- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.401
Amin canımNe büyük mucize ne büyük heyecansağlıkla geçsin gebeligiz bende bugun transfer oldum çift embriyo insallah sımsıkı tutunsunlar hepimizin minikleri
Ne yaptın canım?Ay benim daha 2 saat sonra evden çıkmam gerek. Zaman durdu gecmeeeeeyorrr
Sorun neydi bahsettiğiniz ilaçlar ne içinmişHayırlı olsun canım. Ben pergoverus ve humatrope ile başlamıştım. Miktarlarını hatırlamıyorum
Bu da yine yumurta geliştirici için heralde demiTedavin Hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıklı foliküllerin olurşimdi sanırım 1 hafta gonal f ve vitamin hap kullanacaksın sonra kontrole gittiğinde diğer ilaçları yada iğneleri yazacak.
Ben gonal f kullanmadım.
Adetin 2. Günü göbekten vurulan sadece tek bir dozluk iğne var, Elonva kullanmıştım.
Eki Görüntüle 2860022
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sanaHayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
Evet bu yumurta geliştirmek için.Bu da yine yumurta geliştirici için heralde demi
Anladım inşaallah hepimiz pozitif sonuçlar alırızEvet bu yumurta geliştirmek için.
Sonra yumurta içini doldursun diye 4 gün üst üste iğne verdiler,
sonra yumurta çatlamasın diye göbekten bir iğne yaptılar,
en son da yumurta toplamadan 36 saat önce yumurta çatlatan iğne verdiler.
Tüplerimde şekil bozukluğu vardı. Hidrosalpenks diye geçiyor sanırım. Yumurta büyütme için gonal f gibi muadiliSorun neydi bahsettiğiniz ilaçlar ne içinmiş
Amin inşallah yavrum. Bugün kalpleri görünce bir nebze rahatladım yaCanım gözün Aydın çok sevindim sağlıkla doğsunlar inşallah
20 dk sonra wc gitmek zorunda kaldım cok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat e yakin arabanın arka koltuğuna uzandım gene wc gittim şuan hala yolculuk halindeyim 4 saat yolum 1 saat arayla mola verip dinleniyorum.Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
Normalde meyvelisi sağlıklı değil ama. Ben yoğurdu da şu an sadece meyveli yiyebiliyorum. Napim. Ucundan biraz kalsiyum probiyotik geliyordur. Midemi bulandırıyor sadece yoğurt görmek bileÇok güzel ben çok sevdim her çeşidinden alicam her gün 1 tane içicem
Artık sıkıntı olmaz inşallah, içini ferah tut. Ben de kalp atışını görsem rahatlayacağım.Amin inşallah yavrum. Bugün kalpleri görünce bir nebze rahatladım ya
Hamilelerle dolsun insallah bu güzel topik.Amin canım
İnşallah güzel haberler alırız
Radyasyon olmasın diye. Benim Dr böyle Bi Dr alttan bakmaz dinlemez. 4 hafta sonra dinletirim dediHadi gözün aydın canım çok şükürBulantın mı vardı seninde? Bir de neden dinletmedi kalbini duyulmaz mıymış?
Sen Bi de kan sonucunu beklerken ve o kağıda bakarken gör ellerini veya idrar testi yapıp başında beklerken insanın dizleri bosaliyorBana suan tutunmaya çalıştıklarını düşündükçe daha cok heyecanlanıyorumRabbim isteyen herkesin emeğinin karşılığını versin
Hemşirelerde öyle dedi, biz herkesi bu şekilde kaldırıyoruz dedi. İnsan biliyor tabi ama içten içe yine de yatmak istiyor işte bu da böyle bi ruh haliHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sanaKuzum çok ta önemli değil miş o, 5. Dk bile kalksan etkilemiyormuş. O embriyo artık rahme gönderildi bir yere gidemez ki, kendine güzelce yer bulup 48 saat içinde tutunacak. Güzel düşün, güzel Olacak inşallah
Canım ikisinin de kalbi güm güm atıyordu izletti dr. 6+5olmuslar.her şey yolunda 4 hafta sonra görüşürüz dediN
Ne yaptın canım?
En önemli aşamalardan biri de bu. Hadi darısı sizlere inşallah sizin güzel haberlerinizi de alalimArtık sıkıntı olmaz inşallah, içini ferah tut. Ben de kalp atışını görsem rahatlayacağım.
Rabbim hepimizi sevindirsinnnSen Bi de kan sonucunu beklerken ve o kağıda bakarken gör ellerini veya idrar testi yapıp başında beklerken insanın dizleri bosaliyor
Böylesi daha iyidir belki bebikler için bundan sonrasını daha düşünme gider Allahın izniyleRadyasyon olmasın diye. Benim Dr böyle Bi Dr alttan bakmaz dinlemez. 4 hafta sonra dinletirim dedibulantı fena derecede. 2 kilo verdim şimdiden. Bugün ilaç verdi prilam diye. Ikizlerde her hissi 2 kat yaşarsın çok normal dedi Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?