- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttakinde de dün hemen silik belirdi fotoğraftq belli değil amaMerhaba alttaki dün ikindin. Üstteki bugün sabah yorumlarınız nelerdirbir günde bu kadar belirgin çizgi oabilir mi
Benimle dün akşamla bu sabah arasında bu şekilde fark var canım senin kaçıncı günün bugünMerhaba alttaki dün ikindin. Üstteki bugün sabah yorumlarınız nelerdirbir günde bu kadar belirgin çizgi oabilir mi
Bugün transfer günü hariç 8. GünBenimle dün akşamla bu sabah arasında bu şekilde fark var canım senin kaçıncı günün bugün
Sizin kaçıncı gününüzBenimle dün akşamla bu sabah arasında bu şekilde fark var canım senin kaçıncı günün bugün
21 inde transfer oldum transfer +7 benimdeSizin kaçıncı gününüz
Şimdi hastaneye geldim başka bir şey için buraya kadar gelmişken kan vereyim mi diye sordum hemşireye gününde ver dedi21 inde transfer oldum transfer +7 benimde
Bende 21 nde oldum cuma günü test günüm ayy çol heycanlıyımmm21 inde transfer oldum transfer +7 benimde
Ben de sizden sorayım 3 haziran benim de dayanamıyorum artıkGruptaki herkesin az çok belli oldu gibi sonuçlarınız. En son benim test günüm galiba.ayın 2 sinde vericem. Normalde 1 nde ama kliniğimde vermek istediğim için bir gün daha bekliycem 16. Günde test vericem inşallah güzel sonuç alırım bende hanımlar bana da dua edin.
Ben dün verdim cuma çıkar dedi sağlık ocağı beta içinKızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Devlet hastanesi bana yapmadı belki doktorun yanına gidip rica edersen yapar bilmiyorum. Sağlık ocağı da tavsiye ediyorum sonuçlar geç çıkıyor bekle bekle stres oluyorsunKızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Yuh seneye çıkarsaymışlarBen dün verdim cuma çıkar dedi sağlık ocağı beta için
Benim de 23 Mayıs transfer günüm ama aynı Brnim de hiç cesaretim yok başta 12. Gün yaparım diyordum şimdi 9ya da 10. Gün yaparım diyorum direkt kanda öğrenmek beni daha çok üzer sanki olumsuz olursaAyni durumdayım benimde 23 mayis transfer günümdü 5. Gun embriyosu ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya sanırım kan testini bekleyeceğim. İkinci çizgiyi görmeye çok sevindim ama çok erken degilmi idrar testi iicin
randevum tam bayramın ortasına denk geldi ondan ve şu anlık bir problem gözükmediği için ortada bayramdan önce yerine sonraya verdi hem biraz daha haftam ilerlemiş olacak hem de kese ve kalp atışına aynı anda bakacak inşallah bakalım bir de benim doktor biraz garanticiNeden 11 haziran.Kese görmeye neden o kadar uzak bir zamanda gidiyosunuz?
Yaa ne kadar geç çıkıyormuş doktorum yarın test sonucunu istedi o zaman özele gidicem mecburBen dün verdim cuma çıkar dedi sağlık ocağı beta için