- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
Saol kuzum yaa:) evet ilk aşılamaydı Rabbim pişman etmesin... Ben çok inandım sen de inan olur mu inşallah senin de güzel haberin gelecek...Ayyy ciddi misin canimm yaa... cok sevindimmm...Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...ilk asilamaydi dimi yaa..
Kiyamam yaa...sukurler olsun Rabbimize...insaAllah hayirli haberler veririm canimm bende... sen ultrasona girince haber ver ama..Saol kuzum yaa:) evet ilk aşılamaydı Rabbim pişman etmesin... Ben çok inandım sen de inan olur mu inşallah senin de güzel haberin gelecek...
yıkamadan sonra 3milyon spermle yaptı aşılamayı millet 100 milyon falan yazmış internette şok oluyordum ama inandım çok şükürAllahım ol dedi oldu ... çok ağladım 3 yıldır o evin dili olsa da konuşsa...
İnşallah inşallah canım bekliyorum haberini... yazarım tabi Allah'a emanet ol...Kiyamam yaa...sukurler olsun Rabbimize...insaAllah hayirli haberler veririm canimm bende... sen ultrasona girince haber ver ama..
Can'ım Ankara'da hangi hastanede aşılama yaptırdınAnkaradanim. Daha once rahim filmi de cekildim o az daha aciliydi yine az aci bekliyordum ama olmadi. Kanama da olmadi henuz, birkac damla sildigimde geldi sadece. Hayirlisi hakkimizda artik bekleme zamani cok da dusunmeden ama mumkun mu dusunmemek...
Çok sevindimmmmm allah sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin bende ilk aşılamam ve bugün 8.günüm işallahh tutar çok heyecanlıyım Zaman geçmek bilmiyor allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını da boş bırakmasınSaol kuzum yaa:) evet ilk aşılamaydı Rabbim pişman etmesin... Ben çok inandım sen de inan olur mu inşallah senin de güzel haberin gelecek...
yıkamadan sonra 3milyon spermle yaptı aşılamayı millet 100 milyon falan yazmış internette şok oluyordum ama inandım çok şükürAllahım ol dedi oldu ... çok ağladım 3 yıldır o evin dili olsa da konuşsa en iyi bizler biliriz birbirimizi... Allahım bütün herkese nasip etsin aratmasın inşallah
Selam aleykum canim...Cok sevindim sen icin..ilk asilamanmiydi?İnşallah inşallah canım bekliyorum haberini... yazarım tabi Allah'a emanet ol...
Aminn insaAllah..bu arada belirti var mi? Buket sende de ne gibi belirtiler oldu??Çok sevindimmmmm allah sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin bende ilk aşılamam ve bugün 8.günüm işallahh tutar çok heyecanlıyım Zaman geçmek bilmiyor allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını da boş bırakmasın
Aminnn canım Allah razı olsun... İnşallah zaman senin için güzel ilerliyordur bol bol komik şeyler izle moralini yüksek tut, ben de çok hevesli heyecanlıydım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın...Çok sevindimmmmm allah sağlıkla kucağına Alman'ı nasip etsin bende ilk aşılamam ve bugün 8.günüm işallahh tutar çok heyecanlıyım Zaman geçmek bilmiyor allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağını da boş bırakmasın
Aleyküm selam canım çok saol evet ilk aşılamaydı sebepsiz infertiliteydi bunu denemek istedik önce Rabbim verdi şükürSelam aleykum canim...Cok sevindim sen icin..ilk asilamanmiydi?
Haplardan dolayı inanılmaz şişlik, afedersin gaz vardı kuzu başta.. 12.gün adet sancım başladı gögüslerim şişti tamam kesin adet olcam dedim. 14.gün ilişkiden sonra pembesi kanamam oldu implantasyonmuş meğer epey ağladım hatta tutmadı diye, hırsla temizlik yaptım vs. Kasıklarda batma başladı devamında da...akıntı var biraz.Aminn insaAllah..bu arada belirti var mi? Buket sende de ne gibi belirtiler oldu??
Can'ım yani öle göğüslerde aşırı hassasiyet yok ama adet olcak gibi bir rahatsızlık var bilmiyorum işallah rabbim ol demiştir olmuştur. Bugün 10.gün aşılamanın henüz belirti olurmu bilmiyorum ama işallah hamileyimdirAminn insaAllah..bu arada belirti var mi? Buket sende de ne gibi belirtiler oldu??
Saol Can'ım benim zaten aşılamanın 5.günü tatile çıktık kafam dağılsın diye umarım işe yarar burda güzel haberi alırız amin Can'ım benim allah isteyen herkese versinAminnn canım Allah razı olsun... İnşallah zaman senin için güzel ilerliyordur bol bol komik şeyler izle moralini yüksek tut, ben de çok hevesli heyecanlıydım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın...
Can'ım yani öle göğüslerde aşırı hassasiyet yok ama adet olcak gibi bir rahatsızlık var bilmiyorum işallah rabbim ol demiştir olmuştur. Bugün 10.gün aşılamanın henüz belirti olurmu bilmiyorum ama işallah hamileyimdir
Cikar canimm...hemen yaptir...haberini bekliyorum..Kızlar bugün aşılamamın 11.günü sabah idrar testi yaptım çok silik çıktı birazsan kan tahlili vermeye gitçem lütfen dua edin olurmu . Erkenmidir acaba idrar da çıktığına göre kanda çıkar değil mi yanı yanlış değildir demş Allahım çok heyecanlıyım
Ayy işallah Can'ım benim daha gidemedik kan vermeye çok heyecanlıyım ya hadi olmazsa Yani eğer olmasa çıkmazdı değilmi testte riccoCikar canimm...hemen yaptir...haberini bekliyorum..
Canim normalde yoksa hic bisy cikmaz testte... yinede umutlandirmak istemem ama hemen gidip kan ver.. ayy ben olsam ucmustum hemen:))Ayy işallah Can'ım benim daha gidemedik kan vermeye çok heyecanlıyım ya hadi olmazsa Yani eğer olmasa çıkmazdı değilmi testte ricco
Kuzum sorma başımıza geleni aşılamadan sonra stres atalım diye tatile geldik .dün tam dolaşırken arabamız bozuldu şuan serviste kaş devlet hastanesine gitçem birazdan araba servisten çıkar çıkmaz işallah korkuyorum ricco hadi test yanılmışsa diye Kalbim çok fena ellerim titriyor midem dalan kötü oldu heyecandanCanim normalde yoksa hic bisy cikmaz testte... yinede umutlandirmak istemem ama hemen gidip kan ver.. ayy ben olsam ucmustum hemen:))
Kiyamam yaa...ayyy insaAllah hayirli haberi oralarda alirsiniz...:) stres yapma...dua et canimm...Kuzum sorma başımıza geleni aşılamadan sonra stres atalım diye tatile geldik .dün tam dolaşırken arabamız bozuldu şuan serviste kaş devlet hastanesine gitçem birazdan araba servisten çıkar çıkmaz işallah korkuyorum ricco hadi test yanılmışsa diye Kalbim çok fena ellerim titriyor midem dalan kötü oldu heyecandan
Ne mutlu sana canim ya.. bu arada asilamadan sonra belirtiler neydi ve asilamadan ne kadar sonra basladi acaba??kizlr bende cok arastrdim size umut olsun diye yaziyorum bende yumurta tembelligi vardi yani pco esiminde sperm sayisi iyi fakat yavasti ilk asilamamda tuttu mutlaka deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?