Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhaba herkese, bugün test günümdü, 3.gün embriyosu transfer +12.gündeyim
Öğlen testimi verdim akşam 6 civarı sonucumu öğrendim. 691 çıktı. Hala bütün vücudum titriyor heyecandan. Bütün günüm stres içinde telefon beklemekle geçti. Hayatımda hiç pozitif sonuç görmedim benim icin o kadar imkansiz bir düşünceydi ki sanki uzaya çıkmak kadar zor ve imkansız gibi geliyordu. Eşimin eve gelmesini bekliyorum yuzyuze öğrenmesini istedim. Gercekten cok ama cok zor şeyler yaşıyoruz. Buraya kaydolup bir şeyler öğrenmeye anne olmaya evlat sahibi olmaya gayret eden kadinlar olarak gerçekten büyük savaşçılar olduğumuzu düşünüyorum. Allah herkese emeklerinin karşılığını en doğru zamanda versin ve merhametiyle muamele etsin. Hepiniz dualarimdasiniz, bu sonucu öğrenmeden önce de kendim icin dua ederken sizleri de duama katıyordum, katmaya devam da edicem.
Bu arada beta değerim icin yorum yaparsanız sevinirim

Bir de Deriniz eğer sertse mutlaka karnınızı gece yatmadan önce zeytinyağ ile ovalayın yumuşamasını sağlayın hatta bunu her gün yaparsanız bence morluklarınıza da iyi gelebilir. Bazen benim de biraz derim sertleşiyor iğne batırmak da zorlanıyorum.sanırım kolonyadan dolayı derim kuruyor zeytinyağ ile ovalıyorum ben. Bir de göbeğinizin daha etli kısımlarına vurmaya çalışın.
cidden bu doğru bazen çok şiş oluyor ve taş gibi oluyor iğne girmiyor tam. iki kere de batıyor öyle olan 1 yerim morardı mesela. hafif yarı uzanır şekilde vurunca rahat oluyor. size taarif etti mi doktor benim hep aynı yerde iki tarafta da ufak kümelerim var :D göbek deliğimden 4 parmak sayıyorum kasığa doğru

Kızlar bir şey soracağım her gün 2 ampul progestan dex iğne vuruyorum göbekten. Sadece bir yerde iğne ucu kadar bir kızarıklık ve parmak genişliğinde bir acı oldu başına böyle bir şey gelen var mı ?
benim sol tarafım aşırı morardı hatalı bir şey yaptı sanırım kardeşim vururken anlamadım aynı sondilegim sondilegim deki gibi oldu 😔 taa iğneleri vurulmaya ilk başladığım zaman oldu hala geçmedi

Öğlen testimi verdim akşam 6 civarı sonucumu öğrendim. 691 çıktı. Hala bütün vücudum titriyor heyecandan. Bütün günüm stres içinde telefon beklemekle geçti. Hayatımda hiç pozitif sonuç görmedim benim icin o kadar imkansiz bir düşünceydi ki sanki uzaya çıkmak kadar zor ve imkansız gibi geliyordu. Eşimin eve gelmesini bekliyorum yuzyuze öğrenmesini istedim. Gercekten cok ama cok zor şeyler yaşıyoruz. Buraya kaydolup bir şeyler öğrenmeye anne olmaya evlat sahibi olmaya gayret eden kadinlar olarak gerçekten büyük savaşçılar olduğumuzu düşünüyorum. Allah herkese emeklerinin karşılığını en doğru zamanda versin ve merhametiyle muamele etsin. Hepiniz dualarimdasiniz, bu sonucu öğrenmeden önce de kendim icin dua ederken sizleri de duama katıyordum, katmaya devam da edicem.
yaaa çok güzel bir haber maşallah subhanallah :) Allah kucağına almayı da nasip etsin :) çok mutlu oldum tüm dualarına amin :>

çok sevindim senin adına hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun ilk pozitifi görünce aynı senin gini hissettim 9 yıl sonra pozitifi görebilmek tarif edilemez bir duyguydu gerçekten hala da inanamıyorum çok güzel çok garip duygular içerisindeyim endişelerim hiç bitmiyor ama içim içime de sığmıyor rabbim hepimize kolaylık güzellikler versin kalbimize de ferahlık versin tekrardan tebrik ederimm 🫂💗💞🌸

Hemde nasıl üzerine uzanamıyorum doktora sorucam kol ya da bacaktan devam edeyim diye bakalım
Bu morarmalar ve enjeksiyon bölgesindeki tahrişler için arnica jel öneriliyor. Bilginiz olsun ben şuan kalçam için kullanıyorum ve ciddi anlamda faydasını hissettim. Daha öncesi transferimde göbek çevreme de kullanmıştım. İsterseniz bir araştırabilirsiniz, belki biraz rahatlatır 🙏💙

Pozitif gören herkesi tebrik ederim darısı bizlerin başına🌸 23 mayısta transfer olanlar ne zaman test yapacaksınız ben 12. Gün diyordum ama burada okudukça yapsam mı acaba üzülmem diyorum ama cesaretim de yok🥲

Pozitif gören herkesi tebrik ederim darısı bizlerin başına🌸 23 mayısta transfer olanlar ne zaman test yapacaksınız ben 12. Gün diyordum ama burada okudukça yapsam mı acaba üzülmem diyorum ama cesaretim de yok🥲
tam olarak seninle aynı duygulardayım canım :) 21 mayısta transfer oldum dünden beri test yapasım var

cidden bu doğru bazen çok şiş oluyor ve taş gibi oluyor iğne girmiyor tam. iki kere de batıyor öyle olan 1 yerim morardı mesela. hafif yarı uzanır şekilde vurunca rahat oluyor. size taarif etti mi doktor benim hep aynı yerde iki tarafta da ufak kümelerim var :D göbek deliğimden 4 parmak sayıyorum kasığa doğru
Evet 4 parmak sağa ve sola yapabilirsin dediler bana da göbeğinin altı ve üstü yasak dediler sadece.benim ilk iğnemi klinikte yaptık transferden sonra eve geçmem uzun sürecekti o yüzden ilk iğneyi burda yapalım dedik hemşire ben yatarken yaptı aa böyle çok kolaymış dedim ama tabi başkası vurduğu için kolaydı ben yapamadım hiç yatarak 😅 ben önce kolonyalı pamukla siliyorum iğnemi yapıyorum üzerine bir kaç saniye bastırıyorum kolonyalı pamukla o sertliği dağıtıyorum göbeğimde hiç sertlik yok. Yağlı bir iğne olduğu için vurup direk öyle bırakırsanız sertleşiyor hatta fındık gibi ilaç orda günlerce kalıyor ve daha da zorlaşıyor ilk acemi zamanlarımda çok ağlamıştım.birde günde tek iğne vurmama rağmen yer bulamıyordum. Sonra kendi çaremi buldum zamanla böyle yaptım günde 2 3 iğne yapmama rağmen çok rahatım maşallah 🙏

Evet 4 parmak sağa ve sola yapabilirsin dediler bana da göbeğinin altı ve üstü yasak dediler sadece.benim ilk iğnemi klinikte yaptık transferden sonra eve geçmem uzun sürecekti o yüzden ilk iğneyi burda yapalım dedik hemşire ben yatarken yaptı aa böyle çok kolaymış dedim ama tabi başkası vurduğu için kolaydı ben yapamadım hiç yatarak 😅 ben önce kolonyalı pamukla siliyorum iğnemi yapıyorum üzerine bir kaç saniye bastırıyorum kolonyalı pamukla o sertliği dağıtıyorum göbeğimde hiç sertlik yok. Yağlı bir iğne olduğu için vurup direk öyle bırakırsanız sertleşiyor hatta fındık gibi ilaç orda günlerce kalıyor ve daha da zorlaşıyor ilk acemi zamanlarımda çok ağlamıştım.birde günde tek iğne vurmama rağmen yer bulamıyordum. Sonra kendi çaremi buldum zamanla böyle yaptım günde 2 3 iğne yapmama rağmen çok rahatım maşallah 🙏
hey maşallah tebrik ederim sizi ben eşime yaptırıyorum. ben hiç yapmıyorum daıtma falan ben de birşey olmadı sadece bi iki tanesinde oldu o da geçti hemen

Back
X