Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar bana kese için 31 mayısı verdiler.Mantıklı mı o gün gitmek? Son adet tarihim 25 nisan.5+1 günlük olacak o zaman. Yani kese görünür de bu yolk sac falan varmış onlar da görünüyor mu bu hafta ve günde? Bilenler beni bilgilendirebilir mi😇
Aşkım son adet tarihlerimiz aynı beni de 30 mayıs çağırdı doktorum

Rahatlamaya ihtiyacım var sanırım ☺️

Canım hiç kafana takma bana da embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye kortizon vermişti transferden sonra 7 gün kullanmak için
Bak evet kortizonlu bi hap bende içtim iğrenç bi tadı var.yanlışlıkla ağızda erirse vay haline.Demek bu yüzden verilmiş.bende araştırmamıştım bu hap neden verildi diye. Takma sevgili Paresila🌸 herşey güzel olacak zamanı gelince taşlar yerine oturuyor💝

benim kese günümü çok geç verdiler ya tam bayrama denk geldi 11 haziranda gideceğim o yüzden çok var daha 😔 inşallah problemsiz geçer önümdeki günler ve canım yolk sac kelimelerinden kastın ne tam anlayamadım
Yolk sac keseden sonra görülüyormuş canım. Sanırım ilk önce keseyi görücez boş falanda olsa doğru yerde mi o kontrol edilecek. Daha sonraki haftalarda yolk sac ve embriyo görülecek sanırım ve kalp atışı☺️

Eklentiler

• IMG_1453.webp
    IMG_1453.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba hepinize birşey soracaktım. Gerçi pazartesi netleşecek ama transferi anestezi altında yapabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi hemsire. Bunu hiç yaşayan oldu mu?
Merhaba pazartesi rahşm kalınlığı için son muayeneniz mi? Benim pazartesi son muayenem var. Bir aksilik çıkmazsa 30 martta transfer olucam🙏🏻 Benim de doktorum Bülent Tıraş. Muhtemelen aynı doktorda aynı gün transfer olucaz🥹

Estağfurullah neden yanlış anlayım ☺️
Acıbadem prof Dr Bülent tıraş doktorum. Belli bir vücut endeksi ile ilgili imiş. Ptesi kilo boy kontrolü de yapılacakmış. Ona göre karar verilecek sanırım.
Canım bu arada pazartesi ben de aynı iğneyi olucam. Benim ilk denemem. Sanırım isteyen herkese uygulanan bir protokol bü. Bülent Hoca başarı şansını artırmak için tavsiye ediyo dedi hemşirem bana.

Merhaba kızlar. Benim 3 gündür inanılmaz dişim ağrıyo. Kırık bir dişim vardı ve ben de nasılsa ağrımıyo diye tedavimi olmadım. İnanılmaz bir dişçi fobim var çünkü. Bu sebeple günlerce ağrıdan uyuyamadım. Biliyosunuz ki parol dışında ağrı kesici de yasak. Dişim enfeksiyondan çekilmek zorunda kaldı:( ağrıdan günlerdir sürünüyorum. Ağrı kesici ve antibiotik içemiyorum. Enfeksiyon yüzünden crp m yükselmiş olabilir. Yarın son muayenem var kan tahlili de vericem. Lütfen bana dua eder misiniz crp m yüksek çıkmasın transferim iptal olmasın. Günlerdir acıdan kıvranıp asla ağrı kesici içmedim. Uyku bile uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim boşver diğer ay olursun transfer ağrı kesici al diyo sürekli çok üzüldü halime😢 günlerdir dayanıyorum ve asla ağrı kesici içmedim. Eşime sen olsan kesin içerdin işte annelik böyle bir şey sanırım diyorum🥹 Buna rağmen transferim iptal olursa çok üzülürüm🥺

Merhaba kızlar. Benim 3 gündür inanılmaz dişim ağrıyo. Kırık bir dişim vardı ve ben de nasılsa ağrımıyo diye tedavimi olmadım. İnanılmaz bir dişçi fobim var çünkü. Bu sebeple günlerce ağrıdan uyuyamadım. Biliyosunuz ki parol dışında ağrı kesici de yasak. Dişim enfeksiyondan çekilmek zorunda kaldı:( ağrıdan günlerdir sürünüyorum. Ağrı kesici ve antibiotik içemiyorum. Enfeksiyon yüzünden crp m yükselmiş olabilir. Yarın son muayenem var kan tahlili de vericem. Lütfen bana dua eder misiniz crp m yüksek çıkmasın transferim iptal olmasın. Günlerdir acıdan kıvranıp asla ağrı kesici içmedim. Uyku bile uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim boşver diğer ay olursun transfer ağrı kesici al diyo sürekli çok üzüldü halime😢 günlerdir dayanıyorum ve asla ağrı kesici içmedim. Eşime sen olsan kesin içerdin işte annelik böyle bir şey sanırım diyorum🥹 Buna rağmen transferim iptal olursa çok üzülürüm🥺
İlk transferimde benzer bir süreç yaşadım. Tam transfer hazırlığına başladığımda kanal yapılan dişimde sıkıntı çıktı diş doktoru anestezi almadan süreci yönlendiririz falan deyince de kimseye bildirmedim açıkcası. Fakat her işlemden sonra o kadar ağrı çektim ki bazı günler transfer öncesi arveles almıştım. Transferden bir gun önce son tedavim yapıldı fakat ister istemez vücudum da huzursuzluğunu hissettim. Biz bir an önce bebişlerimize kavuşalım istiyoruz seni de anlıyorum 🥹 benim o transfer sonucum negatif geldiğinde acaba bundan sebep mi diye çok düşündüm 🥲 tabi her şey nasip ve kısmet Allah nasip edecekse her türlü her koşulda olur. Olan da da hayr vardır öyle düşün 🌿 inşallah sonuçların ve genel durumun çok daha iyi olur 🤗

Doktorlar ancak acı bir tecrübe yaşayınca gerek görürler bnm 9.haftada kalbi durdu öyle genetikli transfer yapalım bi dahakine denildi 🙄😭 o yüzden herkes yaptırmalı 5.güne embriyosu ulaşan herkes
Çok üzüldüm Rabbim yasatmasın bir daha ama oğlum 3.gün Şimdiki 4.gün embriyosu belki ondan istemeedi

Ayy ne kadar güzel.Beraber takip edebilirz gebeliklerimizi😇 ben emin olamadım erkenden gitmenin faydası olur mu yoksa bi hafta daha beklesem mi diye☺️ 😇
Ay evet kuzum edelim💕bana kan vermene gerek yok artık artış güzel dedi ama ben yarın yine vereceğim kan🤣bende senin gibi düşündüm daha beta lari 100 300 lerde gördük kese cuma ya görünür mü diye ama demekki görmeye ümidi var doktorlardan

Estağfurullah neden yanlış anlayım ☺️
Acıbadem prof Dr Bülent tıraş doktorum. Belli bir vücut endeksi ile ilgili imiş. Ptesi kilo boy kontrolü de yapılacakmış. Ona göre karar verilecek sanırım.
Bende orda transfer oldım banada demişlerdi belli bi kilodan sonra anestezi ile transfer olcaksın diye öyle olmasın diye nasıl sıkı bir diyete girmiştim anlatamam stres olmuştum hatta çünkü o anı yaşamak istiyordum ikinci kez

Olası bi enfeksiyon olursa zaten iptal edebiliyorlar bana transfere kadar antibiyotik kullanabilirsin demişti hemşire tabi siz yine sorun ve dişinizin ağırdığını söyleyin ne yapmanız gerektiğini size söylerler zaten

Ayy ne kadar güzel.Beraber takip edebilirz gebeliklerimizi😇 ben emin olamadım erkenden gitmenin faydası olur mu yoksa bi hafta daha beklesem mi diye☺️ 😇
Kese için erken gitmenin hiç bi faydası yok kese gözükmüyor çünkü sonra strese giriyorsunuz doktor ne zaman çağırmışsa o zaman gitmek en mantıklısı ben yaptım si yapmayın

Kızlar günaydın. Ben iki gündür acayip gaz sancısı çekiyorum akşam üzerleri özellikle. Bir de ufak ufak sancılar ağrılar iç burkulması böyle regl olacak gibi. Sizde de var mı bu tarz şeyler

Kızlar günaydın. Ben iki gündür acayip gaz sancısı çekiyorum akşam üzerleri özellikle. Bir de ufak ufak sancılar ağrılar iç burkulması böyle regl olacak gibi. Sizde de var mı bu tarz şeyler
Bende sanki bütün belirtiler gitti çok az 2 3 kez regl sancısı cektm kuzu sadece

Merhaba 13 mayısta 5 aa kalite embriyo transferi oldum. Doktorum test yapma demesine rağmen 5nci gün çok stres olduğum için idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi gördüm , inanamadım bir test daha aldım awox marka yine hafif silik bir çizgi gördüm.dayanamadım 6ncı gün kan testi verdim 62,5 çıktı.2 gün sonra yani 8nci günümde sağlık ocagında test verdim beta hcg 145 çıktı şuan sürecim bu şekilde ilerliyor bugün gerçek test günüm 12 nci gün. Pazar olduğu için yarın test verip doktoruma ileteceğim.
Sadece eğilip kalkmaktan uzun yürümekten cok korkuyorum iyice panik oldum
Bu süreçte çok hareket ediyor musunuz?

Çok üzüldüm Rabbim yasatmasın bir daha ama oğlum 3.gün Şimdiki 4.gün embriyosu belki ondan istemeedi
Bnm de doğal yollarla olan bir evladım var ama belli olmuyor maalesef işte genetikte bi şey olmayıp bölünürken kromozomsal sıkıntı olabiliyormuş Allah isteyen emek veren tüm kardeşlerime sağlıklı gebelikler nasip etsin ve hayırlı evlatlar olsunlar güzel annelerine 🤲❤️

Merhaba 13 mayısta 5 aa kalite embriyo transferi oldum. Doktorum test yapma demesine rağmen 5nci gün çok stres olduğum için idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi gördüm , inanamadım bir test daha aldım awox marka yine hafif silik bir çizgi gördüm.dayanamadım 6ncı gün kan testi verdim 62,5 çıktı.2 gün sonra yani 8nci günümde sağlık ocagında test verdim beta hcg 145 çıktı şuan sürecim bu şekilde ilerliyor bugün gerçek test günüm 12 nci gün. Pazar olduğu için yarın test verip doktoruma ileteceğim.
Sadece eğilip kalkmaktan uzun yürümekten cok korkuyorum iyice panik oldum
Bu süreçte çok hareket ediyor musunuz?
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallah bebişiniz 🤗 bahçeçi de tedavi görüyorum ben tra sfer sonrası ilk uç gün için dinlenme ondan sonra günlük işlerinizi yapabilirsiniz demişlerdi. Ben şuam transfer + 4. Gündeyim açıkcası hareket halindeyim. Önceki süreçte daha dinlenme odaklıydım fakat takip ettiğim ve özellikle de kendi doktorum bunu uygun görmüyor her seferinde unutma bu bir hastalık değil diyor bana 😁 tabii hassas bir konu olduğu için ister istemez bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz bazen 🥹✨ yormayacak şekilde hareket etmenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum hatta aksine faydası olduğu yönünde bir çok görüş var 🤭

Back
X