyl bi durum gelen var mı

Aa gecmis olsun cnm.asiri uyarilmami oldu ignelerle???asilama nedenin ne idi?

Aa gecmis olsun cnm.asiri uyarilmami oldu ignelerle???asilama nedenin ne idi?
oyle olmuş canım ohss diye geçiyo..yumurtalarım gelişmediği içiin çatlatmayla zaman kaybetmek istemedi yeni doktorum..rabbim yardımcımız olur inşallah...işede gidemiyorum 1 hafta rapor verdi bakalım pazartesi belli olacak

Pkomu war sende cnm?kac unite igne atildi ki sana

pko yok tatlım
ilk aşılamam
iki kutu iğne yaptım göbekten8 gün sonra çatlatma iğnesi onrada tutsun diye 3 günde 1 yağlı iğne verdi kalçadan

Proluton debit canim ignenin adi 3 gunde bir kalcadan yaptirdim..kan tahlilini yaptirmadan üzülme önce bi değerleri görsün doktor belkide gec dolleniyodur

Bugün 17.gün. dayanamayıp test yaptırdım. Ve <1.20 çıktı. Malesef yine olmadı. Hala adet olmadm. Hayırlısı..

ayy canim.. coook gecmis olsun doktorun iyi anlayamadi heralde cunku benim doktor cok hassasti igneler konusunda boyle bisey basimiza gelir diye

Proluton debit canim ignenin adi 3 gunde bir kalcadan yaptirdim..kan tahlilini yaptirmadan üzülme önce bi değerleri görsün doktor belkide gec dolleniyodur
bunun kullanilan igneyle ilgisi yok cnm ben dorduncu uniteyi bile kullandim bir ayda ama dozu onemli birden yuklenince boyle oluyo diye biliyorum doktorum oyle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…