• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

O zaman kuzucum yarından sonra test gününe kadar test yapmana gerek yok gonapeptyl hcg hormonu içeriyor. Bana da transfer harici ovitrelle vurdurdu ya bilemiyorum belki de onun etkisi oldu. Bebeğin tutunmasında önemli etkisi var bücut hcg ye alışıyor demişti
bize yine bekleme düştü desene :) napalım bekleyelim bakalım zaman geçer inşallah

Doktorlar ancak acı bir tecrübe yaşayınca gerek görürler bnm 9.haftada kalbi durdu öyle genetikli transfer yapalım bi dahakine denildi 🙄😭 o yüzden herkes yaptırmalı 5.güne embriyosu ulaşan herkes
Benim 4 adet 5.gun a kalite embriyolarima yapıldı ancak hiçbiri tutmadi. Nasip kısmet birazda...

Allah allah 🥺histereskopi filan yapıldı mı size ?
Evet yapıldı çizik de atıldı ama olmadi iste. 2 sene önce de klomenle hamile kaldım o cebinde yine histerokopi çizik ama 9.haftqda kurtaj olmak zorunda kaldım sonrasında kimyasal oldu. Tüp bebekte de dediğim Gibi İlki yine kimyasal ikincisi çift transfer öncesi de makrofaj aşısı da yapildi direkt negatif oldu şimdi 3 qylik geçici menopoz sonrası opu ve ardışık taze transfer oldum 28 mayıs test günüm ve elim yüreğim de sabrediyoruz 😊🤲

Evet yapıldı çizik de atıldı ama olmadi iste. 2 sene önce de klomenle hamile kaldım o cebinde yine histerokopi çizik ama 9.haftqda kurtaj olmak zorunda kaldım sonrasında kimyasal oldu. Tüp bebekte de dediğim Gibi İlki yine kimyasal ikincisi çift transfer öncesi de makrofaj aşısı da yapildi direkt negatif oldu şimdi 3 qylik geçici menopoz sonrası opu ve ardışık taze transfer oldum 28 mayıs test günüm ve elim yüreğim de sabrediyoruz 😊🤲
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun bebeğinize duacıyım 🤲😍

Allah hayırlısıyla sağlıcakla kavuştursun bebeğinize duacıyım 🤲😍
Aminnnn. Çok teşekkür ederim sizi debinsallah dileyen isteyen emek veren tüm kadınlarımızın bu ay yüzü gülsün inşallah 🤲bende hepinizin duacisiyim....

Bugün ikinci kez kan vereceğim inşallah ☺️
İlk ve ikinci sonucunuzu da yazar msıını. Transfer+kaçıncı günlerdi bir de kaçıncı gün embriyosu.Çok şey istiyor gibi olabilirim kusura bakmayın.Ama burada bir umut arayanlara,bir ışık arayanlara faydalı olur diye düşünüyorum🌸
Sevgiyle sağlıkla kucakla bebeğini canım🌸🙏🏼

Hafif aldığım kilolar yüzündenmis🙈🙈😔😔
Selam canım 162-85/86 kiloyum.bana böyle bişey yapılmadı. Yani doktorun taktiridir bir bildiği vardır diyorum ama ne bileyim ilk kez duydum bende☺️ biraz daha araştır tabii. Anestezi olmadan yaptırabilir miyiz diye sor biraz ısrarcı şekilde irdele bakalım doktorunu ve hemşireni.ne diyecekler

Selam canım 162-85/86 kiloyum.bana böyle bişey yapılmadı. Yani doktorun taktiridir bir bildiği vardır diyorum ama ne bileyim ilk kez duydum bende☺️ biraz daha araştır tabii. Anestezi olmadan yaptırabilir miyiz diye sor biraz ısrarcı şekilde irdele bakalım doktorunu ve hemşireni.ne diyecekler
Ben de üç aşağı beş yukarı o kadarım. Zaten ne antik duntik şey var o bana denk geliyor 😔 iyi mi kötü mu bilmiyorum 😔 ptesi kontrolde fraven ignede vurulacak. Bir yerde bakıyorum embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye yazıyor.. o zaman önceden olan düşüklerim nedeniyledir diyorum. Sonra bir yerde bakıyorum kemoterapi ile ilgili şeyler çıkıyor.😔 O zaman çok ağır ilaç bu diyorum. Aman çok araştırmakta iyi değil sanırım 😔

Ben de üç aşağı beş yukarı o kadarım. Zaten ne antik duntik şey var o bana denk geliyor 😔 iyi mi kötü mu bilmiyorum 😔 ptesi kontrolde fraven ignede vurulacak. Bir yerde bakıyorum embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye yazıyor.. o zaman önceden olan düşüklerim nedeniyledir diyorum. Sonra bir yerde bakıyorum kemoterapi ile ilgili şeyler çıkıyor.😔 O zaman çok ağır ilaç bu diyorum. Aman çok araştırmakta iyi değil sanırım 😔
İğne ile ilgili bir bilgim yok.Muhtemel düşüklerle alakalıdır olabilir.Kemoterapi falan işlerine de hiç takılma canım.Şimdiye kadar kullandığımız o gonapeptly,
ovitrelle, menopur…. vs vs ilaçlarında bir ton yan etkisi falan var.Düşünme o kadar teferruatlı. Bence bilgi güçtür☺️

Kızlar bana kese için 31 mayısı verdiler.Mantıklı mı o gün gitmek? Son adet tarihim 25 nisan.5+1 günlük olacak o zaman. Yani kese görünür de bu yolk sac falan varmış onlar da görünüyor mu bu hafta ve günde? Bilenler beni bilgilendirebilir mi😇

Kızlar bana kese için 31 mayısı verdiler.Mantıklı mı o gün gitmek? Son adet tarihim 25 nisan.5+1 günlük olacak o zaman. Yani kese görünür de bu yolk sac falan varmış onlar da görünüyor mu bu hafta ve günde? Bilenler beni bilgilendirebilir mi😇
benim kese günümü çok geç verdiler ya tam bayrama denk geldi 11 haziranda gideceğim o yüzden çok var daha 😔 inşallah problemsiz geçer önümdeki günler ve canım yolk sac kelimelerinden kastın ne tam anlayamadım

Altan muayene eder ise görür canım. En azından benim ilkini görmüştü doktor.

İğne ile ilgili bir bilgim yok.Muhtemel düşüklerle alakalıdır olabilir.Kemoterapi falan işlerine de hiç takılma canım.Şimdiye kadar kullandığımız o gonapeptly,
ovitrelle, menopur…. vs vs ilaçlarında bir ton yan etkisi falan var.Düşünme o kadar teferruatlı. Bence bilgi güçtür☺️
Rahatlamaya ihtiyacım var sanırım ☺️

Canım hiç kafana takma bana da embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye kortizon vermişti transferden sonra 7 gün kullanmak için

Selam canım tekrardan.Diğer arkadaşlara da örnek olsun diye yazıyorum.3.gün embriyosu transfer+8.gün akşam 18.00 erken gebelik testi ilk 5 dakikada çıkmadı.yarım saat sonra farkettik silik bi çizgi çıkmış.

Transfer +11.gün yani embriyom 14 günlük iken sabah idrar testi yaptıım yine erken gebelik testi.ilk 5 dakikada çok silik çıktı.ama sonra gidip kan verdim 193,6 çıktı.Bu değere rağmen erken gebelik testi olmasına rağmen çok silik çıktı.Stres yapmayın.kopkoyu çizgi demek bu değerlerde çıkmıyor.testin adı nimoydu.aşağı ekledim. Gebelik isteyene belirti arayana bir örnek teşkil etmesi için yazdım.inşallah faydalı olur.
Erken gebelik testi gayette stres ediyor insanı ben kaset testlere daha çok güveniyorum erken gebelik diye başında bekliyoruz soluk silik bi çizgi oda hayalet mi gerçek mi düşünmekten kendimizi yiyoruz

Back
X