Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şimdi yapma kan vermeyeceksen bugün yarın yap bence bak bu benim ilk gün yaptığımSimdi bir daha yapayim mi yapa yapa israf yaptim testleri![]()
CanımKizlar ben de cizgi cikmis dunku testte cikmadi 1 gun durdu ilk attigim resim yukarida yoktu temizlik yapiyirdum bitti baktim cizgi var
Cnim test yaptim bugun erken gebelik cikti sandim dikkatili bakinca olmadiginu anladım yine lobuqick yaptim boyle cikti aslinda konu actim orda resimler resimleri sildim telden bakar msin ordanCanım
Ne yaptı ?
Erken gebelik alsan.
Canım
Ne yaptı ?
Erken gebelik alsan.
Cok.cekiyorum ki hangisi görünürse
Sizce 2.cizgi var mı 10 Mart yumurtlama günümdu uygulamadan takip ediyorum ve 10 Mart aşırı derecede kasık ağrısı yaşadım ve eşimle ilişkiye girdik bugünlerde kasık ağrısı hafif regli olunca olduğu gibi acba 2.cixgi var mıArkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım
Son regli tarihim 29 Mart
Halen regliyim geçen ayda denedik olmadı kısmet bu aya
Gelin takiplerimizi beraber yapalım![]()
3 yada 4 gunRegl kaç var canım
Bnce var ama daha erken degil mi 4 gun olmusSizce 2.cizgi var mı 10 Mart yumurtlama günümdu uygulamadan takip ediyorum ve 10 Mart aşırı derecede kasık ağrısı yaşadım ve eşimle ilişkiye girdik bugünlerde kasık ağrısı hafif regli olunca olduğu gibi acba 2.cixgi var mı
Bende bilmiyorum ki belirtti yaşayınca şimdi 2 uygulma kullanıyorum birinde 6 Mart yumurtlama günümdu birinde 10 Mart ve o 2 gün aşırı derecede kasık ağrısı oldu afedersiniz yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu bende değerlendirme yaptım ve bilmiyorum inanınBnce var ama daha erken degil mi 4 gun olmus
Adet günüme az kaldı 7 gün kadar bir süre var uygulamaya göre bakalım hayırlısı yaaa çok merak ediyorumBnce var ama daha erken degil mi 4 gun olmus
Canım gördüm bendeCok.cekiyorum ki hangisi görünürse
Canım tekrar baktım var çizgi baya inşallah bebeğin seninledir kuzumCok.cekiyorum ki hangisi görünürse
Canım attıgın teste her zaman o çizgi olur belirgin olan çizginin yanında olması lazım.Bende bilmiyorum ki belirtti yaşayınca şimdi 2 uygulma kullanıyorum birinde 6 Mart yumurtlama günümdu birinde 10 Mart ve o 2 gün aşırı derecede kasık ağrısı oldu afedersiniz yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu bende değerlendirme yaptım ve bilmiyorum inanın