Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar benim aşırı baş ağrım var. İlaçlardan sanırım ama artık katlanılmaz hale geldi. Var mı böyle olan, çözüm bulabilen?
Kuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilir Ağrı kesici almiim diye , migren taşı diye mentollü bir taş var onu sürüyorum şakaklara biraz hafifletiyor

Nerden bulabilirim o taşı? Teşekkür ederim

Degerlerimiz ayniymis nerdeyse. Benimde 4.66. 50 lik levotrin kullaniyordum. Dun dr um 75 lige cikartmami soyledi, birde estrofemle arasinda 2 saat aralik birakmami soyledi.. Estrofem levotrinin etkisini azaltiyomus.
Euthyrox kullanıyorum bende estrofemden 1 saat önce almamı istedi doktor bende öyle kullanıyorum ilacı kullanırken bayağı düşük çıkıyordu benim 2 nin altındaydı hep

evet malesef estrofem yapıyor vücuda aşırı hormon yüklediğimiz için gecici migren yapıyor bende burun kenarlarıma vicks sürüyorum bide enseme soğuk uyguluyorum

Euthyrox kullanıyorum bende estrofemden 1 saat önce almamı istedi doktor bende öyle kullanıyorum ilacı kullanırken bayağı düşük çıkıyordu benim 2 nin altındaydı hep
trioit ilacını aç karnına alın ve mümkünse 1 saat kahvaltı yapmayın daha etkili oluyor öyle

Vallahi kanama alanı yok eski kan dedi. İlaçları iğne olanı 3 gün kesti diğerini ben diyene kadar içme dedi. Bebekler iyi dedi. Biraz daha büyümüşler ya 4 gün önceye göre
gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler ilk kan değerin kaçtı canım banada 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bakalım nolucak

evet malesef estrofem yapıyor vücuda aşırı hormon yüklediğimiz için gecici migren yapıyor bende burun kenarlarıma vicks sürüyorum bide enseme soğuk uyguluyorum
Migren gibi zaten tek taraflı ağrıyor vicks kokluyorum bende sürmeye korkuyorumda ama migren taşına bakın çok hafifletio donduruo gibi orayı hep çantam da benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…