Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

İyi akşamlar kızlar oxapar iğne kullanan var mı aranızda ? Koldan yapıyor eşim iğneyi ama canım yanıyor birde birikmiş gibi sertlik oluyor.

hey maşallah tebrik ederim sizi ben eşime yaptırıyorum. ben hiç yapmıyorum daıtma falan ben de birşey olmadı sadece bi iki tanesinde oldu o da geçti hemen
Bende ilk zamanlar öyle olunca sürekli, vurduktan sonra kolonyalı mendille bastırıyorum artık alışkanlık olmuş yani 🥹 bende başkasına cesaret edemiyorum hele eşime hiç vurduramadım bugüne kadar 😓

İyi akşamlar kızlar oxapar iğne kullanan var mı aranızda ? Koldan yapıyor eşim iğneyi ama canım yanıyor birde birikmiş gibi sertlik oluyor.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ama hiç koldan vurulmadığım için bölge ve acısı konusunda bir fikrim yok canım. Ben sürekli göbekten kullanıyorum sadece vurunca hiç oraya müdahale etmiyorum enjeksiyon bandı yapıştırıp kapatıyorum biraz sızlıyor sonra kendiliğinden geçiyor.

Kan sulandırıcı kullanıyorum ama hiç koldan vurulmadığım için bölge ve acısı konusunda bir fikrim yok canım. Ben sürekli göbekten kullanıyorum sadece vurunca hiç oraya müdahale etmiyorum enjeksiyon bandı yapıştırıp kapatıyorum biraz sızlıyor sonra kendiliğinden geçiyor.
Doktora sormuştum sorun olmaz koldan vurun dedi. Kolum yanınca yapay zekaya sordum göbekten vurulması gerek diyor bende yarın göbekten vurmaya başlayım bari

Bende ilk zamanlar öyle olunca sürekli, vurduktan sonra kolonyalı mendille bastırıyorum artık alışkanlık olmuş yani 🥹 bende başkasına cesaret edemiyorum hele eşime hiç vurduramadım bugüne kadar 😓
ilk tüp bebekte ağladım çokça kendim yapamadım ki normalde yapabilirim. Sonra eşime dedim sen yap onunda elleri titredi ben ağladım o sakinleştirmeye çalıştı. falan falan derken 3. tüp bebek oldu o yapıyor ben bekliyorum :)

Pozitif gören herkesi tebrik ederim darısı bizlerin başına🌸 23 mayısta transfer olanlar ne zaman test yapacaksınız ben 12. Gün diyordum ama burada okudukça yapsam mı acaba üzülmem diyorum ama cesaretim de yok🥲
23 mayısta oldu transferim diğer transferlerimde idrar testi yaptım negatif gördüm suan yapamam cesaretim yok 2 haziranda kan testim onu bekleyeceğim kanda öğrenmek daha cazip geliyor bu sefer

Ben transferden önce başladım iğnelere daha transfer gunu baya morluk vardı karnımda tenim baya hassas doktorum gördü sağa sola kay artık aynı yerlerden yapma iğneyi baya kötü olmuş dedi koldan veya bacakta yapabilrsin demedi iğneyi dik acıyla biraz bastırarak yaparsan morarmiyor öncesinde buz aküsü koyuyorum acisinida hissetmiyorum tavsiye ederim

Ben transferden önce başladım iğnelere daha transfer gunu baya morluk vardı karnımda tenim baya hassas doktorum gördü sağa sola kay artık aynı yerlerden yapma iğneyi baya kötü olmuş dedi koldan veya bacakta yapabilrsin demedi iğneyi dik acıyla biraz bastırarak yaparsan morarmiyor öncesinde buz aküsü koyuyorum acisinida hissetmiyorum tavsiye ederim
Benim doktorum kola olur deyince koldan yaptık biz hep artık göbeğe geçelim bari. Buzı deniyecegim teşekkür ederim 🤩

Beta sonucum henüz çıkmadı kuzum ama doktor tahmini 1000-1500 aralığındadır dedi en son yaptırdığım testten yola çıkarak bugün kan aldılar sonuç çıkınca ayrıca yazarım 🌸🌸 şuan 5. Hafta doğum tahmini ocak sonu şubat başı ❤️❤️ kalp atışını duyduğumuzda herşey daha net olacak allahın izni ile
Selam canım seni de kaydedelim tabloya sanırım yoksun.biraz geç oldu ama😄 yaş,kaçımcı deneme,kaçıncı gün embriyosu,kaç adet,transfer ve test tarihi.

Bir de beta kaç ile görünüyormuş kese.benim cumartesi randevum.ve tahmini benim beta 4bin üstü olur gibi.

Merhaba herkese, bugün test günümdü, 3.gün embriyosu transfer +12.gündeyim
Öğlen testimi verdim akşam 6 civarı sonucumu öğrendim. 691 çıktı. Hala bütün vücudum titriyor heyecandan. Bütün günüm stres içinde telefon beklemekle geçti. Hayatımda hiç pozitif sonuç görmedim benim icin o kadar imkansiz bir düşünceydi ki sanki uzaya çıkmak kadar zor ve imkansız gibi geliyordu. Eşimin eve gelmesini bekliyorum yuzyuze öğrenmesini istedim. Gercekten cok ama cok zor şeyler yaşıyoruz. Buraya kaydolup bir şeyler öğrenmeye anne olmaya evlat sahibi olmaya gayret eden kadinlar olarak gerçekten büyük savaşçılar olduğumuzu düşünüyorum. Allah herkese emeklerinin karşılığını en doğru zamanda versin ve merhametiyle muamele etsin. Hepiniz dualarimdasiniz, bu sonucu öğrenmeden önce de kendim icin dua ederken sizleri de duama katıyordum, katmaya devam da edicem.
Bu arada beta değerim icin yorum yaparsanız sevinirim
Ayy nasıl bir yorum yapayım şimdi ben.Maşallah maşallah süper gelmiş sonuç🧿🥳🥳🥳 çok tebrik ederim.Dualarınızda isteyen,dileyen,çabalayan kadınları da hiç eksik etmeyişiniz çok güzel.Gebelerin duaları kabul olur derler🌸💝 allah sağlıkla kucaklamakta nasip etsin🥳🌸💝

ilk tüp bebekte ağladım çokça kendim yapamadım ki normalde yapabilirim. Sonra eşime dedim sen yap onunda elleri titredi ben ağladım o sakinleştirmeye çalıştı. falan falan derken 3. tüp bebek oldu o yapıyor ben bekliyorum :)
Allah’ hepimize sabır versin bu meşakkatli yolun sonunda güzellikler ihsan etsin inşallah. Hepimizin yolu farklı ama hepimizin finali aynı olsun inşallah. Bayram öncesi herkes bebek haberiyle kutlasın inşallah. Test sonucu bayram sonrasına kalan yok herhalde çünkü 🤲🤲

Dün aile hekimin de kanda baktırdım tam bir haftada 918 den 8084 yükselmiş kese gözükür mü acaba nasipse önümüzdeki salı veya çarşamba ilk kontrole gidecez aslında cuma çağırdı ama eşimin izini olmadığı için önümüzdeki haftaya kalacak. Haftaya gideceğimiz zaman adete göre 6+5 olcam inşallah kalp atısını duymakta nasip olur. Birde bizimle bir olan 7 mayıs civarı keseyim görenler var mı
Ay maşallah siz kesin kalp atışıda duyarsınız.çok heyecanlı çok güzel.Sağlıkla kucaklayın🌸💝

Ayy nasıl bir yorum yapayım şimdi ben.Maşallah maşallah süper gelmiş sonuç🧿🥳🥳🥳 çok tebrik ederim.Dualarınızda isteyen,dileyen,çabalayan kadınları da hiç eksik etmeyişiniz çok güzel.Gebelerin duaları kabul olur derler🌸💝 allah sağlıkla kucaklamakta nasip etsin🥳🌸💝
Aminn çok teşekkür ederim... benim bir tane transfer edildi ama acaba ikiye bölünmüş olabilir mi diye düşünüyorum.. sizin de 3
Gün 2 tane embriyo değil mi? Kese gördünüz mu?

Allah’ hepimize sabır versin bu meşakkatli yolun sonunda güzellikler ihsan etsin inşallah. Hepimizin yolu farklı ama hepimizin finali aynı olsun inşallah. Bayram öncesi herkes bebek haberiyle kutlasın inşallah. Test sonucu bayram sonrasına kalan yok herhalde çünkü 🤲🤲
amin çok güzel dediniz valla. Finalimiz hayırlı olsun inşallah

Aminn çok teşekkür ederim... benim bir tane transfer edildi ama acaba ikiye bölünmüş olabilir mi diye düşünüyorum.. sizin de 3
Gün 2 tane embriyo değil mi? Kese gördünüz mu?
Evet 3.gün çift ama daha gitmedim.31 mayısta çağırdı.randevu aldım bakalım. Tek mi çift mi merak ettiğim için erken gidiyorum.Bugün reglime göre tam 5 hafta oluyorum.Biraz daha 6.hafta olsun istemiştim kalp atışıyla birlikte göreyim diye.ama işte tek mi çift mi diye sonradan aklıma düştü merak ettim😄

Back
X