Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Canım attıgın teste her zaman o çizgi olur belirgin olan çizginin yanında olması lazım.
7 gün var bakalım hayırlısı olsun çok ince kıl gibi bir çizgi var ama gözle zor görülüyor buraya atsam gözükmez bile hep söylüyorum en mantıklısi âdet gecikmesi bekliycem Ama dayanamıyorum

Arkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım

Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya

Gelin takiplerimizi beraber yapalım
Selaaam ben bu ay ovulasyona basladım. Yumurtlama 4 gün önce oldu bos gecirmedik dua edin lütfen bu ay olsu9 aydır deniyoruz. sevgiler

Bnde yok bnce çünkü ayni gecen ay gibu hic net cizgi cikmadi 2 gun kaldi simdiye çıkardı az da olsa yok hic belli belirsiz bir seyler çıkıyor simdiye koyulasmasi lazimdi resim cekince bile görünmüyor cizgiler

Benimde bat 22 Mayıs , Progesteron testi vermiştim 12,90 çıkmış bunla ilgili bilgisi olan var mıdır

Benimde bat 22 Mayıs , Progesteron testi vermiştim 12,90 çıkmış bunla ilgili bilgisi olan var mıdır
Evet hamileliğin erken evresinde bu tarz bir değer olabilir ama kesinlik vermez luteal fazda olduğun içinde olabilir. Dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamazsanız bir kaç gün kala test yapın bence

Evet hamileliğin erken evresinde bu tarz bir değer olabilir ama kesinlik vermez luteal fazda olduğun içinde olabilir. Dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamazsanız bir kaç gün kala test yapın bence
Teşekkür ederim cevabınız için son 2 aydır test yapmadan durabiliyorum yine beklerim sanırım sizin kaç gününüz var

Teşekkür ederim cevabınız için son 2 aydır test yapmadan durabiliyorum yine beklerim sanırım sizin kaç gününüz var
Rica ederim
Helal size bekleyebiliyorsanız valla inşallah güzel haberi alırsınız
Ben regle 4 kala salı günü hamile olduğumu öğrendim çok şükür

Rica ederim
Helal size bekleyebiliyorsanız valla inşallah güzel haberi alırsınız
Ben regle 4 kala salı günü hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Yaa tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza , güzel artışlarız olsun inşallah banada dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…