Merhabalar doğru anladıysam ovü tek çizgi olmamış onu diyorsunuz ama tek çizgiye düşmüyor zaten silikte olsa çıkmaya devam eder. Gördüğüm kadarıyla 12 sinde pik olmuş 13 ünde çatlamış. Yumurtla veya çatlamadan üzerinde saydığımızda ortalama 26-27 Mayıs'ta regl gözüküyor. Yumurtlama bir iki gün ileri atmış bu da reglide bir iki gün ileri atar. Bende bu ay mesela ovü testi yaptım geç yumurtladım çatlamadan sonra 8.gün inanılmaz silik gördüm şansa çıktı ama şu an çıkmazsa bile daha zaman var ilk hamileligimde regl günü pozitif çıkmıştı mesela. Porodoctor bu ara yalancı çıkarıyor diyor çoğunluk siz yine awox falan bir kaç gün içinde yeniden yapın durumunuza göreMerhabalar1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
12-13 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.
Merak ettiğim ilişki üzerinden 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
Canım zaten tek çizgiye düşmez ki silik olurMerhabalar1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
12-13 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.
Merak ettiğim ilişki üzerinden 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
Canım sen çatlamadan ne kadar zaman sonra gebelik öğrendin,Merhabalar doğru anladıysam ovü tek çizgi olmamış onu diyorsunuz ama tek çizgiye düşmüyor zaten silikte olsa çıkmaya devam eder. Gördüğüm kadarıyla 12 sinde pik olmuş 13 ünde çatlamış. Yumurtla veya çatlamadan üzerinde saydığımızda ortalama 26-27 Mayıs'ta regl gözüküyor. Yumurtlama bir iki gün ileri atmış bu da reglide bir iki gün ileri atar. Bende bu ay mesela ovü testi yaptım geç yumurtladım çatlamadan sonra 8.gün inanılmaz silik gördüm şansa çıktı ama şu an çıkmazsa bile daha zaman var ilk hamileligimde regl günü pozitif çıkmıştı mesela. Porodoctor bu ara yalancı çıkarıyor diyor çoğunluk siz yine awox falan bir kaç gün içinde yeniden yapın durumunuza göre
Canım bu ay pek irtibat kuramadık nasılsın ne durumdasın ?Canım zaten tek çizgiye düşmez ki silik olur
Ayyy canım sende hep aklımdan geçiyordun,Canım bu ay pek irtibat kuramadık nasılsın ne durumdasın ?
Canım çatlamadan sonra 8. gün ilk hafif silik çizgiyi gördüm 10.gün kan verip öğrendimCanım sen çatlamadan ne kadar zaman sonra gebelik öğrendin,
İyiyim canım aynı bu ay femara kullandım cuma akşamı çatlatma iğnesi oldum değerlendirdik öyle sen neler yaptın?Ayyy canım sende hep aklımdan geçiyordun,
Nasılsın kuzum iyi misin? Nasıl gidiyor
Kaç değerle öğrendinizCanım çatlamadan sonra 8. gün ilk hafif silik çizgiyi gördüm 10.gün kan verip öğrendim
45 değerleKaç değerle öğrendiniz
Hayırlı olsun canım darısı bize olsun belirtilerin nelerdi45 değerle
Sağol canım en kısa sürede sizlerde güzel haberleri alın inşallahHayırlı olsun canım darısı bize olsun belirtilerin nelerdi
çatlama 13 ünde olduğuna göre daha erken test içinde anladığım kadarıyla, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimMerhabalar doğru anladıysam ovü tek çizgi olmamış onu diyorsunuz ama tek çizgiye düşmüyor zaten silikte olsa çıkmaya devam eder. Gördüğüm kadarıyla 12 sinde pik olmuş 13 ünde çatlamış. Yumurtla veya çatlamadan üzerinde saydığımızda ortalama 26-27 Mayıs'ta regl gözüküyor. Yumurtlama bir iki gün ileri atmış bu da reglide bir iki gün ileri atar. Bende bu ay mesela ovü testi yaptım geç yumurtladım çatlamadan sonra 8.gün inanılmaz silik gördüm şansa çıktı ama şu an çıkmazsa bile daha zaman var ilk hamileligimde regl günü pozitif çıkmıştı mesela. Porodoctor bu ara yalancı çıkarıyor diyor çoğunluk siz yine awox falan bir kaç gün içinde yeniden yapın durumunuza göre
Rica ederimçatlama 13 ünde olduğuna göre daha erken test içinde anladığım kadarıyla, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
Benimde canım pik 11 çatlama 12.Rica ederimtabi erken daha biliyorsunuz 14 gün geçsin olayı var ama dayanamazsanız durumunuza göre 3-4 gün erken yapmaya başlarsınız inşallah güzel haberler alırsınız
Dayanamıyorsan yap canım ama negatif falan çıkarsa takılma ben erken öğrendim tamam ama bir öncekinde tam regl günü öğrenmiştim yani belli olmuyor o öğrenme işi pekBenimde canım pik 11 çatlama 12.
Bugün 7. Gün yarın 8 ama yapsam mı test
Benimde canım pik 11 çatlama 12.
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızRica ederimtabi erken daha biliyorsunuz 14 gün geçsin olayı var ama dayanamazsanız durumunuza göre 3-4 gün erken yapmaya başlarsınız inşallah güzel haberler alırsınız
Benden bir gün önce çatlamanız test yapınca buraya bilgi verir misinizBenimde canım pik 11 çatlama 12.
Canım yumurtalama sonrası bugün 8,gün testim negatifBenden bir gün önce çatlamanız test yapınca buraya bilgi verir misiniz
Canı. Sen hangi marka ile yaptınDayanamıyorsan yap canım ama negatif falan çıkarsa takılma ben erken öğrendim tamam ama bir öncekinde tam regl günü öğrenmiştim yani belli olmuyor o öğrenme işi pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?