- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.561
ben hipotroid hastasıyım ilacı kullanmazsam yükselirse tutunmada sıkıntı olur dedi doktorum ve içiyorum hergün troit lerin de sıkıntı varsa hergün içiyosun hapı canımTiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz
Benimde biraz yüksek çıkmıştı içimi rahatlattınız, verdikleri ilaç kullanım listesinde tiroid hapını göremeyince çok korktum. Sonuca kadar hep böyle diken üzerinde olacağız sanırımben hipotroid hastasıyım ilacı kullanmazsam yükselirse tutunmada sıkıntı olur dedi doktorum ve içiyorum hergün troit lerin de sıkıntı varsa hergün içiyosun hapı canım
Ben de devam ediyorum canım transferden sonra da bırakmadıkTiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz
dediğim gibi ben hipotroit hastası olduğum için ilacı içmezsem 7-8 fln cıkıyor oyüzden mecburum düzenlemek için vermişlerdir sizede yinede bir sorun doktoraBenimde biraz yüksek çıkmıştı içimi rahatlattınız, verdikleri ilaç kullanım listesinde tiroid hapını göremeyince çok korktum. Sonuca kadar hep böyle diken üzerinde olacağız sanırım
Ben de kendim aldım bir damla kullanıyorum .prospektuste bir diyorOcean D3 K2 vitaminini verdi bana doktorum. Bagisikliliginin guclenmesi icin önemli, günde 6 damla olacak sekilde iç mutlaka dedi.
Canım panik yapma normaldir. Konuştun mu doktorunla?Kızlar iç camasirimda sütlü kahve şeklinde biraz akıntı olmuş ama tuvaletimi yapıp kendimi sildiğimde bir şey yoktu. Bu saat olunca Dr da arayamadım. Sizin dediğiniz kanama böyle sütlü kahve şeklinde mi
Canım hiç kafana takma herkes bir şey diyor gayet iyi olacak her şeySağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bile
tesşekkür ederim sizde kan verdiniz sonuç bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel haberler verirsiniz bizeBen de devam ediyorum canım transferden sonra da bırakmadık
Eğitim hemşiresine yazdım cevap bekliyorum. İnşallah düzelir sizinkidedediğim gibi ben hipotroit hastası olduğum için ilacı içmezsem 7-8 fln cıkıyor oyüzden mecburum düzenlemek için vermişlerdir sizede yinede bir sorun doktora
Evet bekliyorum suan, inşallahtesşekkür ederim sizde kan verdiniz sonuç bekliyorsunuz sanırım inşallah güzel haberler verirsiniz bize
Ciftti canimÇift embriyo muydu tek miydi benim tek ama bilmiyorum bölünedebilir
Şimdi çıktım drdan. Bebekler iyi kan sulandirici hap ve iğneyi 3 gün kestiSordun mu canım doktoruna naptın?
İnşallah canm sağolCanım hiç kafana takma herkes bir şey diyor gayet iyi olacak her şey
Ben bir önceki tedavimde kullanmıştım ama herkesin tedavisi farklı o nedenle hemşireye ya da doktora danışın.Peki transfer sonrası kan hapı içen var mı? Doktora sormayı unuttum
Yaa canım gebeliğin sağlıklı olduğu için böyle güzel katlamisSağlıklı mı canm benim aklımı karıştırdılar mol gebelik falan varmış moralim falan kalmadı sevinemiyorum bile
Teşekkür ederimBen bir önceki tedavimde kullanmıştım ama herkesin tedavisi farklı o nedenle hemşireye ya da doktora danışın.
Masallah. İlk kaçıncı gün yapmıştınız testiVar canım
21.05 de 219
25.05 de 884
29.05 de 6080
Canım tsh değerin kacti? Benim dr umda transferden sonra devam ettirdi, tiroit ilacina. 50 lik kullaniyordum, 75'e çikartmami soyledi.Tiroid ilacı kullanan varmı aranızda hanımlar? Transferden sonra devam et yada bırak diye hiç bi bilgilendirme yapılmadı bende devam ediyorum ama kafama takıldı şu an inş sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?