Ben 25 inde oldum adet ama benim adetlerim düzenli değil 40 45 günü falanda buluyor bazen dongumTabikidi çok iyi sizin gecikme olmuşmuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 25 inde oldum adet ama benim adetlerim düzenli değil 40 45 günü falanda buluyor bazen dongumTabikidi çok iyi sizin gecikme olmuşmuydu
Benimde öyle düzenli değil bende yumurtlama günü felan bilmiyorumBen 25 inde oldum adet ama benim adetlerim düzenli değil 40 45 günü falanda buluyor bazen dongum
Bunuda yeni yaptım 2 dk da çıktı koyulaşma var mı acebaBen 25 inde oldum adet ama benim adetlerim düzenli değil 40 45 günü falanda buluyor bazen dongum
Ben diğerlerinde görmemiştim ama bunda çizgiyi gördüm.kan değeri çıkmadımıBunuda yeni yaptım 2 dk da çıktı koyulaşma var mı aceba
Kan vermem daha doktor cuma günü rahim kalınlaşması var bekleyelim dedi adetim geçerse kan veririmBen diğerlerinde görmemiştim ama bunda çizgiyi gördüm.kan değeri çıkmadımı
Elimde bebetime erken gebelik ve albi marka kaset test var birini Çarşamba birini cuma yaparım sabah ilk idrar ileBen diğerlerinde görmemiştim ama bunda çizgiyi gördüm.kan değeri çıkmadımı
Bende cumartesi regl olcam erken gebelik testim var o bana bakıyor ben ona . Sabrediyorum çarşamba yaparım sanırım.Elimde bebetime erken gebelik ve albi marka kaset test var birini Çarşamba birini cuma yaparım sabah ilk idrar ile![]()
Canım inşallah vardırElimde bebetime erken gebelik ve albi marka kaset test var birini Çarşamba birini cuma yaparım sabah ilk idrar ile![]()
Evet canım Silik çizgi var bejimde öyle olmustuBunuda yeni yaptım 2 dk da çıktı koyulaşma var mı aceba
İnşallah yaEvet canım Silik çizgi var bejimde öyle olmustu
En son hangi gün yapmıştın testini bıkıyorsun ben 3 gün pes peşe yapıp 2 gün tamamen negatif 3. Günde Silik çizgi gördüm 3 gün sonra gittim kana 82 çıktı yani seni hangisi rahatlatacaksa öyle devam et ya hemen git kan ver sürekli kontrolde kal ya da bekle 1 hafta geçsin ama ben bekleyemedimİnşallah ya
Hayattta kan vermemEn son hangi gün yapmıştın testini bıkıyorsun ben 3 gün pes peşe yapıp 2 gün tamamen negatif 3. Günde Silik çizgi gördüm 3 gün sonra gittim kana 82 çıktı yani seni hangisi rahatlatacaksa öyle devam et ya hemen git kan ver sürekli kontrolde kal ya da bekle 1 hafta geçsin ama ben bekleyemedim![]()
Çizgi gördümMerhaba sizce bunda bir şey var mı ? Predictor marka testim
Eki Görüntüle 3599850
Bayram sonrasına gidersin o zaman hem daha net sonuç alırsın canım bende bayram sonrasını bekliyorum muayene olmak için ama gel gör gün geçmiyorHayattta kan vermemdeşiyorlar beni en iyisi 6 yada 7 haziranda kan vermek şuan elimde testler var birini çarşamba birini cuma yaparım
![]()
Valla inşallah gün geçmiyor yaBayram sonrasına gidersin o zaman hem daha net sonuç alırsın canım bende bayram sonrasını bekliyorum muayene olmak için ama gel gör gün geçmiyorinsallah güzel haberler veririz birbirimize
![]()
Benim amacım hemen sigara bırakmak sigara dedim duramadım test yaptım Buda çizgi veriyor adete 4 gün kadar var sanırım yaniBayram sonrasına gidersin o zaman hem daha net sonuç alırsın canım bende bayram sonrasını bekliyorum muayene olmak için ama gel gör gün geçmiyorinsallah güzel haberler veririz birbirimize
![]()
Aynı benim gibi seninde inşalalh vardır kutuma çizgisi olsaydı beyaz olurdu canım bariz çizgi var sendedeKizlar benimde 4 gün var bakarmisiniz sizce kuruma çizgisi mi