Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar ben 10. Gün test vereceğim 6 Haziran bayrama denk geliyor 🫠 kanı nerede vereceğim acilde ver dedi doktorum. Ama acile gitmeye utanıyorum çok acil bir durum değil ya nasıl olacak ne yapacağım

Kızlar ben 10. Gün test vereceğim 6 Haziran bayrama denk geliyor 🫠 kanı nerede vereceğim acilde ver dedi doktorum. Ama acile gitmeye utanıyorum çok acil bir durum değil ya nasıl olacak ne yapacağım
Sen ben misin acaba 😂😂 bende utanmıştım.Ama acilde de aile hekimliği varmış meğer.Bir de yapacak birşey yok bayrama denk gelmiş senin.Poliklinik yok sağlık ocağı yok.Mecbur vereceksin acilde.Tüp bebek olduğunu belirtirsen yardımcı olurlar seve seve🌸

Sen ben misin acaba 😂😂 bende utanmıştım.Ama acilde de aile hekimliği varmış meğer.Bir de yapacak birşey yok bayrama denk gelmiş senin.Poliklinik yok sağlık ocağı yok.Mecbur vereceksin acilde.Tüp bebek olduğunu belirtirsen yardımcı olurlar seve seve🌸
Yaa kara kara onu düşünüyorum acile nasıl gidicem doktor senin acillik neyin var derse ne derim vs düşünüp duruyorum gitmeyede utanıyorum. Beklesem beklerim ama eşim beklemem ben derim doktora diyor 😂 mecbur gideceğiz oda anlar yani tatil olmasa zaten gitmezdim oraya

Birde doktor bana 10. Gün ver dedi 6 hazirana denk geliyor ama laboratuvarın verdiği kâğıtta test verme 8 Haziran diyor. 5. Gün embriyosu sizce ne zaman vereyim kan

kızlar ben 5+6yım. bugün akşam birden avuç içi kadar kanamam oldu. çok korkuyorum. randevum ayın 2sindeydi. doktorum bulunduğum ilde değil. yolculuk önermiyorum şuan sana ama normal bu durum dedi ve oksapar kullanıyodum onu kesti. bana dua edin nolur çok zor geldim bugünlere 😔😔
benzer durum yaşayan oldu mu ?

Yaa kara kara onu düşünüyorum acile nasıl gidicem doktor senin acillik neyin var derse ne derim vs düşünüp duruyorum gitmeyede utanıyorum. Beklesem beklerim ama eşim beklemem ben derim doktora diyor 😂 mecbur gideceğiz oda anlar yani tatil olmasa zaten gitmezdim oraya
Sonuçta direk doktora çıkmıyorsunuz ki ön görüşmede sekretere gebelik testi yaptırıcam diye söylersiniz o sizi yönlendirir bence çok stres yapmışsınız😅 bayrama da denk geliyorsa akşama doğru gidin isterseniz şimdi kurbanda daha kalabalık olur aciller.

kızlar ben 5+6yım. bugün akşam birden avuç içi kadar kanamam oldu. çok korkuyorum. randevum ayın 2sindeydi. doktorum bulunduğum ilde değil. yolculuk önermiyorum şuan sana ama normal bu durum dedi ve oksapar kullanıyodum onu kesti. bana dua edin nolur çok zor geldim bugünlere 😔😔
dualarımız seninle allahın izniyle kötü bir şey olmayacak inşallah hamileliğini kanamayla geçiren bir arkadaşımızın yazısına denk gelmiştim hatta çok yakın bir tanıdığımızda da tüp bebek sürecinde aynı şey başına geldi ama çok şükür bebişine sağ salim kavuştu rahatlamaya çalış doktorun ilaç tavsiyelerine uymaya devam et canım hem bak doktorun da normal olduğunu bazı gebeliklerde olabileceğini söylemiş allahın izniyle kötü hiçbir şey olmayacak rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin 🙏

Sonuçta direk doktora çıkmıyorsunuz ki ön görüşmede sekretere gebelik testi yaptırıcam diye söylersiniz o sizi yönlendirir bence çok stres yapmışsınız😅 bayrama da denk geliyorsa akşama doğru gidin isterseniz şimdi kurbanda daha kalabalık olur aciller.
Öyle yaparız artık evet stres yaptım 🫢😁 aç tok fark ediyor mu kan için ?

dualarımız seninle allahın izniyle kötü bir şey olmayacak inşallah hamileliğini kanamayla geçiren bir arkadaşımızın yazısına denk gelmiştim hatta çok yakın bir tanıdığımızda da tüp bebek sürecinde aynı şey başına geldi ama çok şükür bebişine sağ salim kavuştu rahatlamaya çalış doktorun ilaç tavsiyelerine uymaya devam et canım hem bak doktorun da normal olduğunu bazı gebeliklerde olabileceğini söylemiş allahın izniyle kötü hiçbir şey olmayacak rabbim bebişini kucağına sağ salim almayı nasip etsin 🙏
inşallah canım çok teşekkür ederim 🥲🙏🏻

Hanımlar bu arada çoğu arkadaşımız pozitif sonucu aldı ama kimse adet belirtisi kissettiğini yazmadı var mı aranızda hisseden. Olacakmış gibi ağrı çeken. Testten önce veya sonra
Ay yazdık canım bi çok kere.Bi çok arkadaş adet olucam zannetti ben gibi😂Ben artık nolacaksa olsun düyip test gğnümden 3 gün önce kan verdim mesela.halende adet olacak gibiyim. Doğal yoldan Gebelik geçiren arkadaşlarımda aynısını söyledi çok normalmiş.onlarda da aynısı olmuş.Ama belirti yaşamayan arkadaşlarda vardı burda. Bu arada sizde tabloya kaydolmak ister misiniz sizi kaydetmedik sanırım🥰

Hanımlar bu arada çoğu arkadaşımız pozitif sonucu aldı ama kimse adet belirtisi kissettiğini yazmadı var mı aranızda hisseden. Olacakmış gibi ağrı çeken. Testten önce veya sonra
Bennn. Adet olcakmisim gibi hala da öyle. Bugün 2. Test günüm her şey bugün belli olcak.

Öyle keşke basarabilsekkk🙏🏻 sizde olmuş muydu lekelenme kaçıncı haftada oldu eğer olduysa
Hiç lekelenmem olmadı.Bel-kasık-bacak ağrılarım vardı.Halende var.Şu an son adet tarihime göre 5+1 e girdim.24 nisan akşamı olmuştum en son reglimi. herkesin derdi,bu derdi sırtlanışı, derdine çare buluşu farklıdır ama ben hep güzel olumlamalar yaptım.Evde güzel müzikler açtım dinledim. İçimde bebişler var dedim.Eşim sürekli napıyomuş benim çocuklarım diyip sarıldı sevdi. Ara ara tabi ki olumsuz düşüncelerde oldu.Ama eşimle de konuştuk.Olmazsa yıkılmayacaktık.Denize gireriz,kampa gideriz,felekten bi gece çalarız falan diye planlar yaptık.Çünkü canımız sağolsun diye düşünüyoruz hep.4 yıldır bebek için uğraşıyoruz,olumsuz olursa biraz eğlenir gezer tozar yine ya allah bismillah der bir daha uğraşırız dedik..En büyük düşman stres maalesef.Allah hepimize güzel sağlıklı hayırlı bebeler nasip etsin.İnşallah sende güzel haberi alacaksın yarın ve için rahatlayacak🌸🙏🏼💝

Son regl tarihine göre kaçıncı hafta kaçıncı gündesin? Keseyi gördün mü? Doktor ne dedi.Anlat kız anlat🤭
Kuzu 28 nisan spn regl şuan uygulamalar 5+0 diyorlar. Transfere mi regle göre mi bilmiyorumm. Çarş saba değer 1045 deyince bi koşu iş çıkışı özel bir kliniğe gittik. Ama ultrasonunun çpk net iyi olmadığını biliyorduk kuzenimin hamileliğinden. Özel hastanede verilen çıktı kağıdıyla çok netlik farkı vardı arada. Dpktor daha uşttadona gitmeden dedi zaten tam sınır değer göremememiz normal olabilir nenim cihazda ama değer artışları güzel muhtemelen sağlıklı gebelik dedi nitekim de göremedik. Cuma gel görürüz dedi. Zaten cuma tüp bebek doktoruma gideceğim yani bugün 😅 çok heyecanlıyım bak mesela bu saatte uyanığım
Kuzum aldım sonucu şimdi
İlk test 7. Gün yapıldı 21.05 tarihinde sonuç: 72.77
İkinci test 9. Gün yapıldı 23.05 tarihinde sonuç: 134.40
Üçüncü test bugün yapıldı 29.05 tarihinde sonuç : 1192
Bu değer ile kese görüyor olmamıza çok çok iyi dedi doktor❤️❤️❤️
O maşallah çok güzel olmuş canım benim fotoğrafı var mııı

Birde doktor bana 10. Gün ver dedi 6 hazirana denk geliyor ama laboratuvarın verdiği kâğıtta test verme 8 Haziran diyor. 5. Gün embriyosu sizce ne zaman vereyim kan
Benimde 5 gün embriyosuydu dosktorum 12 sonra vermemi istemişti bende o aman verdim. Evde öncesinde test bile yapmadım üzüleceksem bir kere üzüleyim sevineceksem bir kere sevineyim diye düşünmüştüm😊 güzel sobuçlarını bekliyoruz canım. Rabbim hayırlı olanı sağlıkla , kolaylıkla nasip etsin🙏

İçini ferah tut canım olumsuz bir şey düşünme ben yaşamadım ama coraspin kullanmıyorum doktor kanama olursa onu keseceğiz haber ver demişti. Dualarım seninle kendini yorma bol bol dinlen

Back
X