cok net hatrlamiyorum ilk iki uc kasik agrisi oldu gogusler cok sisti hassalasti bu catlatma ignesinden de kaynaklaniyomus 10 gun kan tahlili sonucumu aldim doktora gosterdimNe mutlu sana canim ya.. bu arada asilamadan sonra belirtiler neydi ve asilamadan ne kadar sonra basladi acaba??
Ne guzel...Allah sizlere bagislasin canimm...cok net hatrlamiyorum ilk iki uc kasik agrisi oldu gogusler cok sisti hassalasti bu catlatma ignesinden de kaynaklaniyomus 10 gun kan tahlili sonucumu aldim doktora gosterdim
Canım bence biraz bekle seni umutlandırmak istemem ama herkeste kana çabucak karışmıyormuş. Belki yükselir.. benim 15.gün çok belirgindi önceki günlerde denememiştim o yüzden adet olmazsan 2-3 gün sonra bidaha yap o zaman daha netleşir...Kızlar test yaptırdım bugün kan testi değerim 1.27 çıkmış yani hamile değilim bugün 12. Gün dü olsa çıkardı değilmi
Can'ım olabilir yumurtan büyüdüğü için ağrı normal ama lekenme olurmu ondan emin değilimKizlarr asilama da kullanilan yumurta buyutucu iğneler lekelenme ve kasik agrisi yapar mi..bunu yasayan var mi
Asilama ne zaman?Kizlarr asilama da kullanilan yumurta buyutucu iğneler lekelenme ve kasik agrisi yapar mi..bunu yasayan var mi
Canim bu ay asilama yapmayabilirz .. Henuz yumoslar istenilen buyuklukte degil dedi dun doktorum.ignenin dozunu artirdi.. Bgn adetimin 9. Gunu..yumoslar buyurse catlatma iğnesi yapilcak..Asilama ne zaman?
Himm anladim canim sagol..yarin arayip sorayim doktorumu lekelenme normal mi bilmiyorum..adetim biteli 3 gun oldu..Can'ım olabilir yumurtan büyüdüğü için ağrı normal ama lekenme olurmu ondan emin değilim
Ilk asilamami canim...birde sorun var mi yoksa sebepsiz infertilite mi seninde?Canim bu ay asilama yapmayabilirz .. Henuz yumoslar istenilen buyuklukte degil dedi dun doktorum.ignenin dozunu artirdi.. Bgn adetimin 9. Gunu..yumoslar buyurse catlatma iğnesi yapilcak..
Ricco sen nasılsın Can'ım naptınIlk asilamami canim...birde sorun var mi yoksa sebepsiz infertilite mi seninde?
Benim cuma gunu test gunu ama muhtemelen tutmadi canim ya...belirtim falanda olmadi..sende durumlar ne??Ricco sen nasılsın Can'ım naptın
Ayyyy Can'ım benim işallah olmuştur sen hiç belirtilere takılma hiç belirti olmayabilir ki bir sürü insan anlamamış bile adet olcaz sanmışlar ümidini kaybetme. Gelcek işallah bebişin valla benim bugün adet günüm ama henüz olmadım ama aşılamanın 12.günü yaptırdığım test 1.27 çıktı belki yarın kan vercem yükselmiştir bir ümit tabikiBenim cuma gunu test gunu ama muhtemelen tutmadi canim ya...belirtim falanda olmadi..sende durumlar ne??
InsaAllah pozitif cikar canim... evet umudumuzu kaybetmeyelim yinede.. mutlaka haber ver canimm...Ayyyy Can'ım benim işallah olmuştur sen hiç belirtilere takılma hiç belirti olmayabilir ki bir sürü insan anlamamış bile adet olcaz sanmışlar ümidini kaybetme. Gelcek işallah bebişin valla benim bugün adet günüm ama henüz olmadım ama aşılamanın 12.günü yaptırdığım test 1.27 çıktı belki yarın kan vercem yükselmiştir bir ümit tabiki
Simdiye kadar sadece klomen kullandim canim.. Artik ignelere gectik. Pko var bende yumoslar.buyumuyo.. Iste bi kere klomen ile hamile kaldim o da dusuk oldu malesef..sonra kendiliigmden hamile kaldim onda da kurtak olmak zorunda kaldim ikizlerimeIlk asilamami canim...birde sorun var mi yoksa sebepsiz infertilite mi seninde?
Zor donemler yasamasissin canimm...insaAllah emeklerinin karsiligini alirsin hayirlisiyla.. hamile kalabiliyorsun bu da bi umut yinede...insaAllah son olur..Simdiye kadar sadece klomen kullandim canim.. Artik ignelere gectik. Pko var bende yumoslar.buyumuyo.. Iste bi kere klomen ile hamile kaldim o da dusuk oldu malesef..sonra kendiliigmden hamile kaldim onda da kurtak olmak zorunda kaldim ikizlerime3 yillik evliyim surekli tedavi icin hastanedeyim.artik o kadar yoruldum ki (( yine de hamdolsun bu günümüz e..
Can'ım benim işallah allah bu sıkıntılı günlerini aydınlığa çevirecek sen hiç canını sıkma umudunu kaybetme Öyle bir Zaman'da bebeişin gelcek ki hepsini unutacaksınSimdiye kadar sadece klomen kullandim canim.. Artik ignelere gectik. Pko var bende yumoslar.buyumuyo.. Iste bi kere klomen ile hamile kaldim o da dusuk oldu malesef..sonra kendiliigmden hamile kaldim onda da kurtak olmak zorunda kaldim ikizlerime3 yillik evliyim surekli tedavi icin hastanedeyim.artik o kadar yoruldum ki (( yine de hamdolsun bu günümüz e..
Insallah canim insallah ... Cok sagol.hepimiz en kisa surede kavusalim insallahCan'ım benim işallah allah bu sıkıntılı günlerini aydınlığa çevirecek sen hiç canını sıkma umudunu kaybetme Öyle bir Zaman'da bebeişin gelcek ki hepsini unutacaksın
Hamdolsun canim..insalalh hepimiz.kavusurz bebislerimize..Zor donemler yasamasissin canimm...insaAllah emeklerinin karsiligini alirsin hayirlisiyla.. hamile kalabiliyorsun bu da bi umut yinede...insaAllah son olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?