Mayıs ayı gebelik bekleyenler

Gokcen5o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
356
67
98
26
Hanımlar merhaba son adet tarihim 6 Mayıs bitiş tarihi 11 Mayıs gebelik düşünüyoruz inşallah olumlu olur 1 gün ara ile deniyoruz sizlerde durum nedir ben hep 7 gün kala öğrendim sağlık problemi vardı bu ay klomen kullandım inşallah işe yarar

Merhaba benimde 8 Mayıs son adet tarihi , 14 ünde bitti . Bu aralar akıntıda artış var önümüzdeki 3 gün üst üste denemeyi düşünüyorum geçen ay akıntı gördüm o gün oldu ama sonrası 2 gün boştu gebelik olmadı . Olmazsa ovulasyon testine başlayacağım gelecek ay

Bende 3 4 günü değerlendiricem benimde akıntıda artış var inşallah hayırlısı ile olur

Merhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs

çöpe attım sabah yapmıştım.Akşam tekrar alıp yapsam atsam olur mu ? Bilmiyordum kusura bakmayın

Merhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Ben de aynı 16 mayıs yumurtlama ve bugün negatif Evet aslında erken ama biz dayanamıyoruz Benim de bat 30 Mayıs ya da 29'u en erken pazartesi test yapmamız lazım O bile çok erken ama dayanamıyorum yine de yapıyorum belirtilerin var mı

Akıntı geliyor beyaz? Bazende ağrı giriyor ama pskiolojik mi anlayamadım ya kafada mı kuruyoruz bi garip..

Akıntı geliyor beyaz? Bazende ağrı giriyor ama pskiolojik mi anlayamadım ya kafada mı kuruyoruz bi garip..
Benim de öyle kasık ve bel ağrısı daha çok belim ama kasığım geçen hafta epey batıyodu iki gündür sakinledi midem bulanmıyo ama bi tuhaf yine de gebeliğe yoramıyorum pazartesi test yapcam acaba yarın da yapsam mı

Benimde öyle ben yarında yapıcam beklemek istemiyorum.Gün aşırı yapıcam çünkü beklemek daha çok yoruyor varsa vardır.Belirtiler benimde aynı ama psikolojik mi tam ayırt edemiyorum

Benimde öyle ben yarında yapıcam beklemek istemiyorum.Gün aşırı yapıcam çünkü beklemek daha çok yoruyor varsa vardır.Belirtiler benimde aynı ama psikolojik mi tam ayırt edemiyorum
Tamam benim kafasın çok mantıklı ben de yapıcam artık zaten regle 5 6 gün kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…