• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yolk sac keseden sonra görülüyormuş canım. Sanırım ilk önce keseyi görücez boş falanda olsa doğru yerde mi o kontrol edilecek. Daha sonraki haftalarda yolk sac ve embriyo görülecek sanırım ve kalp atışı☺️
aaa hiç bilmiyordum inşallahh her şeyin düzgün ve sağlıklı ilerler aynı şekilde hepimizin 🙏🏻💖

Merhaba 13 mayısta 5 aa kalite embriyo transferi oldum. Doktorum test yapma demesine rağmen 5nci gün çok stres olduğum için idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi gördüm , inanamadım bir test daha aldım awox marka yine hafif silik bir çizgi gördüm.dayanamadım 6ncı gün kan testi verdim 62,5 çıktı.2 gün sonra yani 8nci günümde sağlık ocagında test verdim beta hcg 145 çıktı şuan sürecim bu şekilde ilerliyor bugün gerçek test günüm 12 nci gün. Pazar olduğu için yarın test verip doktoruma ileteceğim.
Sadece eğilip kalkmaktan uzun yürümekten cok korkuyorum iyice panik oldum
Bu süreçte çok hareket ediyor musunuz?
13. günümde 20 dakikalık bir yürüyüş yolu kattetdim ama sürekli otura otura yoluma devam ettim temiz hava almak için yeşillik bir yere gitmiştim biraz uzandım biraz oturdum sonra aynı şekilde eve döndüm çok şükür bir sorun olmadı vücudunuzu dinleyerek sakince yürümekten zarar gelmez diye düşünüyorum ama eğilip kalkmak biraz riskli geliyor bana yürüme mesafelerim hala çok kısa evde sürekli kısa ve sık yürüyorum ağır kaldırmıyorum daha çok rahatlamaya karar verdim nasibimizde varsa olacak artık 🙏🏻💓

kızlar ya benim bebiş şu an 5 haftalık henüz kontrole de gidemedim 2 hafta sonraya verdi normalde sancılar hep göbekten iğne vurduğum yerde olurdu bu sabah biraz daha aşağıda oldu sancı fitil kullanıyorum fitili koyduğum bölgenin biraz üstünde oldu normal mi bu ya 😔

Merhaba pazartesi rahşm kalınlığı için son muayeneniz mi? Benim pazartesi son muayenem var. Bir aksilik çıkmazsa 30 martta transfer olucam🙏🏻 Benim de doktorum Bülent Tıraş. Muhtemelen aynı doktorda aynı gün transfer olucaz🥹
İnşallah son muayenedir🤲🏻 Yarına göre günü netleşecek ama 31 Mayıs olur demişlerdi. Gerçi benim hemsirem doğum iznine ayrıldı. Başka bir hemşire ile görüşüyorum. Ama belkide aynı gün aynı doktor vesilesi ile bebislerimize kavuşacağız.☺️🤲🏻🤲🏻
Canım bu arada pazartesi ben de aynı iğneyi olucam. Benim ilk denemem. Sanırım isteyen herkese uygulanan bir protokol bü. Bülent Hoca başarı şansını artırmak için tavsiye ediyo dedi hemşirem bana.
İşte bana da öyle dediler ama bir bakayım dedim bu ilaca ne diye çok farklı şeylerde de kullanıldığını görünce bir korktum😔
Bende orda transfer oldım banada demişlerdi belli bi kilodan sonra anestezi ile transfer olcaksın diye öyle olmasın diye nasıl sıkı bir diyete girmiştim anlatamam stres olmuştum hatta çünkü o anı yaşamak istiyordum ikinci kez
Ama bana transfere bir hafta kala dediler. Normalde dikkat ediyorum ama daha da dikkat ederdim. Sizin sonucunuz ne oldu peki?

İnşallah son muayenedir🤲🏻 Yarına göre günü netleşecek ama 31 Mayıs olur demişlerdi. Gerçi benim hemsirem doğum iznine ayrıldı. Başka bir hemşire ile görüşüyorum. Ama belkide aynı gün aynı doktor vesilesi ile bebislerimize kavuşacağız.☺️🤲🏻🤲🏻

İşte bana da öyle dediler ama bir bakayım dedim bu ilaca ne diye çok farklı şeylerde de kullanıldığını görünce bir korktum😔

Ama bana transfere bir hafta kala dediler. Normalde dikkat ediyorum ama daha da dikkat ederdim. Sizin sonucunuz ne oldu peki?
Bana baya bi öncesi söyledi dilek hemşire sağolsun her saniye ne kadar yazarsam hep dönüş yaptı. Çok şükür pozitif keseyide gördük ikizler 😍 inşallah seninde güzel haberleriniz alırız canım benim ❤😍

Merhaba 13 mayısta 5 aa kalite embriyo transferi oldum. Doktorum test yapma demesine rağmen 5nci gün çok stres olduğum için idrar testi yaptım hafif silik bir çizgi gördüm , inanamadım bir test daha aldım awox marka yine hafif silik bir çizgi gördüm.dayanamadım 6ncı gün kan testi verdim 62,5 çıktı.2 gün sonra yani 8nci günümde sağlık ocagında test verdim beta hcg 145 çıktı şuan sürecim bu şekilde ilerliyor bugün gerçek test günüm 12 nci gün. Pazar olduğu için yarın test verip doktoruma ileteceğim.
Sadece eğilip kalkmaktan uzun yürümekten cok korkuyorum iyice panik oldum
Bu süreçte çok hareket ediyor musunuz?
Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza ben sadece ilk iki gün dikkat ettim onun haricinde doktorum özellikle uyardı hareket et rutinine dön diye sadece ağır kaldırma rahat ol dedi. Ben de rahatım açıkçası. Ağır kaldıramıyorum bir de kaynanamın dediği gibi elimi uzatmıyorum yani yükseklemiyorum kendimi. Yarım saat ayaktaysam 15 dk oturuyorum. Dün market alışverişi yaptık mesela birşey taşımadım market arabası dahi sürmedim ama yürüdüm

Bana baya bi öncesi söyledi dilek hemşire sağolsun her saniye ne kadar yazarsam hep dönüş yaptı. Çok şükür pozitif keseyide gördük ikizler 😍 inşallah seninde güzel haberleriniz alırız canım benim ❤😍
ayy ikizler mii hayırlı olsunn rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn maşallah 🧿🧿💗💗

Ayyy maşallah maşallah Allah'ım saglikla sıhhatle doğumu, sihatle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲🏻 bana da 5. Gün iki embriyo koyacaklar Allah'ımin izni ile inşallah bende yaşayacağım 🤲🏻açıkçası ben kendi hemsiremden memnun değildim. İyi ki gitti diyorum 🙈 bunu da yeni ilgilenen hemşirem söyledi 🙄

Ben de üç aşağı beş yukarı o kadarım. Zaten ne antik duntik şey var o bana denk geliyor 😔 iyi mi kötü mu bilmiyorum 😔 ptesi kontrolde fraven ignede vurulacak. Bir yerde bakıyorum embriyoyu yabancı madde sanıp vücut atmasın diye yazıyor.. o zaman önceden olan düşüklerim nedeniyledir diyorum. Sonra bir yerde bakıyorum kemoterapi ile ilgili şeyler çıkıyor.😔 O zaman çok ağır ilaç bu diyorum. Aman çok araştırmakta iyi değil sanırım 😔
Bence rahat olmaya çalışın ilaçlar konusunda. Çünkü cahillik mutluluk ne kadar bilirsen o kadar strese giriyorsun benim de iki düşüğüm var öncesinde, doktorum hiç iğne ilaç vermedi mesela ben de neden vermedi diyorum ya şöyle ya böyle dedim ama çok da sorgulamadım mecbur güvenmek zorundayım şu aşamada. Daha rahatladım o zaman

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla güzelliklerle gelsin inşallah bebişiniz 🤗 bahçeçi de tedavi görüyorum ben tra sfer sonrası ilk uç gün için dinlenme ondan sonra günlük işlerinizi yapabilirsiniz demişlerdi. Ben şuam transfer + 4. Gündeyim açıkcası hareket halindeyim. Önceki süreçte daha dinlenme odaklıydım fakat takip ettiğim ve özellikle de kendi doktorum bunu uygun görmüyor her seferinde unutma bu bir hastalık değil diyor bana 😁 tabii hassas bir konu olduğu için ister istemez bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz bazen 🥹✨ yormayacak şekilde hareket etmenin bir zararı olduğunu düşünmüyorum hatta aksine faydası olduğu yönünde bir çok görüş var 🤭
Çok teşekkür ediyorum 🙏🏻haklısınız genelde doktorlar hareket halinde olun diyor benim doktorum da o şekilde tavsiye verdi, sadece kahve içmemi yasakladı onun dısında normal hayatına devam et dedi.gerçekten ilk hafta çok dikkat ettim doktorum demesine rağmen çok hareketli olmaya cesaret edemedim,şuan baya baya ev işi yapıyorum çamaşır bulaşık eğilip kalkıyorum eşim sağolsun yardım ediyor fakat yaptığı işi beğenmiyorum 😅
Bu sebepten iş başa düşüyor zaten 😅

P Piyanistkiz arkadaşım günaydın 🤗 bugun transfer + 4. Gunumuz. Nasılsın her şey yolunda mı 🤭
Benimde ilk transferimde kanallı dişimden kaynaklı sıkıntım vardı hiç bi işlem yaptıramamıştım dişe dolgusu düşüp hava alıyordu sürekli dehşet bir ağrı. 2. Transferimede başlamadan hemen gidip yaptırmıştım 🤭 herşeyimiz çok benziyorrr şaşırtıcı bir şekildee. Nasılım konusuna gelecek olursak benim kasık ağrım hala tam gaz devam. Sürekli değil yatarken daha çok ağrıyor ve uzun süre oturduğumda. Geçen akşam uyurken refleks olarak bacağım attı (inşallah bebelere bişey olmamıştır çok ani bi hareketti) o akşamdan beride bacağım ağrıyor diz kapağıma doğru 😂 Göğüslerim felaket acıyor dokunulmayacak gibi. Onun dışında iyiyim sanırım bilmiyorum 🤭 sen nasılsınn

13. günümde 20 dakikalık bir yürüyüş yolu kattetdim ama sürekli otura otura yoluma devam ettim temiz hava almak için yeşillik bir yere gitmiştim biraz uzandım biraz oturdum sonra aynı şekilde eve döndüm çok şükür bir sorun olmadı vücudunuzu dinleyerek sakince yürümekten zarar gelmez diye düşünüyorum ama eğilip kalkmak biraz riskli geliyor bana yürüme mesafelerim hala çok kısa evde sürekli kısa ve sık yürüyorum ağır kaldırmıyorum daha çok rahatlamaya karar verdim nasibimizde varsa olacak artık 🙏🏻💓
Haklısınız eğer bebeklerimiz sağlıklıysa Allah bize nasip ettiyse bir şekilde dünyaya gelecekler zaten. Ama maalesef içim kıpır kıpır her iş yaptıgımda pişmanlık duyuyorum yürümek neyse de eğilip kalkmaya bence de dikkat etmeliyiz ben pişman oldum

Benimde ilk transferimde kanallı dişimden kaynaklı sıkıntım vardı hiç bi işlem yaptıramamıştım dişe dolgusu düşüp hava alıyordu sürekli dehşet bir ağrı. 2. Transferimede başlamadan hemen gidip yaptırmıştım 🤭 herşeyimiz çok benziyorrr şaşırtıcı bir şekildee. Nasılım konusuna gelecek olursak benim kasık ağrım hala tam gaz devam. Sürekli değil yatarken daha çok ağrıyor ve uzun süre oturduğumda. Geçen akşam uyurken refleks olarak bacağım attı (inşallah bebelere bişey olmamıştır çok ani bi hareketti) o akşamdan beride bacağım ağrıyor diz kapağıma doğru 😂 Göğüslerim felaket acıyor dokunulmayacak gibi. Onun dışında iyiyim sanırım bilmiyorum 🤭 sen nasılsınn
Yaa tevafuk mu desek :) bir de diş konusunda o kadar kontrollu yaklaşmıştım ki anlatamam süreçten önce ne kadar sıkıntılı diş varsa hepsini yaptırmıştım ama olacağı varmış o zaman beni buldu 🤭 ayy açıkcası gün boyu sürekli olan hiç bir belirtim yok bu da bazen beni tedirgin ediyor ama hemen mantıksal açıklamalar yapıyorum kendime 😁 ara ara alt karın bölgemde hassasiyet hissediyorum biraz sol bacağım ve belim de ağrılarım oluyor. Bir de gün içinde çok halim olmuyor, sürekli bir şeyler yemek istiyorum 🤭 sizin de içiniz ferah olsun gün içinde bilinçli yapmadığımız o kadar hareket var ki inşallah sağlıcakla güzel haberlerini alacağız 🌿🍃🤎

Ayyy maşallah maşallah Allah'ım saglikla sıhhatle doğumu, sihatle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲🏻 bana da 5. Gün iki embriyo koyacaklar Allah'ımin izni ile inşallah bende yaşayacağım 🤲🏻açıkçası ben kendi hemsiremden memnun değildim. İyi ki gitti diyorum 🙈 bunu da yeni ilgilenen hemşirem söyledi 🙄
AMİN canım Allah razı olsun darısı başına inşallah ❤😍 iyi ki gitmiş o zaman çok hassas bi süreç hastalara her detayı belirtmeleri lazım

Haklısınız eğer bebeklerimiz sağlıklıysa Allah bize nasip ettiyse bir şekilde dünyaya gelecekler zaten. Ama maalesef içim kıpır kıpır her iş yaptıgımda pişmanlık duyuyorum yürümek neyse de eğilip kalkmaya bence de dikkat etmeliyiz ben pişman oldum
sizi çok iyi anlıyorum ben de pamuk üzerinde yürür gibi hep yumuşak yürümeye çalışıyorum önceki yazımda biraz fazla rahat gözükmüşüm sanırım 😅 ama çoğunlukla yatıyorum sırf kan akışı olsun diye kısa kısa yürüyüşler yapıyorum eğilip kalkmak çok riskli geliyor aman dikkat edin ev işlerinde de yardım isteyin kendinize çok dikkat edin 🫂💞💓

Yaa tevafuk mu desek :) bir de diş konusunda o kadar kontrollu yaklaşmıştım ki anlatamam süreçten önce ne kadar sıkıntılı diş varsa hepsini yaptırmıştım ama olacağı varmış o zaman beni buldu 🤭 ayy açıkcası gün boyu sürekli olan hiç bir belirtim yok bu da bazen beni tedirgin ediyor ama hemen mantıksal açıklamalar yapıyorum kendime 😁 ara ara alt karın bölgemde hassasiyet hissediyorum biraz sol bacağım ve belim de ağrılarım oluyor. Bir de gün içinde çok halim olmuyor, sürekli bir şeyler yemek istiyorum 🤭 sizin de içiniz ferah olsun gün içinde bilinçli yapmadığımız o kadar hareket var ki inşallah sağlıcakla güzel haberlerini alacağız 🌿🍃🤎
Amin arkadaşım inşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize 🤭 zaten bu ağrıların çoğu ilaç ağrıları diye okudum bi yerde. Her kadının süreci farklı şekilde ilerliyor ❤️ kafana takma bunu dediğin gibi mantıklı acıklamalar yap kendine 🤭🤭 test yapmayı düşünüyor musun evde 🥹

Amin arkadaşım inşallah ikimizde hayırlı haberlerimizi veririz birbirimize 🤭 zaten bu ağrıların çoğu ilaç ağrıları diye okudum bi yerde. Her kadının süreci farklı şekilde ilerliyor ❤️ kafana takma bunu dediğin gibi mantıklı acıklamalar yap kendine 🤭🤭 test yapmayı düşünüyor musun evde 🥹
Evet özellikle bu süreçte çok ilaç kullanıyorum. Son embriyo olduğu için tüm tuşlara basacağız demişti doktorum 🤭 Öncekinden farklı olarak bu sefer embriyo glue da kullanıldı. İlaç etkileri de olabilir bebiş etkisi de olabilir. Umuyorum bebiş etkileri olsun 😁 predictör markasının erken gebelik testini aldım fakat cesaret edebilir miyim bilmiyorum tamamen o zamanki ruh halime bağlı galiba 🥹 zaten cuma gunu sabah kan vermeyi düşünüyorum. Sen yapacak mısın arkadaşım?

Ozyrny Ozyrny acaba değerleriniz nasıldı 2 gün içerisinde ne kadar arttı her ne kadar beta değeri ikiz konusunda yanıltıcı olsa da merak ettim 😄 benim beta da biraz yüksek acaba diye düşünüyorum sürekli kese için daha iki haftam da olunca böyle sürekli soruşturuyorum 🤭

Merhaba kızlar. Benim 3 gündür inanılmaz dişim ağrıyo. Kırık bir dişim vardı ve ben de nasılsa ağrımıyo diye tedavimi olmadım. İnanılmaz bir dişçi fobim var çünkü. Bu sebeple günlerce ağrıdan uyuyamadım. Biliyosunuz ki parol dışında ağrı kesici de yasak. Dişim enfeksiyondan çekilmek zorunda kaldı:( ağrıdan günlerdir sürünüyorum. Ağrı kesici ve antibiotik içemiyorum. Enfeksiyon yüzünden crp m yükselmiş olabilir. Yarın son muayenem var kan tahlili de vericem. Lütfen bana dua eder misiniz crp m yüksek çıkmasın transferim iptal olmasın. Günlerdir acıdan kıvranıp asla ağrı kesici içmedim. Uyku bile uyuyamıyorum ağrıdan. Eşim boşver diğer ay olursun transfer ağrı kesici al diyo sürekli çok üzüldü halime😢 günlerdir dayanıyorum ve asla ağrı kesici içmedim. Eşime sen olsan kesin içerdin işte annelik böyle bir şey sanırım diyorum🥹 Buna rağmen transferim iptal olursa çok üzülürüm🥺
Canım merhaba, benimde diş sorunuö vardı ara sıra ağrıyordu ama çok önemsemedim. 3 tane transfer olmuştum ve 3 de olumsuz sonuçlandı tabi tek etken diş değil ama onunda etkisi olabilir. Şimdi 4. Transferimi oldum ve bu transferimden önce dişimi çektirdim baya kök çürümüş doktorum iyiki çektirdin dedi. Sen bilirsin tabi ama benim fikrim diş problemini hallet önce derim.

Back
X