- 31 Aralık 2017
- 789
- 671
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.561
Bana değerimi hiç söylemediler canım bi bilgim yok vallaKızlar, aranızda taze transfer yaptıranlarınıza ve yaptıracak olanlarınıza bir sorum olacak. Acaba opudan önce verdiginiz kan degerleriniz de e2 degerleriniz nasıldı? Benim yüksek çıkmış ama kaç çıktığını bilmiyorum transferden önce yapılan tahlile gore degerin dusup dusmedigine bakilip ona gore taze veya dondurulmuş transfere karar verilecek sanırım. O yüzden aranizda e2 degeri yüksek cıkıp 5-6 güne normal degere inen var mı merak ediyorum.
@Nm88326merakliblog @certur L Lady Starlight Dilarassd
Canım bunlar ilaçların etkisiyle de olabiliyor. Ben 12 Mayıs'ta transfer oldum.tranferin kacıncıgünü benimde bugün 3.gün belirti aramaya başladım cok az arada kasık sancısı gibi birşey ve biraz belim ağrıyo
hayırlısı olsun hepimiz içinCanım bunlar ilaçların etkisiyle de olabiliyor. Ben 12 Mayıs'ta transfer oldum.
benden bir gün önce olmuşsunuz hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba ben de 26 Mayısta transfer oldum
Amiinnn inşallah hepimizin yüzü güler:)benden bir gün önce olmuşsunuz hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Bitanem benim e2 değerine bakılmadı sanırım, yumurta geliştirme sırasında bı test yapılmıştı ama ne yapıldı hiç bilmiyorum.Kızlar, aranızda taze transfer yaptıranlarınıza ve yaptıracak olanlarınıza bir sorum olacak. Acaba opudan önce verdiginiz kan degerleriniz de e2 degerleriniz nasıldı? Benim yüksek çıkmış ama kaç çıktığını bilmiyorum transferden önce yapılan tahlile gore degerin dusup dusmedigine bakilip ona gore taze veya dondurulmuş transfere karar verilecek sanırım. O yüzden aranizda e2 degeri yüksek cıkıp 5-6 güne normal degere inen var mı merak ediyorum.
İnşallah canım, sen test yaptırmadın mı daha?benden bir gün önce olmuşsunuz hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
Pardon canım, bende hatlar karıştı, senin 3. Günmüş daha, ben yanlış anladımİnşallah canım, sen test yaptırmadın mı daha?
Sırayla yazıcam buraya canım sen de enabızdan bakıp kendininkiyle karşılaştır. Bende öyle bi sorun olmadı baştan söyleyeyim.Benimki taze transfer ilk denemeKızlar, aranızda taze transfer yaptıranlarınıza ve yaptıracak olanlarınıza bir sorum olacak. Acaba opudan önce verdiginiz kan degerleriniz de e2 degerleriniz nasıldı? Benim yüksek çıkmış ama kaç çıktığını bilmiyorum transferden önce yapılan tahlile gore degerin dusup dusmedigine bakilip ona gore taze veya dondurulmuş transfere karar verilecek sanırım. O yüzden aranizda e2 degeri yüksek cıkıp 5-6 güne normal degere inen var mı merak ediyorum.
Tsh, t3 ve ya t4 olabilir. Gebelikte tiroid dengesizleşebiliyor. İlaçla düzeltiliyor zaten. İnşallah önemsiz birşeydirKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
TiroitKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Canım şimdi enabızdan baktım fakat oraya yansıtmamışlar sonucumu. Neyse artık hastaneye gidince ögrenicemYeSırayla yazıcam buraya canım sen de enabızdan bakıp kendininkiyle karşılaştır. Bende öyle bi sorun olmadı baştan söyleyeyim.Benimki taze transfer ilk deneme
Reglin 2.günü 47.98
6.günü 393
9.günü 1226
10.günü 1670
12.gün opu 17. Gün transfer
Tshin kaç çıkmış ki? Ben de ilaç kullanıyorum. Gebe kalınca yükseliyor hep illetKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
Canımcım benimde adetim 3gün çok fazla geldi sonra böyle leke tarzı gibi oldu gelmedi yani nerdeyse normalde böyle olmaz ama opu sonrası ile ilgili diye düşünüyorum kafaya takma sen bir de buna mı stres yapcanYa kızlar bişey sorucam bugün adetimin 3. Günü ama resmen kesildi gibi bişey oldu hiç böyle bişey yaşamamıştım mutlaka 5 gün sürerdikontrolum de pazartesi yani ne yapıcağımı bilmiyorum sinirim bozuldu ya durdu durdu şimdi niye böyle oldu acaba FlyingHummingbird H Hazel9
Tsh, t3 ve ya t4 olabilir. Gebelikte tiroid dengesizleşebiliyor. İlaçla düzeltiliyor zaten. İnşallah önemsiz birşeydir
Aa tamam o zaman gidip tiroidlerime baktırıcam derim. Teşekkür ederimTiroit
Tsh dır cnm teoıtKızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?
TSH 3.40 cıkmış. Sonuç kağıdına göre normal aralıkta gözüküyor ama demek ki 2.5tan düşük olmasını istiyor.Tshin kaç çıkmış ki? Ben de ilaç kullanıyorum. Gebe kalınca yükseliyor hep illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?