• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba, bende 13 Mayıs da 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 5. denemem.Hiç olumlu sonuç almadım.Hiç bir belirti yok şuan için.Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama ister istemez insan yine mi olumsuz olacak diye kafasında kuruyor😢 Hakkımızda hayırlısı inşallah bu yolda ilerleyen bütün herkese olumlu sonuclarla sağlıkla kucağına alırlar 🙏

Merhaba, bende 13 Mayıs da 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 5. denemem.Hiç olumlu sonuç almadım.Hiç bir belirti yok şuan için.Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama ister istemez insan yine mi olumsuz olacak diye kafasında kuruyor😢 Hakkımızda hayırlısı inşallah bu yolda ilerleyen bütün herkese olumlu sonuclarla sağlıkla kucağına alırlar 🙏
Amin inşallah 🙏

Ah bana şu iki hafta nasıl geçti Hiç sormayın çözüldü gidecek mi gitmeyecek mi nasıl olacak Pazartesi günü Muayene oldum bugün çözülecek dediler zaten Çarşamba da transferim var dediler resmen kumar oynamak gibi bir şeydi iki gün Aklım çıktı böyle oraya gidene kadar dün zaten mi Odaya çıktığımızda kapının ağzında embriyolog bekledim inşallah senin de gider kuzum ama stresini en iyi Ben anlıyorum ne zaman senin transfer
Ayın 26sında son muayenem var bir aksilik olmazsa transferim ayın 30unda olucak. Doktorum havuz önerdi aslında ama 2 tane iyi kalite embriyomuz var ilk onları deneyelim olmazsa bir daha opu olurum dedim. Sonra 5. gün olayı çıktı keşke bir toplama daha yapsaymışım🥲

Merhaba kızlar 14 Mayıs Yani dün 5 gün çift embriyo transferi oldum 2 transferin ilk transferim 27 Ocak'ta olmuştum 8 şubatta kimyasal olduğunu öğrendim embriyolarım 3 gün embriyosuydu klinikte Doktorum değişti risk alıp emri Yollarımı çözdürüp 5 güne götürmek istedi ben bu süreçte çok korktum 3 tane embriyon vardı ve şükür ki iki tanesi 5 güne gitmiş kaliteleri de gayet iyiymiş ama bir tanesi gelişimini durdurmuş kalitesi iyi olan iki tane 5 gün embriyo transferi oldum hepinizi şans diliyorum💕
Merhaba,Umarım bu sefer güzel haberlerinizi alırsınız🙏🏼🌸sizin yaş kaçtı?bir de test gününüz ne zaman

Kızlar günler hiç bu kadar uzun gelmemişti bana şu cumartesi bi gelse artık kan versem uzanmaktan sıkıldım pandemiyi hatırlattı bana bu durum evden hiç çıkmadım sizde durumlar nasıl ?
Bende evden çıkmıyorum sadece iğne yaptırıyorum 15-16 saatleri arası.Dün hatayda hava çok güzeldi.bi kısa yürüdüm çok iyi geldi iğneden sonra.Zaten sonrada hava bozdu dolu,fırtına,yağmur,sel😂
İğne dışarı çıkmam için bahane oluyor tek değişiklik gün içindeki.
Siz evde hiç test yapmadınız mı😅 ay söylediysenizde hatırlayamadım kusura bakmayın.az kalmış test gününüze hani😇

Ayın 26sında son muayenem var bir aksilik olmazsa transferim ayın 30unda olucak. Doktorum havuz önerdi aslında ama 2 tane iyi kalite embriyomuz var ilk onları deneyelim olmazsa bir daha opu olurum dedim. Sonra 5. gün olayı çıktı keşke bir toplama daha yapsaymışım🥲
Bence canım benim fikrim.canını sıkma çok fazla 5.güne gider mi gitmez mi diye.Tabi ki gönül ister ki hepsi sonuna kadar gitsin ve bebek olsun😊 ama zaten 5.güne gidemeyen embriyo zaten sağlıksızdır.doltorun 3.gün embriyosu olarak koysa bu seferde negatif görürsün.İnşallah 5. Güne gider inşallah gebelik oluşur ve kucağına sağlıkla alırsın🙏🏼🙏🏼🙏🏼Ama içini ferah tut🌸

Merhaba,süreciniz hayırlı olsun.İnşallah yolun sonuna gelmişsinizdir ve bebeklerinizi kucaklarsınız sağlıkla.
İsterseniz tabloya ekleyeyim.Kaçıncı gün embriyosuydu? Yaşınız kaç?
Ve yanlış anlamazsanız neden olumlu olmuyormuş? Doktorunuz buldu mu bir sebep?

Bende evden çıkmıyorum sadece iğne yaptırıyorum 15-16 saatleri arası.Dün hatayda hava çok güzeldi.bi kısa yürüdüm çok iyi geldi iğneden sonra.Zaten sonrada hava bozdu dolu,fırtına,yağmur,sel😂
İğne dışarı çıkmam için bahane oluyor tek değişiklik gün içindeki.
Siz evde hiç test yapmadınız mı😅 ay söylediysenizde hatırlayamadım kusura bakmayın.az kalmış test gününüze hani😇
Yaptım canım yapmaz olaydım 2 yada 3 gün önce negatif çıktı baya moralim bozuldu 😞
Benim iğne de göbekten kendim yapıyorum hiç çıkmadım evden bunaldım baya

Transfer aşamasında estrofem kullanırken kanama olursa eğer transfer iptal ediliyormuş sanırım. Bende bugün tam kanama denemez ama hafif bir leke geldi çok korkuyorum transferim iptal olacak diye. Doktoruma haber verdim devam ederse mutlaka haber ver dedi🥺 Aranızda hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Yaptım canım yapmaz olaydım 2 yada 3 gün önce negatif çıktı baya moralim bozuldu 😞
Benim iğne de göbekten kendim yapıyorum hiç çıkmadım evden bunaldım baya
3.gün embriyosu geç çıkabiliyormuş.Ayrıca erken gebelik testi mi kaset test mi bu da önemli.Ben internetten test sipariş edeyim dedim yorumlara baktım herkes yanlış çıkıyor falan yazmış.Sizinkinin markası neydi ayrıca.moral bozma canım iyi düşün🌸

Transfer aşamasında estrofem kullanırken kanama olursa eğer transfer iptal ediliyormuş sanırım. Bende bugün tam kanama denemez ama hafif bir leke geldi çok korkuyorum transferim iptal olacak diye. Doktoruma haber verdim devam ederse mutlaka haber ver dedi🥺 Aranızda hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Aaa hiç bilmiyordum. Yaşayan arkadaşlar yazar inşallah.Rahim kalınlığınız kaçtı en son? Ve kaç tane kullanıyorsunuz günde?

Rahim yapısı bozulduğu için iptal ediliyor canım. İnan kanama olduysa iptal etmek daha iyi. Uygun olmayan bir ortama transfer yapmak bile bile lades demek olur değil mi? Hiç üzülme sakın. En düzgün şekilde olsun inşallah her şey. Benim de kalınlık düşük geldi ertelendi. Geç olsun güç olmasın.

3.gün embriyosu geç çıkabiliyormuş.Ayrıca erken gebelik testi mi kaset test mi bu da önemli.Ben internetten test sipariş edeyim dedim yorumlara baktım herkes yanlış çıkıyor falan yazmış.Sizinkinin markası neydi ayrıca.moral bozma canım iyi düşün🌸
Erken gebelik markayı hatırlamıyorum sabır son 2 gün kaldı tek tesellim Türk kahvesi içemiyor olmam tadı acayip acı geliyor 🤭biraz züğürt tesellisi sanırım 😂

Back
X