Mayıs ayı hamilelik planlayanlar gelin konuşalım 🥰🥰🥰🥰

Merhabalar 💐 1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
12-13 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.

Merak ettiğim ilişki üzerinden 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
Merhabalar doğru anladıysam ovü tek çizgi olmamış onu diyorsunuz ama tek çizgiye düşmüyor zaten silikte olsa çıkmaya devam eder. Gördüğüm kadarıyla 12 sinde pik olmuş 13 ünde çatlamış. Yumurtla veya çatlamadan üzerinde saydığımızda ortalama 26-27 Mayıs'ta regl gözüküyor. Yumurtlama bir iki gün ileri atmış bu da reglide bir iki gün ileri atar. Bende bu ay mesela ovü testi yaptım geç yumurtladım çatlamadan sonra 8.gün inanılmaz silik gördüm şansa çıktı ama şu an çıkmazsa bile daha zaman var ilk hamileligimde regl günü pozitif çıkmıştı mesela. Porodoctor bu ara yalancı çıkarıyor diyor çoğunluk siz yine awox falan bir kaç gün içinde yeniden yapın durumunuza göre

Merhabalar 💐 1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
12-13 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.

Merak ettiğim ilişki üzerinden 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
Canım zaten tek çizgiye düşmez ki silik olur

Merhabalar doğru anladıysam ovü tek çizgi olmamış onu diyorsunuz ama tek çizgiye düşmüyor zaten silikte olsa çıkmaya devam eder. Gördüğüm kadarıyla 12 sinde pik olmuş 13 ünde çatlamış. Yumurtla veya çatlamadan üzerinde saydığımızda ortalama 26-27 Mayıs'ta regl gözüküyor. Yumurtlama bir iki gün ileri atmış bu da reglide bir iki gün ileri atar. Bende bu ay mesela ovü testi yaptım geç yumurtladım çatlamadan sonra 8.gün inanılmaz silik gördüm şansa çıktı ama şu an çıkmazsa bile daha zaman var ilk hamileligimde regl günü pozitif çıkmıştı mesela. Porodoctor bu ara yalancı çıkarıyor diyor çoğunluk siz yine awox falan bir kaç gün içinde yeniden yapın durumunuza göre
Canım sen çatlamadan ne kadar zaman sonra gebelik öğrendin,

Hayırlı olsun canım darısı bize olsun belirtilerin nelerdi
Sağol canım en kısa sürede sizlerde güzel haberleri alın inşallah 🙏🏻
Yani bel kasık ağrım oldu ara ara giren sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi sizlama oldu birde göğüslerime bastırınca hafif sızı oluyordu regl dönemine yakın olsam şüphelenmezdim çünkü çok hafifti belirtilerim ilk hamileliğimde belirtilerim inanılmaz fazlaydı ona göre kıyaslayınca yok gibi bişey şu anda yine aynı devam ediyor ekstra olarak çok sivilcelenmem oldu ilkte hiç yoktu mesela birde ilkte çok uyku halim vardı şimdi tam tersi uyuyamıyorum uyusam sabah erkenden kalkıyorum o kötü oldu onun dışında çok şükür 🧿

Bugün gecikmemin 2. Günü hafif açık kahve leke değmiş çamaşırıma yerleşme kanaması bu zamanda olur mu yoksa kesin regli midir?

çatlama 13 ünde olduğuna göre daha erken test içinde anladığım kadarıyla, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 💐

çatlama 13 ünde olduğuna göre daha erken test içinde anladığım kadarıyla, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim 💐
Rica ederim 🌼 tabi erken daha biliyorsunuz 14 gün geçsin olayı var ama dayanamazsanız durumunuza göre 3-4 gün erken yapmaya başlarsınız inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Rica ederim 🌼 tabi erken daha biliyorsunuz 14 gün geçsin olayı var ama dayanamazsanız durumunuza göre 3-4 gün erken yapmaya başlarsınız inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻
Benimde canım pik 11 çatlama 12.
Bugün 7. Gün yarın 8 ama yapsam mı test

Dayanamıyorsan yap canım ama negatif falan çıkarsa takılma ben erken öğrendim tamam ama bir öncekinde tam regl günü öğrenmiştim yani belli olmuyor o öğrenme işi pek

Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız 💐

Back
X