- 13 Ağustos 2022
- 7.388
- 33.268
- 478
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.881
5. Gün embriyosu genetikliKaçıncı gün embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. Gün embriyosu genetikliKaçıncı gün embriyosu
Yaaa evet ne yapacağım şimdiAaa yarın cumartesi değil mi unutmuşum![]()
O zaman bugün versen mi ? Pazartesiye kadar dayanırım dersen durYaaa evet ne yapacağım şimdi![]()
Pazartesi çok uzun değil mi yaO zaman bugün versen mi ? Pazartesiye kadar dayanırım dersen dur![]()
E hadi o zaman hazırlan git inşallah hayırlı haberler alırsınPazartesi çok uzun değil mi yamanipülasyon çalışması yapıyorum resmen
çok git deyin bana
![]()
Ay işte bu hahahah gidiyorumE hadi o zaman hazırlan git inşallah hayırlı haberler alırsın![]()
Merhaba biz de burdayııızzzBurda minik kuzu![]()
güzel haberlerle gel inşallahDün bayagıı kasıklarım agrıdı belim çok fena agrıdı korktum şimdi şuan gidiyorum kan testinee çok heycanlıyımmm inşallah degerlerim iyi çıkar dua eder misiniz çiçeklerim![]()
Haber vermeyi unutma bekliyorumAy işte bu hahahah gidiyorum![]()
Aynı gün transfer olmusuz. Benim test günüm 6 Haziran. İnşallah güzel haberler alırızMerhaba kızlar....
Salı günü transferim oldu çok şükür sonuç tarihini de 05. haziran söylediler bayram girdiği için araya. Bakalım hayırlı ne ise o olsun arada bıçak saplanır gibi kasıkta ağrı, biraz fazla gaz problemi ve göbekten iğneden dolayı göbeğim çok acıyor allah sonunu güzel etsinde bu çektiklerimizin mükafatı olsun inşallah.
Unutmam çıktım bile Allah sevinmeyi nasip etsin güzel bir değer görürüm aminHaber vermeyi unutma bekliyorum![]()
İnşallah çok güzel değer görürsün rabbim yardımcın olsun cuma günü hepimize yardım etsin inşallahUnutmam çıktım bile Allah sevinmeyi nasip etsin güzel bir değer görürüm amin
Amin Allah ım amin hepimizin yüzünü güldür kucağını doldur. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etİnşallah çok güzel değer görürsün rabbim yardımcın olsun cuma günü hepimize yardım etsin inşallah![]()
AminnnHadi bakalım hayırlı haberlerle insallah
Gidip mi öğreneceksin yoksa telefondan görünüyor muVerdim 1 buçuk saat dedi bakalım hayırla
Bekliyorum evime yakın aslında ama bir daha git gel yapmayayım dedim koltukta oturdum bekliyorumGidip mi öğreneceksin yoksa telefondan görünüyor mu![]()