Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var gibi canım yine bekle biraz daha hayırlısı olsun insallahEki Görüntüle 3597599
Kızlar dayanamadım yaptım böyle çıktı 1 hafta var adetime heralde yani emin değilim
Aminnn cuma göz doktoruna gideceğim özele gitmişken kanada baktırırımSilik çizgi var gibi canım yine bekle biraz daha hayırlısı olsun insallah![]()
Aaa hamilesin adetine ne kadar var bide testini atarmısınKızlar betam 82 çıktı gebelik var mı
Ya adetim düzenli değil o yüzden bilemiyorum 30 40 gün bazende o ay bile olmuyorum ama geçen ay 25 inde oldum bilmiyorum bira dusuk ama doktor tekrar çağıracak büyük ihtimalAaa hamilesin adetine ne kadar var bide testini atarmısın
Çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler zaten 1 2 3 haftalıkken 80 değer normalYa adetim düzenli değil o yüzden bilemiyorum 30 40 gün bazende o ay bile olmuyorum ama geçen ay 25 inde oldum bilmiyorum bira dusuk ama doktor tekrar çağıracak büyük ihtimal
Testini at bakalımKızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of
Testini at bakalım
Hic bişey çıkmadı ki boş yani çok uzuldumTestini at bakalım
Neden üzülüyorsun belli olmaz vardır her işte bir hayır üzülme kafana takmaHic bişey çıkmadı ki boş yani çok uzuldum
Her ay umut edince yoruluyor insan artık vallaNeden üzülüyorsun belli olmaz vardır her işte bir hayır üzülme kafana takma
Aynen doğru klomen kullanabilirsin kullanmadıysan ben kullandım bu ayHer ay umut edince yoruluyor insan artık valla
Sanki var mı Buda benim nimo markaKızlar merhabalar nimo marka test aşırı silik çıkıyor bu testi kullanan varmı aranızda bugün adet günüm henüz olmadim ama ağrım var ins olmam![]()
Ayni benim gibi çıkmış ne durumdasın adet dönemin ne zaman benim bugün du olmadımSanki var mı Buda benim nimo marka
Benim 6 gün var bata cuma tekrar test yapıp kan vercemAyni benim gibi çıkmış ne durumdasın adet dönemin ne zaman benim bugün du olmadım
Anladım canım bende öyle cumaya kadar olmazsam kan vercem inşallah.. bu testte çok yanilan varmış okudum formda yarın kaset test var elimde onu yapcam bakalımBenim 6 gün var bata cuma tekrar test yapıp kan vercem