Hayirlisi olsun canim ya...umudunu kaybetme sakin...nerede yaptiriyorsun bu arada?Kızlar malesef hasta oldum Artıkın ekim ayında tüp bebek denicez Napalım herşeyin hayırlısı
Yaa evet canimm ama sanki adet olucam ..tutmadi diye hissediyorum..bu arada ailamadan sonra adetin erken geliyor mu seninde?Ankara da novaart tüp bebek merkezi bide ahmet Erdem'e.aşılamamı da o yapmıştı işallah hayırlısıyla tüp bebek tutar sen nasılsın az kaldı cumaya çok heyecanlıyımmmmm Can'ım senin adına
Yapma ya ricco hay allah Kuzucum benim adetim tam olması gereken gün oldu yanı erken olmadı. Can'ım benim sende bozma moralini herşeyin hayırlısı olcak bizim de bebişlerimşze allah sağlıkla versin güzel olcak bak Zaman'ı gelince bu günleri hiç hatırlamıcazKizlarr adet oldum malesef...
Yaaa ne guzel soyledin... insaAllah canimm yaa...hayirlisiyla...sen simdi ne durumdasin...tup bebek dusunuyor musun?Yapma ya ricco hay allah Kuzucum benim adetim tam olması gereken gün oldu yanı erken olmadı. Can'ım benim sende bozma moralini herşeyin hayırlısı olcak bizim de bebişlerimşze allah sağlıkla versin güzel olcak bak Zaman'ı gelince bu günleri hiç hatırlamıcaz
Can'ım bugün doktora gittim Aslı'nda hep bir aşılama sonra tüp yaptırız diyordum. Ama bugün doktorum tekrar aşılama önerdi tüp bebek içinde bilgi aldım karar verirken yardımcı olsun diye . Tüp bebeğin şansı tabiki daha yüksek dedş ama biraz yıpratıcı bir süreç dedi onlar genellikle ikinci aşılamayı öneriyorlarmış kafam biraz karıştı Tüp bebeğin fiyatını sordum. 5750 işlem 1500de ilaçlarmış. Yumurtalarımı dondurmam istersem tabiki ekstra ücret Yani muhtemelen biraz para biriktirmek zorunda kalcaz tüp bebek için bikaç ay erteledim tüp bebek fikrini Ama belki aşılama yı düşünebilirim bakalım Can'ım benim hepimiz için hayırlısı olsunYaaa ne guzel soyledin... insaAllah canimm yaa...hayirlisiyla...sen simdi ne durumdasin...tup bebek dusunuyor musun?
InsaAllah canimm...evet zahmetli bi surec..hem maddi hem manevi..Rabbim yarrimcimiz olsun...Can'ım bugün doktora gittim Aslı'nda hep bir aşılama sonra tüp yaptırız diyordum. Ama bugün doktorum tekrar aşılama önerdi tüp bebek içinde bilgi aldım karar verirken yardımcı olsun diye . Tüp bebeğin şansı tabiki daha yüksek dedş ama biraz yıpratıcı bir süreç dedi onlar genellikle ikinci aşılamayı öneriyorlarmış kafam biraz karıştı Tüp bebeğin fiyatını sordum. 5750 işlem 1500de ilaçlarmış. Yumurtalarımı dondurmam istersem tabiki ekstra ücret Yani muhtemelen biraz para biriktirmek zorunda kalcaz tüp bebek için bikaç ay erteledim tüp bebek fikrini Ama belki aşılama yı düşünebilirim bakalım Can'ım benim hepimiz için hayırlısı olsun
Canim asilamayi ozeller ortalama ne kadar a yapiyo bilginiz var miCan'ım bugün doktora gittim Aslı'nda hep bir aşılama sonra tüp yaptırız diyordum. Ama bugün doktorum tekrar aşılama önerdi tüp bebek içinde bilgi aldım karar verirken yardımcı olsun diye . Tüp bebeğin şansı tabiki daha yüksek dedş ama biraz yıpratıcı bir süreç dedi onlar genellikle ikinci aşılamayı öneriyorlarmış kafam biraz karıştı Tüp bebeğin fiyatını sordum. 5750 işlem 1500de ilaçlarmış. Yumurtalarımı dondurmam istersem tabiki ekstra ücret Yani muhtemelen biraz para biriktirmek zorunda kalcaz tüp bebek için bikaç ay erteledim tüp bebek fikrini Ama belki aşılama yı düşünebilirim bakalım Can'ım benim hepimiz için hayırlısı olsun
Can'ım ben Ankara'da yaptırdım özele işlem 1250lira ilaçlar da 800 tuttu ama bana rapor çıktı ilaçlara 300lira verdim. Sen nerde yaptırcaksınCanim asilamayi ozeller ortalama ne kadar a yapiyo bilginiz var mi
Bemde ankara dayim canim sen nerde yaptirdin.ben yenimahhalle de lina hastanesi ne gidiyorum.klomen e pek olumlu cebap vermedi.vucudum.igneli tedaviye gecelim dedi doktor..tamm dedim ama ignelerin bu kadar pahali oldugunu bilmiyordum acikcasi..bu ay asilama olmayacak catlatma iğnesi sadece..eger olmazsa diger ay asilama dusunyorum canim.ama maddi olarak ozelde imkanim yok devlette düşünüyorum bakalim nasip..Can'ım ben Ankara'da yaptırdım özele işlem 1250lira ilaçlar da 800 tuttu ama bana rapor çıktı ilaçlara 300lira verdim. Sen nerde yaptırcaksın
Benimde ortalama o kadar tutmustu gecen sene..ama simdi devlete gidiyorum dis heyet raporu almak icin..o yuzden ucret odemedim...Can'ım ben Ankara'da yaptırdım özele işlem 1250lira ilaçlar da 800 tuttu ama bana rapor çıktı ilaçlara 300lira verdim. Sen nerde yaptırcaksın
Devlettek ki asilama sartlari ne canim bana baslarlar mi acaba diger ay..3 seneyi geciyi evliligim..rahim filmim ve esimin testleri var.baska ne gerkliBenimde ortalama o kadar tutmustu gecen sene..ama simdi devlete gidiyorum dis heyet raporu almak icin..o yuzden ucret odemedim...
Canim 3 sene evli olacaksin zaten..hic cocugun olmamasi lazim...ikametgah..evlilik cuzdani fotokop. Muayeneler ..esinden spermiyogram vss bi kac sey istiyorlar..zaten sana bi kagit verio bunlari tamamlayip gel diolar.. ama mutlaka orda yaptiracaksin..sadece hsg filmini disaridan kabul edio..bence bi basvur hemen..Devlettek ki asilama sartlari ne canim bana baslarlar mi acaba diger ay..3 seneyi geciyi evliligim..rahim filmim ve esimin testleri var.baska ne gerkli
Bana 2 asilama ve sonra tup bebek cikti...simdi sirada tup bebek var...Canim 3 sene evli olacaksin zaten..hic cocugun olmamasi lazim...ikametgah..evlilik cuzdani fotokop. Muayeneler ..esinden spermiyogram vss bi kac sey istiyorlar..zaten sana bi kagit verio bunlari tamamlayip gel diolar.. ama mutlaka orda yaptiracaksin..sadece hsg filmini disaridan kabul edio..bence bi basvur hemen..
Devlettek ki asilama sartlari ne canim banaBenimde ortalama o kadar tutmustu gecen sene..ama simdi devlete gidiyorum dis heyet raporu almak icin..o yuzden ucret odemedim...
Him anladim canim sagol. Regl iken mi gitmem lazim 3. GunuCanim 3 sene evli olacaksin zaten..hic cocugun olmamasi lazim...ikametgah..evlilik cuzdani fotokop. Muayeneler ..esinden spermiyogram vss bi kac sey istiyorlar..zaten sana bi kagit verio bunlari tamamlayip gel diolar.. ama mutlaka orda yaptiracaksin..sadece hsg filmini disaridan kabul edio..bence bi basvur hemen..
Once regl olmadan muayene sonra regl ile muayene istiyorlar..zaten yonlendirirler seni canim...sen nerede yasiyorsun??Devlettek ki asilama sartlari ne canim bana
Him anladim canim sagol. Regl iken mi gitmem lazim 3. Gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?