Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun canım bence tutmus ıns darısı artısımıza olsun ıns kalp atısına olsn ıns

Günaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigim bir sorun olur mu acaba ?
Bir şey olmaz ama mutlaka teline ilaç saatlerini alarm kur ben bi süre öyle yaptım sonra ezberledim zaten. Dr una da danış.

Var inşallah Seninki belki geç tutunduğu için hcg yavaş yükseliyordur. Onun stresine girme ama dayanamıyorsan kan testi ver için rahat olsun. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar

Transfer sonrası günlük ped kullanımına devam ettiniz mi ? Ben fitil koyduğum için kullaniyorum mecbur.

Var inşallah Seninki belki geç tutunduğu için hcg yavaş yükseliyordur. Onun stresine girme ama dayanamıyorsan kan testi ver için rahat olsun. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar
Inşallah canım sağlıklı ilerler adet ağrılarım var hala ama normaldir inşallah. Teste çarşamba gideyim diyorum sürekli hastaneye gir çık da yapmak istemiyorum.

Yaa inşallah canım bugün 8.gün ama benim hala adet ağrılarım var bel kasık bacak ağrısı falan normal mi acaba ya
Benim bu gün 9. Günüm canım adet ağrıları bel kasik ağrıları bacağıma vuran ağrı halen var korkma 7. Gün kanda pozitifi aldım bu gün katlanmış mı diye tekrar verecem inşallah katlanmıştır

Hımm inşallah normaldir ozaman canim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…