Çok teşekkür ederimYaa tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza , güzel artışlarız olsun inşallahbanada dua edin
Zaten fark ettimBu ovülasyon testi mi
Belirtilerinin neydi acaba?Rica ederim
Helal size bekleyebiliyorsanız valla inşallah güzel haberi alırsınız
Ben regle 4 kala salı günü hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Çatlamadan sonra kasık bel ağrım oldu ara sıra olan sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir sızı oldu bide göğüslerime bastırınca hafif sızı vardı normalde demezdim hamilelik diye o kadar az ve hafifti hepsi ama daha çok var diye yapayım test dedim öyle öğrendim ha şu an sadece kasık bel ağrım var bel daha yoğun oluyor ama ara ara hafif geçiyor şükürZaten fark ettim
Belirtilerinin neydi acaba?
Benim yumurtlama olalı 6 gün oldu bugun bi tık mide bulantısı hissediyorum ama onun aksine adetim 9 gün var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum belim ağrıyor inşallaj benimde vardır inşallah vatanına milletine cevresine hayırlı bir evlat olur . Banada dua et lütfenÇatlamadan sonra kasık bel ağrım oldu ara sıra olan sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir sızı oldu bide göğüslerime bastırınca hafif sızı vardı normalde demezdim hamilelik diye o kadar az ve hafifti hepsi ama daha çok var diye yapayım test dedim öyle öğrendim ha şu an sadece kasık bel ağrım var bel daha yoğun oluyor ama ara ara hafif geçiyor şükürilkinde çok zordu acayipti belirtilerim
Amin inşallahBenim yumurtlama olalı 6 gün oldu bugun bi tık mide bulantısı hissediyorum ama onun aksine adetim 9 gün var ama adet olacakmışım gibi hissediyorum belim ağrıyor inşallaj benimde vardır inşallah vatanına milletine cevresine hayırlı bir evlat olur . Banada dua et lütfen
Sanki var gibi gördüm ben incedenEn son testim bugün boyle cikti once cok koyu cikti c bolgesi ile ayni renk oldu sonra silindi gitti sonra boyke oldu anlamdim 2 gun kaldi ya da 1 gun
Benimde adete 2 var yapamıyorum cesaret edip ya ama senin görünüyor benceNet görünüyor bana da grecek mi o mechul
Bekleyin bence daha iyi bende hep wrken yapiyorum sonra adet olunca pisman oluyorumBenimde adete 2 var yapamıyorum cesaret edip ya ama senin görünüyor bence
İnsanı ikilemde bırakıyor sonra olacağı varsa reglide gecikiyor stresten yaşadım çünkü en azından şuan sadece meraklıyımBekleyin bence daha iyi bende hep wrken yapiyorum sonra adet olunca pisman oluyorum
Canım çok sevindimÇatlamadan sonra kasık bel ağrım oldu ara sıra olan sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir sızı oldu bide göğüslerime bastırınca hafif sızı vardı normalde demezdim hamilelik diye o kadar az ve hafifti hepsi ama daha çok var diye yapayım test dedim öyle öğrendim ha şu an sadece kasık bel ağrım var bel daha yoğun oluyor ama ara ara hafif geçiyor şükürilkinde çok zordu acayipti belirtilerim
Sağol canım. Benim diğer aylar daha çok belirtim vardı valla bu sefer o kadar değil bat a kaç kaldı seninCanım çok sevindim
Benim de yanı belirtiler var ama çok hafif geçen aydo bunlar oldu olumsuz oldu
Canım bu ay 11 inde çatlama oldu çatlama sonrası,Sağol canım. Benim diğer aylar daha çok belirtim vardı valla bu sefer o kadar değil bat a kaç kaldı senin
yaaaaa testler o kadar pozitif geldi yaBen adet oldum gunu de
Ha daha varmış canım inşallah sende güzel haberi alırsınCanım bu ay 11 inde çatlama oldu çatlama sonrası,
11+14 gün sonra olmam gerekiyor.
Bu ay erk
yaaaaa testler o kadar pozitif geldi ya
Olsun canım diğer ya ümit kaybetmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?