- 18 Kasım 2020
- 2.704
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.601
Transferim 12 Mayıs'ta oldu canım. 4. Gün embriyosu, taze transfer.Masallah. İlk kaçıncı gün yapmıştınız testi
Kuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilirKızlar benim aşırı baş ağrım var. İlaçlardan sanırım ama artık katlanılmaz hale geldi. Var mı böyle olan, çözüm bulabilen?
Nerden bulabilirim o taşı? Teşekkür ederimKuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilirAğrı kesici almiim diye , migren taşı diye mentollü bir taş var onu sürüyorum şakaklara biraz hafifletiyor
Ben de az önce kan verdim inşallah güzel sonuçlar alırızGünaydınn test vermeye gidiyorum ben sabahı zor ettim heyecandan bütün gece testler bişeyler gördümbenden erken davranan var mı bugün test yapacaklardan?
Eğitim hemşiresine yazmıştım oda öyle dedi çok korkmuştumBen sordum kullanmaya devam et dedi ayda 1 degerine baktir gebelikte degerin 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi
Euthyrox kullanıyorum bende estrofemden 1 saat önce almamı istedi doktor bende öyle kullanıyorum ilacı kullanırken bayağı düşük çıkıyordu benim 2 nin altındaydı hepDegerlerimiz ayniymis nerdeyse. Benimde 4.66. 50 lik levotrin kullaniyordum. Dun dr um 75 lige cikartmami soyledi, birde estrofemle arasinda 2 saat aralik birakmami soyledi.. Estrofem levotrinin etkisini azaltiyomus.
Canımcım eczaneler de de oluyo trendyolda da var 20 tl gibi bir fiyatı var hamile arkadaşım önermişti bana bir zararı yokNerden bulabilirim o taşı? Teşekkür ederim
evet malesef estrofem yapıyor vücuda aşırı hormon yüklediğimiz için gecici migren yapıyor bende burun kenarlarıma vicks sürüyorum bide enseme soğuk uyguluyorumKuzum 2 gündür benimde aşırı baş ağrım var migren gibi, estrofem in yaptığını düşünüyorum bir kaç kişiden daha duymuştum olabilirAğrı kesici almiim diye , migren taşı diye mentollü bir taş var onu sürüyorum şakaklara biraz hafifletiyor
Bebekler iyi. İlaçları kesti kan sulandirici olanları. Cinsellik mi yaşadın dedi hayır dedim. Kanama alanı yok bebisler iyi dedi.Canım panik yapma normaldir. Konuştun mu doktorunla?
trioit ilacını aç karnına alın ve mümkünse 1 saat kahvaltı yapmayın daha etkili oluyor öyleEuthyrox kullanıyorum bende estrofemden 1 saat önce almamı istedi doktor bende öyle kullanıyorum ilacı kullanırken bayağı düşük çıkıyordu benim 2 nin altındaydı hep
Değeriniz biraz yüksek aksatmayınEğitim hemşiresine yazmıştım oda öyle dedi çok korkmuştum
Vallahi kanama alanı yok eski kan dedi. İlaçları iğne olanı 3 gün kesti diğerini ben diyene kadar içme dedi. Bebekler iyi dedi. Biraz daha büyümüşler ya 4 gün önceye göreÇok şükür. Neden olmuş bişey söyledi mi?
MasallahVallahi kanama alanı yok eski kan dedi. İlaçları iğne olanı 3 gün kesti diğerini ben diyene kadar içme dedi. Bebekler iyi dedi. Biraz daha büyümüşler ya 4 gün önceye göre
gözün aydın canım sağlıkla büyüsünler ilk kan değerin kaçtı canım banada 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bakalım nolucakVallahi kanama alanı yok eski kan dedi. İlaçları iğne olanı 3 gün kesti diğerini ben diyene kadar içme dedi. Bebekler iyi dedi. Biraz daha büyümüşler ya 4 gün önceye göre
Transfer olduğum günü saymazsak 9.gun 474 çıkmıştı. 13.gun 3335 cikmistigözün aydın canım sağlıkla büyüsünler ilk kan değerin kaçtı canım banada 2 embriyo konuldu heyecanla bekliyorum bakalım nolucak
Migren gibi zaten tek taraflı ağrıyorevet malesef estrofem yapıyor vücuda aşırı hormon yüklediğimiz için gecici migren yapıyor bende burun kenarlarıma vicks sürüyorum bide enseme soğuk uyguluyorum
Amin inşallah canım. Ptesi tekrar gideceğim hem rapor almaya. Hem de bebeklere bir daha bakar herhaldeMasallahSağlıkla buyusunler
maşallah canım sağlıkla büyüsünlerTransfer olduğum günü saymazsak 9.gun 474 çıkmıştı. 13.gun 3335 cikmisti
Amin canım. Sen ne zaman test vereceksin?maşallah canım sağlıkla büyüsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?