- 29 Eylül 2021
- 1.176
- 283
- 73
- 24
7 gün var bakalım hayırlısı olsun çok ince kıl gibi bir çizgi var ama gözle zor görülüyor buraya atsam gözükmez bile hep söylüyorum en mantıklısi âdet gecikmesi bekliycem Ama dayanamıyorumCanım attıgın teste her zaman o çizgi olur belirgin olan çizginin yanında olması lazım.
Canım tekrar baktım var çizgi baya inşallah bebeğin seninledir kuzum
Canım,Ins yben awoksta ilk defa cizgi gördüm 2 gun once yaptığımda yoktu
Selaaam ben bu ay ovulasyona basladım. Yumurtlama 4 gün önce oldu bos gecirmedik dua edin lütfen bu ay olsu9 aydır deniyoruz.Arkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım
Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya
Gelin takiplerimizi beraber yapalım
Canım yumurtalama, benimde pazartesi olduSelaaam ben bu ay ovulasyona basladım. Yumurtlama 4 gün önce oldu bos gecirmedik dua edin lütfen bu ay olsu9 aydır deniyoruz.sevgiler
Yanlıs hatırladım sanırım cumartesi yumurtlama oldu testte söyle atıyım inşallah olmuştur bu kezCanım yumurtalama, benimde pazartesi oldu
Bu ovülasyon testi miYanlıs hatırladım sanırım cumartesi yumurtlama oldu testte söyle atıyım inşallah olmuştur bu kez
EvetBu ovülasyon testi mi
Bundan sonra yaptın mı silikleşti mi
Canım test yaptın mı ?Ins yben awoksta ilk defa cizgi gördüm 2 gun once yaptığımda yoktu
Bundan sonra 1 gün sonra yaptım evet siliklesti keşke devam etseydim dedim sonradan ama kısmet bakalımBundan sonra yaptın mı silikleşti mi
Bundan sonra yaptın mı silikleşti
Evet yaptim çıkmıştı ama icini acinca beyazdi yansima golge desem kenarda degil ortada idi cizgi bnde anlamdimCanım test yaptın mı ?
Evet hamileliğin erken evresinde bu tarz bir değer olabilir ama kesinlik vermez luteal fazda olduğun içinde olabilir. Dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamazsanız bir kaç gün kala test yapın benceBenimde bat 22 Mayıs , Progesteron testi vermiştim 12,90 çıkmış bunla ilgili bilgisi olan var mıdır
Teşekkür ederim cevabınız içinEvet hamileliğin erken evresinde bu tarz bir değer olabilir ama kesinlik vermez luteal fazda olduğun içinde olabilir. Dayanırsanız gecikme bekleyin dayanamazsanız bir kaç gün kala test yapın bence
Rica ederimTeşekkür ederim cevabınız içinson 2 aydır test yapmadan durabiliyorum yine beklerim sanırım sizin kaç gününüz var
Yaa tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza , güzel artışlarız olsun inşallahRica ederim
Helal size bekleyebiliyorsanız valla inşallah güzel haberi alırsınız
Ben regle 4 kala salı günü hamile olduğumu öğrendim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?