- 19 Aralık 2024
- 46
- 65
- 3
- 30
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.561
Çok teşekkür ederim araştırıcam dediğin doktorları ama aklımda ilk iş KIR testi var. Rahim embriyoyu kabul etmiyorsa KIR testi pozitif çıkıyormuş. Onun da aşısı varmış eşin kanından aşı yapıp antikor oluşturuyorlarmış. Ama gerçekten maddi olarak toparlanmaya ihtiyacımız var. Tüp bebek tedavisinde her şey çok pahalı 3 senedir doğum sigortası ödüyorum ha oldu ha olucak diye. Valla deneyeceksem de son denemem olacak pek gücüm kalmadı eşime evlat edinmeyi de teklif ettim ama o da onu istemiyorCanım maddiyat evet çok yoruyor. Maddiyati halledebileceksen benim doktoruma git. Evet çok bekliyorsun vs ama bak benim aklımda bile yoktu serum. Ki ilk denemem ama daha önce ki düşüğüm nedeniyle yaptı. Burada kaç kişi onla anne oldu. Arat kamar var doktor şişli de o da çok iyi şişli de Memorialdi sanırım Semra hanım çok iyi dediler. Sarıyer uzak gelirse Bülent bey, bunları da araştır. Adet olduğumuz sürece ümit hep var. Ki onun da çözümünu buldular. Çok yorucu süreç bir senedir tedavideyim. benim iki embriyom beşinci güne gitti. İkisinide koyduracam.baska yok ama yilmayacam olumsuz olursa maddiyati toparlayıp yine gidecem. Şu an bunları bana demek çok kolay biliyorum. Ama sifamizin nereden geldiği bilinmez. Kimin vesile olacağını bilemeyiz. Bu iki doktoru da araştır olur mu? Biraz dinlen ama bırakıyorum deme sen vazgeçme evlatlarından onlarda senden vazgeçmesin.