İnşallah canım,hayırlısı ile güzel haberler alalım.Dualarım seninleİnşAllahhh pozitiftir geçen ay bu günlerde regl olcakmış hissi başlamıştı şuan yok ama bilmiyorum yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım,hayırlısı ile güzel haberler alalım.Dualarım seninleİnşAllahhh pozitiftir geçen ay bu günlerde regl olcakmış hissi başlamıştı şuan yok ama bilmiyorum yaaa
Benim de dualarımız hepimiz içininİnşallah canım,hayırlısı ile güzel haberler alalım.Dualarım seninle![]()
Senin bar ne zamanBenimde belirti beyaz akıntı ve göğüs ucu ağrısı sık tuvalete çıkma
Valla belirsiz 3 ile 6 sı arasıSenin bar ne zaman
Testinizi atın bakalım inşallah hepimizin vardırKızlar selam , benimde Reglim 1 gün gecikti dün test yaptım bi çizgi var gibi yok gibi emin değilim beyaz akıntım var ara ara dualarımız kabul olur inşallah![]()
Ben niye çizgi gördümErken gebelik days comfort ismi.
Bende çizgi gördüm inşallah vardırErken gebelik days comfort ismi.
Ay inşAllah vardır benim kasık batmam hafifledi ama gaz var ki ilk defa bu ay böyle gaz oldu mide yanmam var bel ağrım var bilmiyorum ya bat 29 u diye hesap ediyorum ben en geç 30 uValla belirsiz 3 ile 6 sı arası
Sanırım yok gibi erken mi acaba daha ay bende test yaptım bayada var adete ama çıktı hemen çizgi belirdi beklemedim bile ama emin olamadımGünaydın kızlar,az önce yaptım negatif sanırım
Evet var sizin
5 gün kala yaptım sizin kaç gün var?Sanırım yok gibi erken mi acaba daha ay bende test yaptım bayada var adete ama çıktı hemen çizgi belirdi beklemedim bile ama emin olamadım
Evet var sizin
hadi inşallah ya klomen kullandım ben bu ay ve adete daha çok var heralde yani düzensizlik varEvet var sizin![]()
Benim belirsiz 3 ay her ayın 3ünde oldum bu ay 6 sında oldum ama benim üçüncü bebek olacak ben diğerlerinde hep 7 gün kala öğrendim5 gün kala yaptım sizin kaç gün var?
Darısı basımıza tebrik ederimmBenim belirsiz 3 ay her ayın 3ünde oldum bu ay 6 sında oldum ama benim üçüncü bebek olacak ben diğerlerinde hep 7 gün kala öğrendim
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ama ben emin değilim çünkü erken cuma günü elimde bir erken bir kaset test var bekleyip yapacağımDarısı basımıza tebrik ederimm