• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar 23 mayısta dondurulmus 5. Gün embriyo transfer ettiler. 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor bebeğimiz. 🥲 haliyle heyecanla zaman geçsin istiyorum. Dayanamayıp erkenden erken gebelik testi yaptım. 3. Ve 4. Günlerde. İkinci çizgi cok silik de olsa ikisinde de çıktı. Erken mi ümitleniyorum yoksa kafayı mı yedim iyice bilmiyorum 😅 sizlerden başına gelen oldu mu erken zamanda ikinci silik cizgi görme vakası? 😂
Merhaba canım.Aramıza hoşgeldin.Sürecin çok güzel geçsin sonu bebeğini kucakladığın günlere çıksın💝Gonapeptly miydi yoksa başka bi iğne miydi hatırlamıyorum Daydi Daydi daha iyi açıklar.Bu iğneyi vurulunca yalancı pozitif çıkabiliyormuş.Eğer iğneyi vurulduysan gününü bekle.Ama vurulmadıysan tebriklerr😇 mantıken bakınca 5.gün embriyosu+4.gününü de üstüne ekleyince 9 günlük embriyo ediyor.Çıkabilir☺️
Sende tabloda yer almak istersen yaş,kaçıncı deneme,kaç adet embriyo,ne zaman transfer oldun ve test tarihini yazabilirsin bana☺️

Tavmergen de herkes embriyolarin 3.gun dondurmasını 5.gune gitmemesinden sikayetciydi. Burada bilr bunu çok okudum.Ebru hoca gelince ilk işi donmuş olan 3.gun embriyolarini ilk yada iki üç transferi olanlar ebriyolari çözüp 5.gune goturme oldu ben çok korktum bu süreçte ya gitmezse diye ama tek dediği 3 embriyonun içinde hangisi en iyiyse onu bulacağız o bizim dedi dediği de oldu bir değil iki embryiom ulaştı 5.gune çok şükür 🥰
Ayyy hamile takvimi eklemişsin🥰 çok güzel🥹😍 kese günün ne zamandı canım?

Cuma aşkm sen haftaya atmıştın dimi beta verdinmi bidaha benim dün 950 çıktı gitemeden perşembe vericem yine
Hayır canım ben 21-23-25 te verdim.81,78-193,6-512,6 geldi. Doktorum 3.kanı istememişti bile ben kendimce verdim.🤭Tek mi çift mi merakımdan dolayı dayanamadım 31 mayısa aldık randevuyu😂 aslında sabretsem belki 2 haziranda kalpte duyar mıydık ki🤭🥹

Hayır canım ben 21-23-25 te verdim.81,78-193,6-512,6 geldi. Doktorum 3.kanı istememişti bile ben kendimce verdim.🤭Tek mi çift mi merakımdan dolayı dayanamadım 31 mayısa aldık randevuyu😂 aslında sabretsem belki 2 haziranda kalpte duyar mıydık ki🤭🥹
Aynı benim de öyle aşkm 21 23 26 da verdim 100 232 950 geldi benden de istemedi bende tekmi ciftmi çok merak ediyorum az önce test yaptım ful artı ful çıktı ahahahah😂😂ama kalp atışı için erken ya bana kese için bile erken geliyor ama bakalım

Eklentiler

• 1000221431.webp
    1000221431.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar 23 mayısta dondurulmus 5. Gün embriyo transfer ettiler. 2.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyor bebeğimiz. 🥲 haliyle heyecanla zaman geçsin istiyorum. Dayanamayıp erkenden erken gebelik testi yaptım. 3. Ve 4. Günlerde. İkinci çizgi cok silik de olsa ikisinde de çıktı. Erken mi ümitleniyorum yoksa kafayı mı yedim iyice bilmiyorum 😅 sizlerden başına gelen oldu mu erken zamanda ikinci silik cizgi görme vakası? 😂
Canım merhaba eğer çatlatma iğnesi vurulmadıysan gözün aydın gözüküyor 5. Gün embriyosu olduğu için erken yakalayabilirsin. Gün gün veya 2 günde bir takip et 😍 test markan neydi bu arada

Evet fazlasıyla erken. Ama hobim gibi bişi oldu idrar testleri yapmak😂 ama ikinci çizgiyi hiç beklemiyordum zaman gecsin falan diye düşünüp yapmıstım. Simdi hic zaman gecmiyor😂
ben silik çizgi gördükten sonra kan testine kadar her gün test yaptım hala orda mı diye 🤭 erken yapsan bir dert yapmasan bir dert rabbim sabır versin bizlere 🙏🏻💓

Back
X