Merhaba benimde 8 Mayıs son adet tarihi , 14 ünde bitti . Bu aralar akıntıda artış var önümüzdeki 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorumHanımlar merhaba son adet tarihim 6 Mayıs bitiş tarihi 11 Mayıs gebelik düşünüyoruz inşallah olumlu olur 1 gün ara ile deniyoruz sizlerde durum nedir ben hep 7 gün kala öğrendim sağlık problemi vardı bu ay klomen kullandım inşallah işe yarar
Bende 3 4 günü değerlendiricem benimde akıntıda artış var inşallah hayırlısı ile olurMerhaba benimde 8 Mayıs son adet tarihi , 14 ünde bitti . Bu aralar akıntıda artış var önümüzdeki 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorumgeçen ay akıntı gördüm o gün oldu ama sonrası 2 gün boştu gebelik olmadı . Olmazsa ovulasyon testine başlayacağım gelecek ay
İnşallah sağlıkla be kolaylıkla olsunBende 3 4 günü değerlendiricem benimde akıntıda artış var inşallah hayırlısı ile olur
Amin canım haberleşelimİnşallah sağlıkla be kolaylıkla olsun
Erken gebelik testimi normal mi testi at bakalım bizdeMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Erken gebelik days comfort ismi.Erken gebelik testimi normal mi test
Rica etsem kutusundan çıkarıp atarmısın ama net olsunErken gebelik days comfort ismi.
Erken gebelik days comfort ismi.
Akşam alın sabah ilk idrar ile yapıp atın burayaçöpe attımsabah yapmıştım.Akşam tekrar alıp yapsam atsam olur mu ? Bilmiyordum kusura bakmayın
Tamamdır sabah atacağımAkşam alın sabah ilk idrar ile yapıp atın buraya
Ben de aynı 16 mayıs yumurtlama ve bugün negatif Evet aslında erken ama biz dayanamıyoruz Benim de bat 30 Mayıs ya da 29'u en erken pazartesi test yapmamız lazım O bile çok erken ama dayanamıyorum yine de yapıyorum belirtilerin var mıMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Akıntı geliyor beyaz? Bazende ağrı giriyor ama pskiolojik mi anlayamadım ya kafada mı kuruyoruz bi garip..Ben de aynı 16 mayıs yumurtlama ve bugün negatif Evet aslında erken ama biz dayanamıyoruz Benim de bat 30 Mayıs ya da 29'u en erken pazartesi test yapmamız lazım O bile çok erken ama dayanamıyorum yine de yapıyorum belirtilerin var mı
Benim de öyle kasık ve bel ağrısı daha çok belim ama kasığım geçen hafta epey batıyodu iki gündür sakinledi midem bulanmıyo ama bi tuhaf yine de gebeliğe yoramıyorum pazartesi test yapcam acaba yarın da yapsam mıAkıntı geliyor beyaz? Bazende ağrı giriyor ama pskiolojik mi anlayamadım ya kafada mı kuruyoruz bi garip..
Benimde öyle ben yarında yapıcam beklemek istemiyorum.Gün aşırı yapıcam çünkü beklemek daha çok yoruyor varsa vardır.Belirtiler benimde aynı ama psikolojik mi tam ayırt edemiyorumBenim de öyle kasık ve bel ağrısı daha çok belim ama kasığım geçen hafta epey batıyodu iki gündür sakinledi midem bulanmıyo ama bi tuhaf yine de gebeliğe yoramıyorum pazartesi test yapcam acaba yarın da yapsam mı
Tamam benim kafasın çok mantıklı ben de yapıcam artık zaten regle 5 6 gün kalmışBenimde öyle ben yarında yapıcam beklemek istemiyorum.Gün aşırı yapıcam çünkü beklemek daha çok yoruyor varsa vardır.Belirtiler benimde aynı ama psikolojik mi tam ayırt edemiyorum
Yarın sabah yapar atarım tekrarTamam benim kafasın çok mantıklı ben de yapıcam artık zaten regle 5 6 gün kalmış
İnşAllahhh pozitiftir geçen ay bu günlerde regl olcakmış hissi başlamıştı şuan yok ama bilmiyorum yaaaYarın sabah yapar atarım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?