Yani dedim sana canım negatif çıksa bile çok takılma erken. Ben laboquick ile yaptımCanı. Sen hangi marka ile yaptın
8.günüm bugün ama testim negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani dedim sana canım negatif çıksa bile çok takılma erken. Ben laboquick ile yaptımCanı. Sen hangi marka ile yaptın
8.günüm bugün ama testim negatif
Bende canım predictor ile yaptımYani dedim sana canım negatif çıksa bile çok takılma erken. Ben laboquick ile yaptım
Yani erken canım bekle bir kaç gün daha öyle yaparsın hiç belli olmuyor biliyosunBende canım predictor ile yaptım
Hiç ümidim yok kuzum,Yani erken canım bekle bir kaç gün daha öyle yaparsın hiç belli olmuyor biliyosun
Merhaba , umudum yok demişsiniz de yumurtlama günlerini mi değerlendiremediniz ? Ben geçen ay değerlendirdim sanıyordum gebe değildim bu ayda korkuyorum birazHiç ümidim yok kuzum,
Nedense bu ayda.
Bu umut, ümit işleri böyle bir gelir bir gider Allah hayırlısını versin inşallah ama sem hevesini kaybetme canım Allah büyük inşallah güzel haberi alırsınHiç ümidim yok kuzum,
Nedense bu ayda.
Yumurtalamadan bir öncesini degerlendirdimMerhaba , umudum yok demişsiniz de yumurtlama günlerini mi değerlendiremediniz ? Ben geçen ay değerlendirdim sanıyordum gebe değildim bu ayda korkuyorum biraz
Anladım çok teşekkür ederim , benimde önümüzdeki günlerde yumurtlama umarım her şey istediğiniz gibi olurYumurtalamadan bir öncesini degerlendirdim
Bende dayanamayıp denedim bütün negatif çıktı hepimiz için hayırlısı olsun inşallahCanım yumurtalama sonrası bugün 8,gün testim negatif
Ya canım maşallah,
SağolYa canım maşallah,
Hayırlı olsun
Reglim geçti mi?
Peki canım daha önce test yaptın mıSağoldün olmam gerekiyordu olmadim
yok askim her zaman regl gunume 6 7 gun kala yapmaya baslardim bu sefer kafami oyaladim hic aklima bile getirmedim hicbir belirti vs yasamadim ya da dikkat etmedim bilmiyorum, regl gunumde yaptim sadece testPeki canım daha önce test yaptın mı
Sanki üçüncüde hayal meyal gördüm ama digerlerinde göremedim canımkızlar çizgi görüyor musunuz
Benimde28 mayıs transferim var inşallah güzel sonuçlar alırız dua edinBu grup bu sefer yazismiyir nerdeisniz