- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #6.281
Anladım canım bakalım benım sıfırdan baslanacak ara verecekmı ne olacakİlk transferim şubat sonuydu martta olumsuz sonuçlanınca trombofili paneli ve genetik testlerini istedi doktorum. nisanda da histereskopi oldum. Mayıs sonu da 2. Olmuş oldu. Dondurulmuş embriyolarım vardı
Bir hafta önce olmuştunuz dimi transferi?Çoook teşekkür ederimmmDarısı tüm isteyenlerin başına insallahhhhhh
Masallah katlamıs canım gozun aydın63 çıktı bugün
Teşekkurler halen çok az sevinmeye korkuyorum şükrediyorumMasallah katlamıs canım gozun aydın
Cnim son adet tarihin baz alArkadaslar ben de çok şükür pozitifi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhKızlar hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz benim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok.opu olduğumuz tarihten itibaren mi saymamız gerekiyo ??
Hayırlı olsun bu arada canımArkadaslar ben de çok şükür pozitifi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhKızlar hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz benim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok.opu olduğumuz tarihten itibaren mi saymamız gerekiyo ??
Olsun canım artıs onemlı azlıgından sukretmeye devamTeşekkurler halen çok az sevinmeye korkuyorum şükrediyorum
Canım çok teşekkür ederimm tüp bebekte opu tarihi diye bişey okumuştum kafam karıştı o yüzden sorayım dedim çok saolllCnim son adet tarihin baz al
Canım Mayıs’ın 21 inde olmuştum ben . Senin kaçıncı gün şu an ??Bir hafta önce olmuştunuz dimi transferi?
Hayırlı uğurlu olsunArkadaslar ben de çok şükür pozitifi gördüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhhKızlar hamilelik haftasını nasıl hesaplıyoruz benim bu konuyla ilgili hiç bilgim yok.opu olduğumuz tarihten itibaren mi saymamız gerekiyo ??
Hayırlı olsun canım cok sevındım Rabbım tamamına erdırsın ınşKızlar çok şükür duyduk klap atışını minnoşumun yaanasıl güçlü atıyor güp güp diye çok şükür rabbime dualarım sizlerle hepinizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah dualarım herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi 6+3 çıktı ultrosonda da şükür
Çok teşekkür ederimmm ben kan sonucumu aldım iki gün önce haftaya kese görmeye gidicez umarım her şey yolunda gider çok saol canımmHayırlı uğurlu olsuntaze transferde adet gününden sayılıyor. Güzelce katlasin inşallah 🏵
Cnim bnimde tüp bebek bı oğlum var 14 aylık şuan hangi doktora gittiysem bna son adet tarihin ne diye sordular ondan dedimCanım çok teşekkür ederimm tüp bebekte opu tarihi diye bişey okumuştum kafam karıştı o yüzden sorayım dedim çok saolll
Oh ne güzelÇok teşekkür ederimmm ben kan sonucumu aldım iki gün önce haftaya kese görmeye gidicez umarım her şey yolunda gider çok saol canımm
Ben ilk kan testimi 12. Günde yaptırdım sonucu sadece pozitif şeklinde öğrendim doktorum mesaj attı rakamsal olarak bilmiyorum ben deOh ne güzelkaç çıktı sonucunuz? Bende yarın som kez kan testi yaptıracağım merkez 12. Gün ki sonucu istiyor mutlaka
Çok teşekkür ederim canımmm ben de son adet tarihime göre hesaplıyorum bir aylık hamileyimCnim bnimde tüp bebek bı oğlum var 14 aylık şuan hangi doktora gittiysem bna son adet tarihin ne diye sordular ondan dedim
Amin insallah 🏵bazen bilmemek daha iyi ...keseyi gördükten sonra da güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah ❤Ben ilk kan testimi 12. Günde yaptırdım sonucu sadece pozitif şeklinde öğrendim doktorum mesaj attı rakamsal olarak bilmiyorum ben deSanırım onu da salı günü öğrenicem ayyy siz de çok güzel haberler alın insallahhhh
Transferi sayarsak 5. GünümCanım Mayıs’ın 21 inde olmuştum ben . Senin kaçıncı gün şu an ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?