- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.141
Öncelikle yumuşaması lazım böyle bir hafta bekleyip sert olursa tadı olmuyor . Yumuşamış avokodoyu günde çeyrek yiyebilirsiniz . Geri kalanını dolapta tutabilirsiniz 3 gün daha yiyebilirsiniz tiksinmemek için . Çatalla ezip bir dis sarımsak rendeleyip üzerine limon gezdirince sos gibi kullanmayı seviyorum ben . Yada kahvaltıda kızarmış ekmek üzerine yumurta ile birlikte güzel oluyorHanımlar avokadoyu nasıl yediniz tadi yok ve yerken midemi bulandırıyor. Siz yiyebildiniz mi ? Aldirmis bulundum ziyan olsun istemiyorum.
yazarım tabiki sizde haberdar edin lütfen merak ediyoruz artık birbirimizi. ben biraz korkuyorum aslında yapmayada beklemekte istemiyorum allahım inşallah pozitifleri görürüz sizin tekmi çiftmi oldu transferinizEvet burda 7. Gün yaptırıp pozitifi gören arkadaşlarda çok var aslında ama bi yandan da korkuyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alırız lütfen sonucu yazınbenimde cumartesi 7. Gün test yaptırmakta kararsızız şu an
bnde öyle yapıyorum iyi bari rahatladımProgestani dolaba koymuyorum, gunes gormeyen karanlik ve serin bir yerde tutuyorum
Şimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)Eve bile sokmam eğerInşallah bir sıkıntı olmaz ya ödüm koptu resmen canım inşallah tek seferden bir şey olmuyordur
Rabbim korusun meleklerimizi , inşallah olmamıştır .. Aynen her biriniz haklarınızı helal edin yemek andık burdaŞimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)
Bende bir kaç gündür işkembe çorbası yedim transferin 5. Gunundeyim Insallah bir zarari olmamıştır size debana da
Bende ızgara et yedim 2 kereŞimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)
Bende bir kaç gündür işkembe çorbası yedim transferin 5. Gunundeyim Insallah bir zarari olmamıştır size debana da
Endişelenmeniz için söylemedim. Bebek şu anda sizden beslenmiyor merak etmeyin bir şey OlmazArtık ben bebek doğana kadar acaba bir şey oldu mu diye kendimi yerim
Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ahBende ızgara et yedim 2 kere
Ptesi günü gittim 8+5 di çok şükür bir sorun yoktu üçüde gayet sağlıklı bakalım nolacak :)Esoca38 canım senin bebekler üçüzdü dimi ne yaptın nasılsınız gittin doktora falan yazdıysanda arada kaçırmış olabilirim
Amin inşallahyazarım tabiki sizde haberdar edin lütfen merak ediyoruz artık birbirimizi. ben biraz korkuyorum aslında yapmayada beklemekte istemiyorum allahım inşallah pozitifleri görürüz sizin tekmi çiftmi oldu transferiniz
MasallahPtesi günü gittim 8+5 di çok şükür bir sorun yoktu üçüde gayet sağlıklı bakalım nolacak :)
Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ah
Şükür hamilesiniz ben tutunmaya etki eder mi diye korkmuştum ama içim rahatladı şu an ki 1-2 kez ızgara almıştık, tavada pişenlerden aldım bende genelde.Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ah
Entero germına guzelmı pekı bagırsak ıcın benımde ara kabızlıgım oluoFark edebilir de etmeyebilir de. Hemsirenin numarası varsa arayıp sorun ama zaten karında sertlik yapacak olan ilaç koldan yapsanız da yine sertlik yapacaktır. Neticede bu vurdugunuz yerden dolayı degil ignenin icindeki ilactan kaynaklı olan bir şey. Transfer sonrası kacinci gununuz bgn? Opudan sonra sertlik olması normal sanırım, benim de dün transferim oldu opudan bu yana karnim şiş ve sert sanki içinde gaz varmış gibi hissediyorum ama gaz olsa sancı yapar. O yüzden her ihtimale karşın bagirsak duzenleyici entrogermina icmeye basladim bgn.
Kendimiz yaptik pismisliginden ve temizliğinden kuskum yok Insallah dediğiniz gibi olur.. Tutunmasina bi zarari olmazKızlar ya kararında iyi pişmiş şeyler yediyseniz lütfen üzülmeyin bir şey olmaz Allah’ın izniyleBu süreçte üzülmek daha kötü etkiler ne yenildiğinden çok sonuçta sabah akşam ciğer , işkembe , ızgara yiyip içmiyorsunuz böyle böyle öğreniyor insanlarda . Hamilelikte böyle çig ete falan dokunulmasiyla bazen bazı hastalıklar oluyormus diye duydum ben o yüzden fazla iyi pişen şeyler tüketmekte fayda var
İnşallah bir şey olmamıştır canım doktorlar bana sadece kabız olmamaya çalış dedi ve çay, kahve, kola gibi asitli içeçekller içme dedi. Hatta protein agırlıklı beslen dedi.Bizde yemek yapacak kimse yok, transferden beri hep dışardan söyledik. Çok mutsuzum şu an hiç bilmiyorum ki fırında mı pişti, ızgarada mı pişti? Tavuk da çok severim bol bol yedim ah ah ah
sakadat yasak diye biliyorum ben ilk 3 ayŞimdi siz yazdınız benim de kafama takıldı. (Hamile anneler kusuruma bakmayin canınız çekerse hakkınızı helal edin)
3 tane mi bebişPtesi günü gittim 8+5 di çok şükür bir sorun yoktu üçüde gayet sağlıklı bakalım nolacak :)
Öyleymiş ama biz yedikten sonra öğrendik. Ben henüz transferin 5. Gunundeyim tutunmayla bir bagi yoktur Insallahsakadat yasak diye biliyorum ben ilk 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?