Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bana değerimi hiç söylemediler canım bi bilgim yok valla

Bitanem benim e2 değerine bakılmadı sanırım, yumurta geliştirme sırasında bı test yapılmıştı ama ne yapıldı hiç bilmiyorum.

Kızlar doktorum bir değerimden bahsetti. 2.5un altında olmasını mi istiyorum dedi üstünde mi dedi heyecandan hatırlamıyorum. Endokrine gitmeni istiyorum dedi. Ptesi hemen git dedi. Ama acaba ne değerimi dedi ya hiç hatırlamıyorum stresten. Br fikriniz var mıdır?

Sırayla yazıcam buraya canım sen de enabızdan bakıp kendininkiyle karşılaştır. Bende öyle bi sorun olmadı baştan söyleyeyim.Benimki taze transfer ilk deneme
Reglin 2.günü 47.98
6.günü 393
9.günü 1226
10.günü 1670
12.gün opu 17. Gün transfer

Tsh, t3 ve ya t4 olabilir. Gebelikte tiroid dengesizleşebiliyor. İlaçla düzeltiliyor zaten. İnşallah önemsiz birşeydir

Ya kızlar bişey sorucam bugün adetimin 3. Günü ama resmen kesildi gibi bişey oldu hiç böyle bişey yaşamamıştım mutlaka 5 gün sürerdi kontrolum de pazartesi yani ne yapıcağımı bilmiyorum sinirim bozuldu ya durdu durdu şimdi niye böyle oldu acaba FlyingHummingbird H Hazel9

Tiroit

Canım şimdi enabızdan baktım fakat oraya yansıtmamışlar sonucumu. Neyse artık hastaneye gidince ögrenicem

Tshin kaç çıkmış ki? Ben de ilaç kullanıyorum. Gebe kalınca yükseliyor hep illet

Canımcım benimde adetim 3gün çok fazla geldi sonra böyle leke tarzı gibi oldu gelmedi yani nerdeyse normalde böyle olmaz ama opu sonrası ile ilgili diye düşünüyorum kafaya takma sen bir de buna mı stres yapcan Sen pazartesi mi ilaçlara başlıcaksın yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…