- 18 Kasım 2020
- 2.703
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.981
Hoşgeldin canım. Bu ağrılar ilaçlardan oluyor, korkma öncelikle. Testinde güzel sonuç alman dileğiyleKızlar herkese selamlar. Ben aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım ve 20 Mayıs ta 3. Gün embriyosu ve tek embriyo transferi oldum. Transferimden 3-4 gün sonra adet sancılarım başladı ve hala devam ediyor. 1 defa da sağ kasığımda sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı hissettim. Ama hiç kanama veya lekelenme olmadı. Transferin 6-7 günleri normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. 8. Gün erken gebelik yaptım oda negatif çıktı. Ama 3. Gün embriyosu geç tutunabiliyor çıkmayabiliyor dediler. İşin kötü tarafı adet günüm de tahlil günüm de yarın. O kadar korkuyorum ki tutmamıştır diye, lütfen dualarınızı esirgemeyin, yarın test sonucum İçin
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. İnşallah herkes bebeğinizi sağlıkla kucağına alır, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHoşgeldin canım. Bu ağrılar ilaçlardan oluyor, korkma öncelikle. Testinde güzel sonuç alman dileğiyle
Benim de çarşamba test günüm canım hakkımızda hayırlısı olsun, Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallahBenim de çarşamba test günüm bugün 10.gün sabırla bekledim inşallah sabrımın sonu selamet olur bebeklerime kavuşurum dua istiyorum sizden de kızlar
Benim oldu canım. 8. Gün kan testi yaptım pozitif. Şimdi de artış için kan verdim sonucumu bekliyorumTransferin 2. Günü baslayan bel agrılarınız var mı ? Benim transfer gununu saymadan bugun 2 ve inanılmaz bel agrım var .
Sizin de oldu mu hanımlar ??? Arada bacaklara vuran agrınız ?
sağlıkla ilerlesin sonucunuz başka ne belirtiniz olmuştuBenim oldu canım. 8. Gün kan testi yaptım pozitif. Şimdi de artış için kan verdim sonucumu bekliyorum
MaşallahBenim oldu canım. 8. Gün kan testi yaptım pozitif. Şimdi de artış için kan verdim sonucumu bekliyorum
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzBenim oldu canım. 8. Gün kan testi yaptım pozitif. Şimdi de artış için kan verdim sonucumu bekliyorum
Transferin 2. Günü akşamı sol kasığımda batmalar oldu bacağıma ayak tabanıma kadar vuruyordu. Ara ara da reglimin ilk günü yaşadığım ağrıyı yaşadım. Hala da bu ağrı ara ara devam ediyor. 2 günden sonra bacağıma vuran batma ara ara oldu yine ama daha hafifti. 6. Gün baya yoğun batma hissettim kaşığım çekiliyordu sanki o gün ağrım fazla olunca erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. 8. Gün kan testi yaptım pozitifti. Bir de 3. ve 4. Gün sabah 11-12 arası hafif midem bulanıyordu ama çok hafifti. İlaçtan mıydı bu belirti miydi bilmiyorum. Sadece 3. Ve 4. Gün oldu. Devam eden günlerde bulantı hissetmedim.sağlıkla ilerlesin sonucunuz başka ne belirtiniz olmuştu
Amin inşallah canımMaşallahhayırlı olsun Insallah bizim agrilarimizda bebeklerimizdendir dua edin
inşallah sağlıkla kucagınıza almakta nasip olurTransferin 2. Günü akşamı sol kasığımda batmalar oldu bacağıma ayak tabanıma kadar vuruyordu. Ara ara da reglimin ilk günü yaşadığım ağrıyı yaşadım. Hala da bu ağrı ara ara devam ediyor. 2 günden sonra bacağıma vuran batma ara ara oldu yine ama daha hafifti. 6. Gün baya yoğun batma hissettim kaşığım çekiliyordu sanki o gün ağrım fazla olunca erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı. 8. Gün kan testi yaptım pozitifti. Bir de 3. ve 4. Gün sabah 11-12 arası hafif midem bulanıyordu ama çok hafifti. İlaçtan mıydı bu belirti miydi bilmiyorum. Sadece 3. Ve 4. Gün oldu. Devam eden günlerde bulantı hissetmedim.
2 yumurta toplandı, 1 i 3. güne gitti, o da transfer edildi :)))Normali kaç acaba? Canım bir de senin kaç embriyon kalmıştı?
Amin inşallahinşallah sağlıkla kucagınıza almakta nasip olur
Benim mesela idrarın ph baktılar. Sınırın altında çıktı. Belki ph ile alakalıdır bilemedimBende de dünden beri var canım fitil kullanıyorum evet onun kalıntıları da oluyor ama köpük yeni oldu
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alırızBenim de çarşamba test günüm canım hakkımızda hayırlısı olsun, Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah
Sen hamile olduktan sonra mı bakıldı canım benim bakılmadı hiçBenim mesela idrarın ph baktılar. Sınırın altında çıktı. Belki ph ile alakalıdır bilemedim
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah güzel artmıştırAmin inşallahŞimdi de artış için kan sonucumu bekliyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah güzelce artmıştır
Evet kuzum keseyi görünce rutin gebelik tahlillerini işte dedi sekreterine. İdrar da vardı. 2 tüp de kan verdim ama baya bir şey incelenmistiSen hamile olduktan sonra mı bakıldı canım benim bakılmadı hiç
inşallah hayırlı sağlıklı evladınıza kavuşursunuz bizede haber verinAmin inşallahŞimdi de artış için kan sonucumu bekliyorum. Çok heyecanlıyım. İnşallah güzelce artmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?