Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Zaten fark ettim

Belirtilerinin neydi acaba?
Çatlamadan sonra kasık bel ağrım oldu ara sıra olan sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir sızı oldu bide göğüslerime bastırınca hafif sızı vardı normalde demezdim hamilelik diye o kadar az ve hafifti hepsi ama daha çok var diye yapayım test dedim öyle öğrendim ha şu an sadece kasık bel ağrım var bel daha yoğun oluyor ama ara ara hafif geçiyor şükür ilkinde çok zordu acayipti belirtilerim

Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu bugun bi tık mide bulantısı hissediyorum ama onun aksine adetim 9 gün var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum belim ağrıyor inşallaj benimde vardır inşallah vatanına milletine cevresine hayırlı bir evlat olur . Banada dua et lütfen

Amin inşallah
Ay o zaman ihtimal olabilir inşallah güzel haberi alırsın

En son testim bugün boyle cikti once cok koyu cikti c bolgesi ile ayni renk oldu sonra silindi gitti sonra boyke oldu anlamdim 2 gun kaldi ya da 1 gun

Eklentiler

• 1000155000.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000154998.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000154997.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 19
Benimde adete 2 var yapamıyorum cesaret edip ya ama senin görünüyor bence
Bekleyin bence daha iyi bende hep wrken yapiyorum sonra adet olunca pisman oluyorum

Eklentiler

• 1000155008.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 19
Bekleyin bence daha iyi bende hep wrken yapiyorum sonra adet olunca pisman oluyorum
İnsanı ikilemde bırakıyor sonra olacağı varsa reglide gecikiyor stresten yaşadım çünkü en azından şuan sadece meraklıyım

Canım çok sevindim
Benim de yanı belirtiler var ama çok hafif geçen aydo bunlar oldu olumsuz oldu

Canım çok sevindim
Benim de yanı belirtiler var ama çok hafif geçen aydo bunlar oldu olumsuz oldu
Sağol canım. Benim diğer aylar daha çok belirtim vardı valla bu sefer o kadar değil bat a kaç kaldı senin

Kızlar nasıl gidiyor arasında çatlatma iğnesi kullanan oldumu ? Ben bu ay femara kullandım perşembe günü yumurtam 20mm idi dün akşam da ovitrelle çatlatma iğnesi yaptım değerlendirmelere başladık inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız

Selam benim de 29 nisanda adet bitti bikaç uygulama indirdim her birinde ovülasyonun yüksek olduğu gün farklı gösteriyor. Gün aşırı olmasa da mümkün mertebe değerlendirdik hangisi doğru gösteriyordu bilemicem tabi adete nerden baksanız 15 gün var ama benim de kaşık yumurtalık bölgemde ağrılar oluyo bu iyiye işaret olabilir mi acaba

Sağol canım. Benim diğer aylar daha çok belirtim vardı valla bu sefer o kadar değil bat a kaç kaldı senin
Canım bu ay 11 inde çatlama oldu çatlama sonrası,
11+14 gün sonra olmam gerekiyor.
Bu ay erk
Ben adet oldum gunu de
yaaaaa testler o kadar pozitif geldi ya
Olsun canım diğer ya ümit kaybetmek yok

Canım bu ay 11 inde çatlama oldu çatlama sonrası,
11+14 gün sonra olmam gerekiyor.
Bu ay erk

yaaaaa testler o kadar pozitif geldi ya
Olsun canım diğer ya ümit kaybetmek yok
Ha daha varmış canım inşallah sende güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…