Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
Öncelikle yumuşaması lazım böyle bir hafta bekleyip sert olursa tadı olmuyor . Yumuşamış avokodoyu günde çeyrek yiyebilirsiniz . Geri kalanını dolapta tutabilirsiniz 3 gün daha yiyebilirsiniz tiksinmemek için . Çatalla ezip bir dis sarımsak rendeleyip üzerine limon gezdirince sos gibi kullanmayı seviyorum ben . Yada kahvaltıda kızarmış ekmek üzerine yumurta ile birlikte güzel oluyor

yazarım tabiki sizde haberdar edin lütfen merak ediyoruz artık birbirimizi. ben biraz korkuyorum aslında yapmayada beklemekte istemiyorum allahım inşallah pozitifleri görürüz sizin tekmi çiftmi oldu transferiniz

Eve bile sokmam eğer Inşallah bir sıkıntı olmaz ya ödüm koptu resmen canım inşallah tek seferden bir şey olmuyordur
Şimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)
Bende bir kaç gündür işkembe çorbası yedim transferin 5. Gunundeyim Insallah bir zarari olmamıştır size de bana da

Rabbim korusun meleklerimizi , inşallah olmamıştır .. Aynen her biriniz haklarınızı helal edin yemek andık burda

Bende ızgara et yedim 2 kere

Kızlar ya kararında iyi pişmiş şeyler yediyseniz lütfen üzülmeyin bir şey olmaz Allah’ın izniyle Bu süreçte üzülmek daha kötü etkiler ne yenildiğinden çok sonuçta sabah akşam ciğer , işkembe , ızgara yiyip içmiyorsunuz böyle böyle öğreniyor insanlarda . Hamilelikte böyle çig ete falan dokunulmasiyla bazen bazı hastalıklar oluyormus diye duydum ben o yüzden fazla iyi pişen şeyler tüketmekte fayda var

yazarım tabiki sizde haberdar edin lütfen merak ediyoruz artık birbirimizi. ben biraz korkuyorum aslında yapmayada beklemekte istemiyorum allahım inşallah pozitifleri görürüz sizin tekmi çiftmi oldu transferiniz
Amin inşallah çift embriyo transfer edildi cumartesi kan testi yaptırcam sanırım yazarım mutlaka

Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ah
Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ah
Şükür hamilesiniz ben tutunmaya etki eder mi diye korkmuştum ama içim rahatladı şu an ki 1-2 kez ızgara almıştık, tavada pişenlerden aldım bende genelde.

Entero germına guzelmı pekı bagırsak ıcın benımde ara kabızlıgım oluo

Kendimiz yaptik pismisliginden ve temizliğinden kuskum yok Insallah dediğiniz gibi olur.. Tutunmasina bi zarari olmaz

İnşallah bir şey olmamıştır canım doktorlar bana sadece kabız olmamaya çalış dedi ve çay, kahve, kola gibi asitli içeçekller içme dedi. Hatta protein agırlıklı beslen dedi.

Tagatesia Canım ben de senin gibiyim endişe etme. Mide bulantısı yok. Çok az gözlerim kararıyor ayağa kalkınca. Çok uyuyorum bir de.. Bence çift tutanlarda belirtiler çok daha fazla oluyor. Bizim tek olduğu için de olabilir. Bir de annemize çekmiş olabiliriz benim annem de böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…