- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.601
Benımde 27 mayısta transfer oldu ama bı kasık agrısı var bnde bıtek bısey sorucam kaç gun sonra dus aldınızkızlar transferim 27 mayısta oldu bufün belirtiler aramaya başladım sizler ne durumdasınız benimle aynı gün transfer olan varmı belirti yaşayanlar
Hayırlı olsun canım bence tutmus ıns darısı artısımıza olsun ıns kalp atısına olsn ınsKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular
Ben transferden sonra grıp oldum braz ateslendım hafıf artmasın dıye 4.5gundunsanırım hatırlayamadım dua aldımBenımde 27 mayısta transfer oldu ama bı kasık agrısı var bnde bıtek bısey sorucam kaç gun sonra dus aldınız
Ben transfer gününü de sayarsak 4.gün aldım on dk ılık duşBenımde 27 mayısta transfer oldu ama bı kasık agrısı var bnde bıtek bısey sorucam kaç gun sonra dus aldınız
Bir şey olmaz ama mutlaka teline ilaç saatlerini alarm kur ben bi süre öyle yaptım sonra ezberledim zaten. Dr una da danış.Günaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigimbir sorun olur mu acaba ?
Var inşallahKizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular
Egitim hemşireme yazdım geri dönüş yapmasını bekliyorumBir şey olmaz ama mutlaka teline ilaç saatlerini alarm kur ben bi süre öyle yaptım sonra ezberledim zaten. Dr una da danış.
Akıntı bendede oluyor camasırımı sureklı degıstırıyorum ped koymadımTransfer sonrası günlük ped kullanımına devam ettiniz mi ? Ben fitil koyduğum için kullaniyorum mecbur.
Normaldede kullanmamEgitim hemşireme yazdım geri dönüş yapmasını bekliyorum
Yaa inşallah canımHayırlı olsun canım bence tutmus ıns darısı artısımıza olsun ıns kalp atısına olsn ıns
bugün almayı düşünüyorum doktor ertesigün alabilirsin dedi ama ben bekledim benim kasık agrımda kalmadı korkmaya başladımBenımde 27 mayısta transfer oldu ama bı kasık agrısı var bnde bıtek bısey sorucam kaç gun sonra dus aldınız
Inşallah canım sağlıklı ilerlerVar inşallahSeninki belki geç tutunduğu için hcg yavaş yükseliyordur. Onun stresine girme ama dayanamıyorsan kan testi ver için rahat olsun. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar
Benim bu gün 9. Günüm canım adet ağrıları bel kasik ağrıları bacağıma vuran ağrı halen var korkma 7. Gün kanda pozitifi aldım bu gün katlanmış mı diye tekrar verecem inşallah katlanmıştırYaa inşallah canımbugün 8.gün ama benim hala adet ağrılarım var bel kasık bacak ağrısı falan normal mi acaba ya
Fitinilizin adi ne ? Benim lutinus ve cok fazla geri geliyo esofmanima dahi geciyo ped koymazsam. Kararsız kaldımAkıntı bendede oluyor camasırımı sureklı degıstırıyorum ped koymadım
Inşallah kuzum insallahHayırlı olsun canım bence tutmus ıns darısı artısımıza olsun ıns kalp atısına olsn ıns
Normaldede kulla
Mnkfasulyem tekrar kan testi verdin mi cnmNormaldede kullanmam
Hımm inşallah normaldir ozaman canimBenim bu gün 9. Günüm canım adet ağrıları bel kasik ağrıları bacağıma vuran ağrı halen var korkma 7. Gün kanda pozitifi aldım bu gün katlanmış mı diye tekrar verecem inşallah katlanmıştır
Sağol cnm amin inşallah seninki de sağlıkla artar strese girme belirtilerin normal ve güzel haberlerin belirtisiHımm inşallah normaldir ozaman canimgüzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin
Onlar ilaçların da etkisi biraz bende hala ara ara oluyor regl ağrısı. Allah gönlüne göre versinInşallah canım sağlıklı ilerleradet ağrılarım var hala ama normaldir inşallah. Teste çarşamba gideyim diyorum sürekli hastaneye gir çık da yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?