Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba alttaki dün ikindin. Üstteki bugün sabah yorumlarınız nelerdir🙏🏻bir günde bu kadar belirgin çizgi oabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250528_154211.webp
    IMG_20250528_154211.webp
    6 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz

Gruptaki herkesin az çok belli oldu gibi sonuçlarınız. En son benim test günüm galiba. 😄 ayın 2 sinde vericem. Normalde 1 nde ama kliniğimde vermek istediğim için bir gün daha bekliycem 16. Günde test vericem inşallah güzel sonuç alırım bende hanımlar bana da dua edin.
Ben de sizden sorayım 3 haziran benim de dayanamıyorum artık 😅

Merhabalar bende mayıs 26 sinda transfer oldum 5. Gün 2 adet 4aa kalitesinde. Transferden beri kasıklarda minik minik ağrılar var. İki gündür belim de ağrıyor bugün 3. Gün vücudum göğüsler de şişti tabi ilaçların da etkisi olabilir ama böyle olup da pozitif gören oldu mu?

Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Devlet hastanesi bana yapmadı belki doktorun yanına gidip rica edersen yapar bilmiyorum. Sağlık ocağı da tavsiye ediyorum sonuçlar geç çıkıyor bekle bekle stres oluyorsun

Ayni durumdayım benimde 23 mayis transfer günümdü 5. Gun embriyosu ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya sanırım kan testini bekleyeceğim. İkinci çizgiyi görmeye çok sevindim ama çok erken degilmi idrar testi iicin
Benim de 23 Mayıs transfer günüm ama aynı Brnim de hiç cesaretim yok başta 12. Gün yaparım diyordum şimdi 9ya da 10. Gün yaparım diyorum direkt kanda öğrenmek beni daha çok üzer sanki olumsuz olursa

Neden 11 haziran.Kese görmeye neden o kadar uzak bir zamanda gidiyosunuz?
randevum tam bayramın ortasına denk geldi ondan ve şu anlık bir problem gözükmediği için ortada bayramdan önce yerine sonraya verdi hem biraz daha haftam ilerlemiş olacak hem de kese ve kalp atışına aynı anda bakacak inşallah bakalım bir de benim doktor biraz garantici 😅 çok şükür herhangi bir kötü yan etki de yok vücudumda kötüye dair o yüzden şu anlık rahat rahat bekliyorum günümü inşallah böyle sorunsuz devam eder sürecim ve süreçlerimiz 🙏🏻🫂

Son düzenleme:
Back
X