Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

ben silik çizgi gördükten sonra kan testine kadar her gün test yaptım hala orda mı diye 🤭 erken yapsan bir dert yapmasan bir dert rabbim sabır versin bizlere 🙏🏻💓
Ben de sürekli yapıyorum. Bugun daha da belli cizgi sanki. Her dakika yapınca insan değişikliği de anlamıyor heralde 🙈

Şimdi geldim bekliyorum çok düşük ama belkide kimyasal olmuştur o kadar kötüyüm ki
Ne hissettiğini anlayabiliyorum iki kere kimyasal yaşamış biri olarak. Ama şunu unutma ki içinde bulunduğumuz durum çok özel kıymetli sende çok güçlü bi kadınsın ❤️ Umut ışığı her zaman vardır ✨

Kızlar merhaba ben bu gün kan verdim 6.5 çıktı değerim çok düşük yükselirmi acaba şimdi doktora gideceğim
canım benim bence doktorun sana testi tekrarlamanı söyleyecek 2 gün sonra hiç moralini bozmamaya çalış zor olsa da, önemli olan ikiye katlayıp katlayamadığı belki geç tutunmuştur 5-25 arasında gebelik ihtimalinin hala devam ettiğini okudum iki gün sonrası önemli

canım benim bence doktorun sana testi tekrarlamanı söyleyecek 2 gün sonra hiç moralini bozmamaya çalış zor olsa da, önemli olan ikiye katlayıp katlayamadığı belki geç tutunmuştur 5-25 arasında gebelik ihtimalinin hala devam ettiğini okudum iki gün sonrası önemli
Evet canım büyük ihtimalle kimyasal dedi ama 2 gün donra tekrar bakalım söyledi hayırlısı artık

Buda benim ilk idrarla testim kızlar, dün gece de yaptım o zaman hiç çizgi yoktu ama ilk idrar değildi tabiki . 21 inde transfer oldum transfer +7. Günüm bugün. Dün çıkmayıp bugün silik olması normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_4246.webp
    IMG_4246.webp
    153,4 KB · Görüntüleme: 36
Aynı benim de öyle aşkm 21 23 26 da verdim 100 232 950 geldi benden de istemedi bende tekmi ciftmi çok merak ediyorum az önce test yaptım ful artı ful çıktı ahahahah😂😂ama kalp atışı için erken ya bana kese için bile erken geliyor ama bakalım
Ahaha denemeden bilemeyeceğiz canım🤭 kendi doktorun çağırmıştı dimi seni cuma gününe gel diye? Benimkisi de beni cumartesi çağırdı🥲 çok merak anacım çok🥹🥹

Buda benim ilk idrarla testim kızlar, dün gece de yaptım o zaman hiç çizgi yoktu ama ilk idrar değildi tabiki . 21 inde transfer oldum transfer +7. Günüm bugün. Dün çıkmayıp bugün silik olması normal mi sizce
Olabilir. 5.gün embriyosu biri bile tutunsa toplamda 12 günlük embriyo yapar.benim embriyomda totalde 12 günlük iken böyle sonuç vermişti erken gebelik testinde. Bir gün önceki yani 11 günlükken testte ilk 5 dakikada çıkmamıştı.biz kenara bırakıp yemek yemiştik.banyoda ellerini yıkamaya gidince eşim farketmişti çift çizgiyi😇

Ahaha denemeden bilemeyeceğiz canım🤭 kendi doktorun çağırmıştı dimi seni cuma gününe gel diye? Benimkisi de beni cumartesi çağırdı🥲 çok merak anacım çok🥹🥹
Evet merkezde ki doktorum çağırdı kuzum şehir dışından gidicem 2 saat falan sürüyor.sonrasinda burdaki canım doktorumla devam edicez

Back
X