Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar bir şey soracağım her gün 2 ampul progestan dex iğne vuruyorum göbekten. Sadece bir yerde iğne ucu kadar bir kızarıklık ve parmak genişliğinde bir acı oldu başına böyle bir şey gelen var mı ?
Ah bacım bende aynı iğneyi vuruyorum saat yaklaştı mı dert tutuyor beni de bu hale geldi göbegim 😞ama bebeğim için sabrediyorum 🌺

Eklentiler

• IMG_7086.webp
    IMG_7086.webp
    50 KB · Görüntüleme: 45
işte burada herkes farklı bir imtihan yaşıyor. benim de hiç gebeliim olmadı mesela. :(
Benim değerlerim 150 altı çıkıyorsa hep kimyasal oluyor artık bunu anladım. Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aynen imtihanımız evlatlarımız ama biliyoruz ki Allah kucağımızı boş bırakmayacak ki dermanını aratıyor. Benim bir arkadaşım vardı eşinde hiçbir şekilde sperm bulamıyorlar mesela onun hiç umudu bile yok diyor ki ben hazırlanıyorum yumurtalıklarım hazırlanıyor rahmim hazırlanıyor ama eşimden çıkmayınca benim tedavim de boşa gidiyor diyor düşünsene yani sadece tek bir sperm için bizim her ay çektiğimiz acıyı kadın çekiyor ama sperm bulamıyorlargerçekten imtihanımız zor ama çok şükür ki biz bu süreçlere girebiliyoruz ve olabilecek umudunu yaşayabiliyorUz. Ben inanıyorum bizlerde güzel sonuçlar alıcaz 🤲😘

Ah bacım bende aynı iğneyi vuruyorum saat yaklaştı mı dert tutuyor beni de bu hale geldi göbegim 😞ama bebeğim için sabrediyorum 🌺
Merhaba Allah dize şifa versin sağlıklı evlat nasip etsin inşallah gerçekten göbeğiniz çok ciddi bir şekilde morarmış.evet morarmalar olabiliyor. ben mesela günde iki tane prog Están Dex vuruyorum günaşırı kan sulandırıcı vuruyorum ve bu aralar otrellr ile birlikte günde dört defa iğne vurulduğum oluyor ama iğne yerlerim bile belli değil acaba bu kadar morarmasının sebebi Uyguladığınız yöntem olabilir mi ya da herhangi bir darbeye karşı vücudunuz hemen morarmaya meğilli mi.

Merhaba Allah dize şifa versin sağlıklı evlat nasip etsin inşallah gerçekten göbeğiniz çok ciddi bir şekilde morarmış.evet morarmalar olabiliyor. ben mesela günde iki tane prog Están Dex vuruyorum günaşırı kan sulandırıcı vuruyorum ve bu aralar otrellr ile birlikte günde dört defa iğne vurulduğum oluyor ama iğne yerlerim bile belli değil acaba bu kadar morarmasının sebebi Uyguladığınız yöntem olabilir mi ya da herhangi bir darbeye karşı vücudunuz hemen morarmaya meğilli mi.
Cildim hassas sanırım ondan her beta baktırdığımda böyle oluyor ellerimin üstü kollarım bu durumda ama olsun buna da şükür 🙏

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 38
Cildim hassas sanırım ondan her beta baktırdığımda böyle oluyor ellerimin üstü kollarım bu durumda ama olsun buna da şükür 🙏
Cildiniz hassas olabilir o zaman. Allah size şifa versin inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bunların karşılığını size evlat olarak Rabbim nasip etsin 🤲

Benim değerlerim 150 altı çıkıyorsa hep kimyasal oluyor artık bunu anladım. Rabbim hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aynen imtihanımız evlatlarımız ama biliyoruz ki Allah kucağımızı boş bırakmayacak ki dermanını aratıyor. Benim bir arkadaşım vardı eşinde hiçbir şekilde sperm bulamıyorlar mesela onun hiç umudu bile yok diyor ki ben hazırlanıyorum yumurtalıklarım hazırlanıyor rahmim hazırlanıyor ama eşimden çıkmayınca benim tedavim de boşa gidiyor diyor düşünsene yani sadece tek bir sperm için bizim her ay çektiğimiz acıyı kadın çekiyor ama sperm bulamıyorlargerçekten imtihanımız zor ama çok şükür ki biz bu süreçlere girebiliyoruz ve olabilecek umudunu yaşayabiliyorUz. Ben inanıyorum bizlerde güzel sonuçlar
teyzem yaşadı bunu onlar nasipliydi ameliyat ile aldılar spermini teyzemde menopoza girmişti. son bir tedaviyle bir kere adet olmasıyla hemen yaptılar tedaviyi 1 yumurta 1 sperm ve şuan Enes im 10 yaşında. yeter ki Allah ol desin. amin canım amin Allah bize de nasip etsin. ay bir de dipnot teyzem o zamanlar durumun ciddiyetinin farkında değil tranasferden 2 gün sonra falan sen git adalara bir de at arabasına bin düşünün. biz şimdi nelere nelere dikkat ediyoruz

teyzem yaşadı bunu onlar nasipliydi ameliyat ile aldılar spermini teyzemde menopoza girmişti. son bir tedaviyle bir kere adet olmasıyla hemen yaptılar tedaviyi 1 yumurta 1 sperm ve şuan Enes im 10 yaşında. yeter ki Allah ol desin. amin canım amin Allah bize de nasip etsin. ay bir de dipnot teyzem o zamanlar durumun ciddiyetinin farkında değil tranasferden 2 gün sonra falan sen git adalara bir de at arabasına bin düşünün. biz şimdi nelere nelere dikkat ediyoruz
Ya işte nasip olunca taş da bağlasan karnına Allah nasip ediyor. Mesela benim şehir dışına çıkmam gerekiyordu doktoruma danıştım doktor izin vermedi aslında verdi de çok meşakkatli bir şekilde yolculuk yapmam gerekiyordu. dedi kalçadan iki tane iğneni Vurman lazım yatarak gitmen lazım seyahatinde sürekli dinlenmen lazım bir sürü şey işte.

Bir de Deriniz eğer sertse mutlaka karnınızı gece yatmadan önce zeytinyağ ile ovalayın yumuşamasını sağlayın hatta bunu her gün yaparsanız bence morluklarınıza da iyi gelebilir. Bazen benim de biraz derim sertleşiyor iğne batırmak da zorlanıyorum.sanırım kolonyadan dolayı derim kuruyor zeytinyağ ile ovalıyorum ben. Bir de göbeğinizin daha etli kısımlarına vurmaya çalışın.

Ya işte nasip olunca taş da bağlasan karnına Allah nasip ediyor. Mesela benim şehir dışına çıkmam gerekiyordu doktoruma danıştım doktor izin vermedi aslında verdi de çok meşakkatli bir şekilde yolculuk yapmam gerekiyordu. dedi kalçadan iki tane iğneni Vurman lazım yatarak gitmen lazım seyahatinde sürekli dinlenmen lazım bir sürü şey işte.
tam olarak öyle biz vesileyi yaptık gerisi Allahtan .

Back
X