Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ozyrny Ozyrny acaba değerleriniz nasıldı 2 gün içerisinde ne kadar arttı her ne kadar beta değeri ikiz konusunda yanıltıcı olsa da merak ettim 😄 benim beta da biraz yüksek acaba diye düşünüyorum sürekli kese için daha iki haftam da olunca böyle sürekli soruşturuyorum 🤭
🥰 yani şöyle söyliyeyim 3 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm ama ben 13 Mayıs'tan kan verdim 404 çıktı ikinci kanı 15 mayısta verdim oda 712 çıktı üçüncü kanı 18 mayıs'ta verdim 2345 çıktı böyle yani ikiz konusunda sanki beta çok belirleyici olmuyor ama 2345 le kese gözükmesi lazım dedi doktor benşm kese mi göremeyince başta dış gebelik olabilir dedi sonra farklı bi doktora değerlerimi attım ikiz olabilir ikizse bu değerle keseyi görmemen normal bi hafta sonra gittim cidden de iki keseyi gördüm ❤❤❤🧿🧿🧿

Evet özellikle bu süreçte çok ilaç kullanıyorum. Son embriyo olduğu için tüm tuşlara basacağız demişti doktorum 🤭 Öncekinden farklı olarak bu sefer embriyo glue da kullanıldı. İlaç etkileri de olabilir bebiş etkisi de olabilir. Umuyorum bebiş etkileri olsun 😁 predictör markasının erken gebelik testini aldım fakat cesaret edebilir miyim bilmiyorum tamamen o zamanki ruh halime bağlı galiba 🥹 zaten cuma gunu sabah kan vermeyi düşünüyorum. Sen yapacak mısın arkadaşım?
Benimde son embriyolarım koyuldu 🥹🥹 dün sipariş geçtim bende gebelik testi predictör, salı falan gelir aslında ama bi yandan olumsuzu görürsem etkilenir miyim acaba diye korkuyorum. İlk iki transferimdede yapmıştım test. Eşim gününde verelim kan diyor. Test falan yapmamı istemiyor. Bana 2 si demişti test tarihini hatırlıyorsan ay inşallah bekliyebilirim cumadan verirsem erken olur mu bilemedim. 5. Gün embriyoları bide benim. İçimden senin beben tutundu geçiyor 🤭

🥰 yani şöyle söyliyeyim 3 mayısta transfer oldum 14 mayıs test günüm ama ben 13 Mayıs'tan kan verdim 404 çıktı ikinci kanı 15 mayısta verdim oda 712 çıktı üçüncü kanı 18 mayıs'ta verdim 2345 çıktı böyle yani ikiz konusunda sanki beta çok belirleyici olmuyor ama 2345 le kese gözükmesi lazım dedi doktor benşm kese mi göremeyince başta dış gebelik olabilir dedi sonra farklı bi doktora değerlerimi attım ikiz olabilir ikizse bu değerle keseyi görmemen normal bi hafta sonra gittim cidden de iki keseyi gördüm ❤❤❤🧿🧿🧿
maşallahh diyelimm sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum 🙏🤭💗

Benimde son embriyolarım koyuldu 🥹🥹 dün sipariş geçtim bende gebelik testi predictör, salı falan gelir aslında ama bi yandan olumsuzu görürsem etkilenir miyim acaba diye korkuyorum. İlk iki transferimdede yapmıştım test. Eşim gününde verelim kan diyor. Test falan yapmamı istemiyor. Bana 2 si demişti test tarihini hatırlıyorsan ay inşallah bekliyebilirim cumadan verirsem erken olur mu bilemedim. 5. Gün embriyoları bide benim. İçimden senin beben tutundu geçiyor 🤭
Ayy canım benim okurken bile heyecanlandım aynı şekilde ben de seninle aynı dönem hamişleri olacağız gibi hissettim 🥹🥹🥹 işte bakarsam ve istemediğim bir sonuç gelirse ister istemez etkilenirim diye düşünüyorum. Bence eşiniz çok haklı da işte dayanabilsek keşke 🥹 Benim cuma vermem lazım ama ona gire eğer pozitif olursa raporu uzattırıp bir süre daha işe gitmemeyi düşünüyorum. Embriyolarımız da demek aynı 🤭🤭 nerede tedavi görüyorsun arkadaşııım

Ayy canım benim okurken bile heyecanlandım aynı şekilde ben de seninle aynı dönem hamişleri olacağız gibi hissettim 🥹🥹🥹 işte bakarsam ve istemediğim bir sonuç gelirse ister istemez etkilenirim diye düşünüyorum. Bence eşiniz çok haklı da işte dayanabilsek keşke 🥹 Benim cuma vermem lazım ama ona gire eğer pozitif olursa raporu uzattırıp bir süre daha işe gitmemeyi düşünüyorum. Embriyolarımız da demek aynı 🤭🤭 nerede tedavi görüyorsun arkadaşııım
Cuma sen kanı verirsen bende gaza gelip haftasonu veririm herhalde 😂 bursa acıbadem şahin zeteroğlu benim doktorum. Ama şehir dışından olduğum için burdada bi doktorum var tüm muaynelerimi o yapıyor şahin hocaylada iletişim halindeler sürekli. Buradaki doktorumun yönlendirmesiyle oldu yani ☺️ senin doktorun kimm

kızlar ya benim bebiş şu an 5 haftalık henüz kontrole de gidemedim 2 hafta sonraya verdi normalde sancılar hep göbekten iğne vurduğum yerde olurdu bu sabah biraz daha aşağıda oldu sancı fitil kullanıyorum fitili koyduğum bölgenin biraz üstünde oldu normal mi bu ya 😔
Evet canım normal. bende sadece fitil kullanıyorum fitilden 5 fk sonra ağrı sancı oluyor ama hafif alıştım artık. Sen ne zaman transfer olmuştun. Benden 5+4 haftalığım. 5 haziranda doktora gideceğim. Kese ve kalp atışı için.

Cuma sen kanı verirsen bende gaza gelip haftasonu veririm herhalde 😂 bursa acıbadem şahin zeteroğlu benim doktorum. Ama şehir dışından olduğum için burdada bi doktorum var tüm muaynelerimi o yapıyor şahin hocaylada iletişim halindeler sürekli. Buradaki doktorumun yönlendirmesiyle oldu yani ☺️ senin doktorun kimm
Güzel haberlerş peş peşe vereceğiz desene, ay hadi inşallah 🤭💐 Ankara Bahçeci de Berfu hocayla bu süreci yürütüyoruz biz de 💙

Evet canım normal. bende sadece fitil kullanıyorum fitilden 5 fk sonra ağrı sancı oluyor ama hafif alıştım artık. Sen ne zaman transfer olmuştun. Benden 5+4 haftalığım. 5 haziranda doktora gideceğim. Kese ve kalp atışı için.
9 mayısta transfer oldum bugün tam 5 hafta doldu nerdeyse aynı zamanlarda transfer olmuşuz 🤭💞 11 haziranda gideceğim ben dee Allah'ın izniyle kese ve kalp atışı duyarız 🙏💗

Opuden sonra transferi beklemek gerçekten çok zor🤭 ama sonuç güzel olsun da geç olsun güç olmasın😍 bu arada polipleri Opu de görebiliyorlarmış demek. Bana geçtiğimz salı kontrole gittiğimde; rahim kalınlığımın iyi (7,5 mm) ama 3 çizgili(trilaminar) yapıda olmadığını söyledi o yüzden histereskopi önerdi
Merhaba canım benim de senin gibi 3 çizgi goruntum yok maalesef endometrium ise en son 8.32 mm oldu bu şekilde transfer oldum drum 3 çizgi literatürde şart değil sen buna takıyorsun bununla ilgisi yok dedi artık suan ki transferim de. Simdi sen bana umut oldun. 🎉
Bu arada hangi ilaçlara devam ediyorsun ?

Hepimizin o kadar farklı ki bünyesi ve bebeleri.Mesela onların 6.gün embriyosu ise hemen yerleşmeye başlıyor.yerleşme 2 gün sürüyorsa 3.-4. Günlerde beta salgılamaya başlıyor.5 ve 6. Günlerde silik idrarda görüyorlar falan filan.ama 3. Gün embriyosu transfer olunca birde içimizde onlar büyüyor 6.gün embriyosu oluyorlar önce ilk 3 gün sonra yerleşme başlıyor sürüyor 2-3 gün. Falan filan.yani canım o kadar teferruatlı ince işler ki.herkesle herkesin durumu bir değil.kendin gibi durumda olanları bulunca az çok çıkarımda bulunabilirsin ama kesin değil bu işte hiçbir şey🌸

İlk ve ikinci sonucunuzu da yazar msıını. Transfer+kaçıncı günlerdi bir de kaçıncı gün embriyosu.Çok şey istiyor gibi olabilirim kusura bakmayın.Ama burada bir umut arayanlara,bir ışık arayanlara faydalı olur diye düşünüyorum🌸
Sevgiyle sağlıkla kucakla bebeğini canım🌸🙏🏼
Merhaba tekrar 10 mayısta dondurulmuş 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi. 22 mayısta 644tü beta hcg. 24 Mayıs değerim 2044 olarak çıktı. 10 gün sonrası için pazartesi günü randevu alacağım.

İlk denememdi benim. Çok şükür tuttu. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır🌸 Pcos olduğu için doktor transfer sonrası bölünebilir demişti. Onun ümidi ile bekliyorum 🫢

Bende 5 mayısta transfer oldum. İlk testimi 16 mayıs verdim 150 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 318 çıktı doktorum birdaha test vermene gerek yok dedi. Sonra dayanamadım tabi 22 mayısta eşimin hastane işi vardı bende gitmişten bi baktirim dedim. Ultrasona girdim kese çok küçük dedi kanda verdim. Kan sonucum 4315 çıktı baya yüksek. Ama şöyle bişey var sıkışık değildim ultrasona girdiğimde. Sonradan rahatladım. Şimdi kendi doktorumun gününü bekliyorum. 5 haziranda inşallah kalp atışını duyacağım yavrumun. Hepimize allah hayırlısını nasip etsin. Beklemekten başka caremiz yok.

Bende 5 mayısta transfer oldum. İlk testimi 16 mayıs verdim 150 çıktı sonra 2 gün sonra verdim 318 çıktı doktorum birdaha test vermene gerek yok dedi. Sonra dayanamadım tabi 22 mayısta eşimin hastane işi vardı bende gitmişten bi baktirim dedim. Ultrasona girdim kese çok küçük dedi kanda verdim. Kan sonucum 4315 çıktı baya yüksek. Ama şöyle bişey var sıkışık değildim ultrasona girdiğimde. Sonradan rahatladım. Şimdi kendi doktorumun gününü bekliyorum. 5 haziranda inşallah kalp atışını duyacağım yavrumun. Hepimize allah hayırlısını nasip etsin. Beklemekten başka caremiz yok.
Aynen öyle bu süreçte sabırla beklemeyi öğreniyor insan Allah hepimizin yardımcısı olsun değerlerimizden çok güzel maşallah Rabbim kalp atışını duymayıda nasip etsin 🤲🤲🤲🤲

Ben de üç aşağı beş yukarı o kadarım. Zaten ne antik duntik şey var o bana denk geliyor 😔 iyi mi kötü mu bilmiyorum 😔 ptesi kontrolde fraven ignede vurulacak. Bir yerde bakıyorum embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye yazıyor.. o zaman önceden olan düşüklerim nedeniyledir diyorum. Sonra bir yerde bakıyorum kemoterapi ile ilgili şeyler çıkıyor.😔 O zaman çok ağır ilaç bu diyorum. Aman çok araştırmakta iyi değil sanırım 😔
Gönlünü ferah tut arkadaşım vardır bi bildiği doktorun 🌺

Kızlar günaydın. Ben iki gündür acayip gaz sancısı çekiyorum akşam üzerleri özellikle. Bir de ufak ufak sancılar ağrılar iç burkulması böyle regl olacak gibi. Sizde de var mı bu tarz şeyler
Ay bende de aynı dert kasıklarım karnımın içi sancı yapıyor gazdan evde yürüyorum bol bol biraz rahatlatıyor 🤭

Merhaba 13 mayısta 5 aa kalite embriyo transferi oldum. Doktorum test yapma demesine rağmen 5nci gün çok stres olduğum için idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi gördüm , inanamadım bir test daha aldım awox marka yine hafif silik bir çizgi gördüm.dayanamadım 6ncı gün kan testi verdim 62,5 çıktı.2 gün sonra yani 8nci günümde sağlık ocagında test verdim beta hcg 145 çıktı şuan sürecim bu şekilde ilerliyor bugün gerçek test günüm 12 nci gün. Pazar olduğu için yarın test verip doktoruma ileteceğim.
Sadece eğilip kalkmaktan uzun yürümekten cok korkuyorum iyice panik oldum
Bu süreçte çok hareket ediyor musunuz?
İlk 5 gün evde lavabo ye ek masası dışında pek hareket etmedim ama sonrası eğilip kalkmadan günlük ev toplama çamaşır asma yemek yapma daha doğrusu süpürge ve büyük temizlik dışında işlerimi yaptım hala da yapıyorum korkma tedbirli ol sadece 🌺

kızlar ya benim bebiş şu an 5 haftalık henüz kontrole de gidemedim 2 hafta sonraya verdi normalde sancılar hep göbekten iğne vurduğum yerde olurdu bu sabah biraz daha aşağıda oldu sancı fitil kullanıyorum fitili koyduğum bölgenin biraz üstünde oldu normal mi bu ya 😔
Fitil benim çok canımı yakıyor artık sanırım normal

Back
X